1. Gezondheids- en schoonheidsartikelen winkel

Onze webshop en winkels zijn een place to be voor advies, inspiratie, dieetproducten, voedingssupplementen en natuurlijke verzorgingsproducten ter bevordering van de ontwikkeling en het behoud van een gezond lichaam. Van binnen naar buiten en omgekeerd. Een gezond gewicht binnen een gezonde totale levensstijl!

4,5

Uitstekend

Een totaalbeleving

Heerlijke winkels om even tot rust te komen én je vakkundig te laten adviseren. Een investering in je welzijn.

5 juli 2023

Super dankjewel Ilse, daar gaat ons hart sneller van kloppen! Groetjes, Elke

Zeer vriendelijke ontvangst door het…

Zeer vriendelijke ontvangst door het team bij de Praktijk en leer dan voeldoende uitleg! Ook de opvolging is zeer goed en leuk… ik kan Rain pharma aan iedereen aanraden en zeker via De Praktijk!

17 april 2023

Dankjewel, Stefaan!

Topkwaliteit, Topservice

Excellente service met topproducten door een super enthousiast team. Ik ben ondertussen al eventjes klant en ik kan (en wil) de praktijk met een gerust hart aanbevelen. Twijfel niet, ik ben er zeker van .... na een eerste kennismaking zal je me gelijk moeten geven.

16 mei 2023

Antwoord van De Praktijk

Dankjewel, Sophie! Doet ons plezier dit te lezen.

Alles makkelijk kunnen bestellen via de…

Alles makkelijk kunnen bestellen via de webshop en een stipte en correctie levering daaropvolgend. Zeer uitgebreid gamma en perfecte service! Een aanrader!

1 februari 2023

Antwoord van De Praktijk

Merci, Kurt! We doen ons best.

Topadres voor Rainpharma!

Een bezoek aan de Praktijk in Knokke is altijd een beleving! Of het nu voor een kleinigheidje of een uitgebreide shopping is, je wordt altijd aangenaam ontvangen door een superenthousiast team dat kennis van zaken heeft. Ik ga er altijd met een glimlach en goed gevoel buiten!!

Antwoord van De Praktijk

Dankjewel, Dominique. Altijd gezellig é ...

TOP!

Een geweldig team, met een TOP-begeleiding. Mijn doel was om gewicht te verliezen, in 3 maand viel ik op een gezonde manier heel wat af, en voel ik mij terug supergoed in m´n vel! Qua producten is er enorm veel variatie. Ik ben grote fan!

Antwoord van De Praktijk

Dankjewel! Doet ons plezier te lezen.

Top team

Top team!
Sinds ik Rainpharma heb leren kennen en jullie opvolging meekrijg ben ik een transformatie doorgegaan.
Top natuurlijke producten die met de nodige zorg en aandacht voor de klant worden uitgelegd.
Dank je voor jullie gedrevenheid en toewijding om de producten zo over te brengen.
Ik ben helemaal mee!
Special THX to Elke ;-)

Dankjewel voor deze fijne reactie! Lieve groetjes, Elke

Een buitengewone top-experience bij De Praktijk!

Bij De Praktijk in Knokke-Heist geniet ik steeds een fantastische service en deskundige uitleg. Het team begeleidt me steeds naar de beste producten en ervaring zodoende ik de juiste zaken aanschaf.

De producten dewelke zij verkopen van Rainpharma zijn ook buitengewoon top, maar de kers op de taart is toch wel de volledige beleving in hun winkels. Niet alleen Tine en Henk zijn zeer warme, aangename mensen, maar ook Veronique in de winkel van Knokke is echt een topper!

Voor mij 5 sterren! Doe zo verder!!

20 december 2022

Antwoord van De Praktijk

Dankjewel voor de appreciatie, Nicolas! Doet ons plezier ...