Prima geholpen. Ik had verkeerd type besteld. Retour verzoek ingediend en prima geholpen om het artikel te ruilen. Ook prettig dat er snap via whatsapp gereageerd wordt.
Ik keek al een tijdje rond naar de Honeywell T6R, draadloze thermostaat. Hier laagste prijs, gratis verzending en snel. Apparaat prima en snel (zelf) geïnstalleerd.
'S avonds gemaild met dat ik mn nieuw bestele thermostaat niet met wifi kon verbinden. Kreeg zelfde avond nog een reactie. Vervolgens dezelde avond de toezegging dat een nieuwe zou worden opgestuurd... Toon meer
Digital Company is een webshop met jarenlange ervaring in elektronica sinds 2021. Ons assortiment is heel breed en heeft zich door de jaren heen verder uitgebreid. Digital Company heeft als doel om producten met de laagste prijs in Nederland en België aan te kunnen bieden met een snelle levertijd!
Kometenlaan 375, 3721JL, Bilthoven, Nederland

Antwoord van Digital Company
De service was perfect snel geholpen

Antwoord van Digital Company
Goede levering, snel en goed geholpen met vragen. Top!

Antwoord van Digital Company
Voor het eerst besteld. Display scherm Apple. Volgende dag in huis en netjes afgeleverd. Tot de volgende keer !

Antwoord van Digital Company
Rekenmachine kwam aan met aan en uitknop na het paar uur laden deed die niet gaf foutmelding. Contact opgenomen met bol.com nadat die contact hebben opgenomen kwam ik met digital company in contact via whatsapp. Ik heb van de foutmelding een video gestuurd. Daarna hebben ze nieuwe batterij opgestuurd en ook die deed niks reageerde helemaal niet weer contact opgenomen direct met digital company via whatsapp werd snel geholpen werd op afstand met video call bekeken wat er gebeurde en al snel kwamen we erachter dat de batterij niet helemaal tegen de + en - contact maakte. Digital company adviseerde een stukje papier te zetten waarna de rekenmachine gewoon deed. Wij blij natuurlijk. Hele probleem is opgelost. Kort gezegd:
Meedenkende medewerkers

Antwoord van Digital Company
De bedrijf bel de klanten ( als een probleem is) en dat vind je nooit ergens ellen voor dat geeft ik 10/10 bravo blijf maar zo !!!!

Antwoord van Digital Company
En idd. Een nieuwe is heel snel ontvangen.
Zo'n service nog niet vaak meegemaakt

Antwoord van Digital Company
Snelle levering en klantenservice reageert meteen behulpzaam bij vragen.

Antwoord van Digital Company
Top en hele snelle service. Precies het product die ik wou. Echt zeer een aanrader. 👍🏽👍🏽

Antwoord van Digital Company
Had per ongeluk een verkeerd product besteld en zelf beschadigd. Klantenservice heeft goed meegedacht om een passende oplossing te vinden, die me uiteindelijk niks gekost heeft.

Antwoord van Digital Company
Betaalbaar én snelle service, vriendelijke reactie en zeer behulpzaam bij vragen.

Antwoord van Digital Company
Top bedrijf, snelle hulp. Mijn TI-84 plus was kapot en zonder enig gedoe meteen de goede hulp en een nieuwe onderdeel opgestuurd. Ken geen bedrijf dat sneller reageert, erg positief!

Antwoord van Digital Company
Komt altijd zijn afspraken na.
Netjes, vriendelijk en betrouwbaar.

Antwoord van Digital Company
Klantvriendelijk , probleem makkelijk opgelost. Excellent service.

Antwoord van Digital Company
Thermostaat gekocht en aangesloten. Niks mis met het produkt, maar een kabelbreuk bleek de reden dat mijn oude thermostaat het niet meer deed. Dus artikel teruggestuurd. Retour werd niet geaccepteerd omdat het artikel "gebruikt" was. Daarna duurde het meer dan een maand voordat ik het artikel terug had en moest er meerdere keren achteraan bellen met als gevolg dat Bol incassokosten ging rekenen, En die wilde dit bedrijf ook niet vergoeden aangezien ze zelf in gebreke zijn gebleven. Ze vonden zichzelf een goed en eerlijk bedrijf en hen trof geen enkele blaam vonden ze. Zelfkritiek is ze vreemd.
Ik zou 2 keer nadenken.
Reactie op hun reactie:
Hun reactie bevestigd mijn verhaal, ze hebben alleen maar oog voor de retourreden en totaal niet wat ik daarna allemaal heb moeten doen om het artikel weer in bezit te krijgen en wat ze zeggen te doen, maar niet doen totdat je er weer achteraan zit. En ze praten over een beschadiging, maar het gaat in werkelijkheid over een iets zichtbare, als je inzoomt "beschadiging" aan de muurmontageplaat van de bevestigingsschroef en waar je na installatie niks meer van kan zien.
Ook wilden ze niet meewerken met de verschillende oplossingen die ik heb aangedragen om het voor beide partijen naar tevredenheid op te lossen.

Antwoord van Digital Company
Snelle levering en goede service.
Je word netjes op de hoogte gehouden van wanneer het pakketje is verzonden en je het kunt verwachten.