Dansk Digital Center A/S Reviews 136

TrustScore 5 uit 5

4,9

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super service. Bestilt gennem Allente til at fikse parabol problemer. Fik at vide tirsdag at de ville komme fredag, men onsdag formiddag ringede de og spurgte om de måtte komme samme dag. Og ja det må... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har den 12. juli 2023 benyttet assistance fra Dansk Digital Center til opsætning af antenne til amatørradio på VHF og UHF. Ground Plane med højde på 184 cm. Antennen blev opsat på altan til min ej... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil absolut anbefale Dansk Digital Center. Teknikeren ringede samme dag vi bestilte TV pakke mv. Det var en rigtig sympatisk ung mand der kom ud dagen efter og alt gik som smurt. Alle tiders hurtig... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er mere end fuldt ud tilfreds! Fra mit opkald til den endelige løsning var leveret oplevede jeg både flot service og stor kompetence. Jeg har nu sen flotteste fjernsynsløsning, korrekt hæng... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hifi-winkel
  2. Elektronicawinkel
  3. Stereowinkel
  4. Wifi-spot

Geschreven door het bedrijf

wi-fi netværk, tv montering, antenne, parabol, fiber op kameraovervågning, salg, service, installation

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

God oplevelse

God oplevelse, Kom til tiden, fiksede problemet og var hyggelig at tale med. Tip top.

26 oktober 2022

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Hej Palle. Tusind tak for din anmeldelse! Vi har givet beskeden videre til teknikeren!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Snyder folk

Snyder folk! Sender regning uden at meddele kunden at arbejdet koster ekstra!
Især da de ikke havde udført deres arbejde korrekt i første omgang.

18 juli 2022

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Vi er naturligvis kede af at du mener vi snyder kunderne, hvilket selvfølgelig ikke er tilfældet, og at vi ikke udfører vores arbejde ordentlig første gang, forekommer mig lidt underligt, da opgaven er udført som aftalt og godkendt ved afslutning.

Det er jo helt naturligt at når man bestiller ekstra arbejde, skal der afregnes for dette, hvilket der også er gjort opmærksom på både mundtligt og skriftligt.

Hvis du mente at arbejdet var udført forkert første gang, ville vi hellere end gerne være kommet og lave det om.

Fremragende service

Fremragende service, Flemming burde får lønforhøjelse!!

12 september 2022

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Hej Aage. Tusind tak for din kommentar! Vi må se hvad det kan blive til ved næste lønforhandling :)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi have besøg af dansk digital center…

Vi have besøg af dansk digital center for at få monteret vores nye fjernsyn samt et tilbud på opsætning af forbedret vores internet og kan kun sige at service var i top og super flot arbejde med opsætning af både fjernsyn samt opsætning hotspot så det bare spiller Max.
Tak til dansk digital center for super service. 👍

5 september 2022

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Hej Allan. Rigtig mange tak for din anmeldelse! Vi skal nok sørge for at give besked til teknikeren.
Hav en rigtig god dag!

Kompetent og god service

Kompetent og god service. Hurtig assistance og en smidig proces i at finde et godt tidspunkt. SUPER service minded og kompetent montør/specialist der kom på besøg og MEGET venlig og imødekommende på at finde løsninger.

27 juli 2022

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at kunne hjælpe. Og vi sender selvfølgelig beskeden videre til vores tekniker.

Parabolantenne/Dansk Digital A/S

Parabol sat op af en meget kundevenlig, dygtig hurtig montør - perfektionisme og et professionelt stykke arbejde fra en velfungerende virksomhed.

18 juli 2022

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Tusind tak for de pæne ord!!! Vi sender beskeden videre til vores tekniker! Hav en god dag!

Super fin service

Super fin service. Montør Morten er bare helt fantastisk og meget tålmodig.

8 juli 2022

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Mange tak for de pæne ord! Hav en god sommer!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Meget kompetent og hurtig service før påske, dygtig tekniker og billig pris

13 april 2022

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Hej Mogens. Tusind tak for de pæne ord!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vil absolut anbefale Dansk Digital…

Det var en rigtig sympatisk ung mand der kom ud dagen efter og alt gik som smurt. Alle tiders hurtig installation af parabol og box.

12 april 2022

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Hej Marianne. Mange tak skal du have! Vi gør vores bedste for at kunne give en god oplevelse til vores kunder.

Meget fin service

Hej med jer
Tak fordi vi blev puttet ind så hurtigt.
Hurtig og dygtig montør, som klarede alt hurtigt og professionelt

12 april 2022

Hej Svend.
Mange tak skal du have! Vi prøver at hjælpe så mange vi kan, som har brug for det, samt at give en god oplevelse.

Fantastisk service

Fantastisk service. Den rareste og meget kompente tekniker hjalp mig med at redde en fejlmontering af et TV. Var omhyggelig og god til inddrage mig i processen. Kæmpe anbefaling herfra

11 maart 2022

Hej Mathias.
Tusind tak for de pæne ord!
Vi er glade for at vi kunne hjælpe og give dig en god oplevelse!

God service til 4G/5G opsætning

God service, kan anbefale til 4G/5G installationer af antenner.

2 februari 2022

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Vi er glade for at kunne hjælpe!
Tusind tak for anmeldelsen.

Fantastisk service og ekspertise

Fantastisk service og ekspertise. De bedste anbefalinger

22 december 2021

Hej Mette.
Rigtig mange tak for din anmeldelse!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service, nemme at lave aftaler med, serviceminded og dygtig montør.

5 december 2021

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Mange tak for de pæne ord! Vi prøver altid at give vores kunder en god oplevelse.

Rigtig god service.

Vi var meget tilfredse med besøget, montøren kom til tiden og var meget hjælpsom og klarede problemet.
😊😊😊😊😊

13 november 2021

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Tak! Vi er glade for at vi kunne hjælpe.

Troværdighed

Fantastisk sød, rar og ærlig tekniker vi fik besøg af i forbindelse med justering af parabol og box.
Det betød dog at vi måtte købe nyt tv, da han bemærkede fladskærmens tilstand. Den var tydeligvis på vej til at gå i sort.
Dejlig oplevelse og tak for det👍

13 oktober 2021

Antwoord van Dansk Digital Center A/S

Hej Lars! Mange tak for de pæne ord!

Lees meer over geverifieerde reviews.