Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en hue igennem deres hjemmeside, den blev leveret hurtigt. Dagen jeg fik huen, ville jeg vaske den inden brug ifølge vaskenvisningerne. Den lignede slet ikke en hue da den kom ud af... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte et ur til min datter, som hun ikke var tilfreds, hvorfor hun gerne ville returnere uret tilbage. Amalie guidede os igennem returnerings-delen og min datter fik sine penge uden bøvl. To... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

skulle bestille en gave for min kusine, er tideligt ude og køber den 2 uger før. Jeg får ingen faktura eller noget efter at have gennemført betaling 3 gange. derefter får jeg pludselig en besked om at... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte i første omgang kaffeglas, som viste sig ikke at være på lager til hurtig levering. Jeg blev tilbudt, at handlen kunne annulleres, da jeg skulle bruge glassene til en gave få dage efter. Andre g... Toon meer

Bedrijfsgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg købte et produkt og prøvede at…

Jeg købte et produkt og prøvede at sende det tilbage, men de ville ikke refundere mit køb også selvom jeg havde min 14 dages returret

19 januari 2023

Hej Noah
Vi værdsætter vores kunder og tager deres tilfredshed meget alvorligt.

Vi har altid 14 dages returret på alt hvis man fortryder sig køb og udvidet bytteret. Min kollega har vendt dette med forbrugerstyrelsen og de har givet os ret i at vi har handlet korrekt.

Som vi har gjort dig opmærksom på har du allerede brugt produktet og derefter gjort os opmærksom på at produktet er defekt.

Vi har sendt det til service og retur til dig og vi kan som alle virksomheder ikke tage et produkt tilbage som du har brugt.

Der er tale om et hygiejne produkt som vi har gjort dig opmærksom.

Amalie
Dealicious

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej Robot Støvsuger

Hej. Jeg købte en Robot støvsuger d.4-10-22. pris.824,00 en Jallen Gabor is 28a Jeg fik en SMS d19-10-22. at jeg kunne hente den hos Købmanden Rønnedevej 13 4100 Ringsted. jeg blev glad. Jeg blev noget overraskede over hvor godt den gjorde arbejdet. Jeg kørte med den i 2 dage, men pludselig stoppede den og bare og knoer og ville ikke køre mere. Det var d.25-10-22. Jeg forventer at der er garanti på den. Jeg forventer at jeg høre fra jer. Hilsen Johannes Sørensen..

24 oktober 2022

Hej Johannes.

Du har skrevet en anmeldelse hos en forkert webshop.
Vi sælger ikke robot støvsugere og vi har dig hellere ikke som kunde.

Hvis du havde købt en vare hos, vil du selvfølgelig have garanti :-)

Mvh Amalie
Dealicious.dk

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering. Mange ting at vælge imellem. Varen var nøjagtig som beskrevet. Og der var en håndskrevet hilsen :)

19 september 2022
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ekstraordinær god service og forstående…

Ekstraordinær god service og forstående personale. Kom til at bestille en halskæde som jeg hellere ville have i en anden farve. Fik sendt en retur label og før jeg nåede at sende den tilbage havde jeg fået den nye i den anden farve.

6 juni 2022

Væglampe

Købte en væglampe, der så rigtig fin ud. Da jeg modtog den, var der dog intet strømkabel og ingen knap til tænd/sluk.
Det stod der overhovedet intet om i beskrivelsen af lampen på hjemmesiden.
Derfor blev den returneret, og det kostede mig 65,- i returfragt. Det kunne have være undgået, hvis beskrivelsen af lampen havde været fyldestgørende.
Firmaet burde i sådanne tilfælde betale returfragten.
Opdatering: Fik det forventede svar. Jeg kan jo godt finde ud af at montere en ledning og en kontakt, men det ville dog ville dejligt om det på hjemmesiden fremgik, at lampen leveres uden ledning, stik og kontakt.
Havde nok forventet at få krediteret returfragten, men det skete desværre ikke.

28 mei 2022

Antwoord van Dealicious

Jeg beklager din oplevelse med denne lampe.
Det er en af vores mest solgte lamper og vi har aldrig haft kunder som har været utilfredse med denne model.
Vi anbefaler som altid uanset vare, at man får professionel hjælp hvis man ikke kan eller vil installere det selv.
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, intet spørgsmål er for lille eller stort.
Med venlig hilsen Amalie

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er så meget tilfreds med deres…

Jeg er så meget tilfreds med deres fantastiske service, de hjalp mig da jeg havde lidt problemer i starten med at komme i kontakt med dem, de var de sødeste mennesker at skrive med og de ydede en fantastisk god service overfor mig, kan ikke være mere tilfreds. Kan rent anbefale at handle hos dem 😊👍❤️

10 november 2021

Top Nice service..”stjerner”..10X

Spurgte efter en ekstra bredt læderarmbånd.. som jeg oplever det, så blev himmel og jord sat i bevægelse for at finde det til mig..
FUNDET!! Købt og betalt.. vild Go service.
Bestemt ik sidste gang at jeg handler der..
skulle nogen så tænke... han er nem at imponerer...NEJ.. Jeg skriver når jeg føler jeg bliver godt behandlet, men bestemt også hvis jeg skulle føle mig snydt.. “STJERNER”...10X..

3 juni 2021

Lynhurtig kundeservice

Lynhurtig kundeservice. Fik uheldigvis et defekt produkt, så jeg skrev til deres mailadresse. Fik svar indenfor en time(!), at jeg bare kunne sende den retur og få leveret et nyt produkt at samme model. Et pakkelabel var med i mailen, klar til at blive printet ud og tapet på pakken over det gamle.

Har lige modtaget det nye produkt, og alt er vel. Den blev sendt mod mig omkring 2-3 hverdage efter jeg returnerede den første pakke, så nok lige så snart de fik den første pakke igen.

Kunne ikke være mere tilfreds.

3 december 2020
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.