1. Bedrijfscadeau leverancier
  2. Promotieartikelen leverancier
  3. Speelgoedwinkel

DD Bricks is a global supplier of new and pre-owned LEGO® elements, offering one of the largest independent inventories with over 14 million parts and 40,000+ unique lots. We serve fans, educators, resellers, and businesses with high-quality bricks, creative services, and tailored solutions. Our expertise goes beyond parts—we design and produce custom LEGO® sets for marketing, events, and storytelling. From miniature satellites to branded office models, our corporate gifts help companies turn ideas into unforgettable, brick-built experiences. In the education space, we create custom learning kits made from genuine LEGO® elements for schools, universities, and corporate training. Each set is designed to inspire hands-on creativity and collaboration. Whether you’re building your next masterpiece, sourcing bulk parts, or looking to create a unique branded gift, DD Bricks brings precision, creativity, and reliability to every project.

4,9

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Winst marge meer dan 500 % zeer slechte klantenservice en misleidende fotos

Zeer slecht.

Ze verkopen ook via bol.com met misleidende fotos en veel dure producten.
Bijvoorbeeld mensen ik kocht een stacking tin 2024 die ze bij Kruidvat verkochten voor 10.99€
Ik kwam diezelfde tins tegen bij bol.com via DE bricks voor 40 euro met een foto van 3 tins en dus ik dacht dat je 3 tins zou krijgen.. dikke l... 3 bier.

Er werd ma eentje geleverd voor 40 euro mensen.

Deze tin kosten inkoop 8 euro en dan 40 verkopen dat is pure oplichterij mensen.

Je zou toch ervan uit kunnen gaan dat bol.com die producten die ze verkopen op hun website checken op prijs van het produkt of dit wel realistisch is.

Je kunt toch geen winst marge van 32 euro pakken op een product van inkoop via esmodean van 8 euro.

Normaal zou het andersom moeten zijn 8 winst marge op een product van 32 euro klinkt logisch maar dit is pure oplichting.

Koop niks bij bol.com.wsnt die zeggen gewoon mensen. Kunnen vragen wat ze willen op onze site en wij doen geen checks of product indicatie prijs kwaliteit check.

Niks bestellen via De bricks en je hol.com

20 december 2025
Logo DD Bricks

Antwoord van DD Bricks

Hello,

This review does not relate to DD Bricks.

DD Bricks does not sell via bol.com, does not offer consumer retail products, and does not sell LEGO® tins or standard LEGO® sets. We are a specializing exclusively in custom corporate gifts made from original LEGO® parts, produced on a made-to-order basis for business clients.

We have no record of an order from you, and the platforms and products mentioned in your review are not associated with our business. It appears this review refers to a different seller with a similar name.

We have asked Trustpilot to review this case and assign the feedback to the correct company.

Kind regards,
DD Bricks

Super goede site in lego stenen…

Super goede site veel aanbod in stenen en kleuren. En via brick Olw snelle bestel procedure en tot aan de levering te volgen. Ook het versturen gaat soepel en snel. Nu het via DHL gaat is invoer en transport in 1 geregeld. Ik ben meer dan dik te vreden.

6 augustus 2025
Logo DD Bricks

Antwoord van DD Bricks

Bedankt voor je geweldige feedback!

Reviews in alle talen tonen. (120 reviews)