Dealplein Reviews

4,3

Héél fijn contact met Antal , die mij op 'n goed idee heeft gebracht voor het organiseren van 'n mooie grote douchecabine , welke in middels door Antal is afgeleverd . Toppie joh voor Antal én Dian... Toon meer

Douchecabine keurig op tijd geleverd. Dag van tevoren gebeld over de levering, erg handig. En er werd nog gezegd dat als degene die de cabine gaat installeren ergens tegenaan loopt en vragen heeft... Toon meer

Levering was matig je kan geen dag of tijd afspreken. Kreeg track and tracé dag van te voren dus er kon niks meer geregeld worden. Pakket werd voor de deur neer gezet, gelukkig een goeie buur ander... Toon meer

Ik heb me een complete douchecabine Trend1 gekocht bij dealplein.nl. Ik woon in België en kon dus niet gaan kijken in de toonzaal in Nederland en ik had dus enkele vagen over de cabine. Zondag n... Toon meer

1. Sanitairwinkel
  2. Badkamerinstallateur
  3. Bubbelbadwinkel
  4. Keukenwinkel
  5. Douchedeurwinkel
  6. Tegelwinkel

Dealplein, voor uw Badkamer en Keuken Badkamer, toilet of keuken verbouwen? Dealplein heeft een ruime keuze voor elk budget. www.dealplein.nl Dealplein is geen MEGA store maar een klein familiebedrijf waar persoonlijk contact en ouderwetse service het belangrijkste is. U bent van harte welkom in onze outlet en showroom aan de Flevoweg 35 B in Leiden. Direct meenemen of laat u informeren over uw droom badkamer, toilet of keuken. Dealplein heeft ook een ruim assortiment tegels voor uw badkamer, toilet, woonkamer en keuken. De SPC Vinyl tegels, platen en panelen kunnen gebruikt worden voor een ( snelle en schone) renovatie in elke ruimte in het hele huis. Douchewanden, douchedeuren en nisdeuren kunnen wij in elke maat leveren. Tevens heeft Dealplein sauna's, whirlpoolbaden, vrijstaande baden en inbouwbaden. Gesloten douchecabines hebben wij in onze showroom staan om te bezichtigen. In onze badkameroutlet hebben wij diverse aanbiedingen van o.a. badkamermeubels, waskommen, toiletpotten en toiletfonteinen, baden, douchesets, douchecabines en kranen voor badkamer, toilet en keuken. Ook voor een praktische, mooie keuken kunt terecht bij Dealplein. Wij garanderen u dat we de kwaliteit en service bieden die u zoekt, en dat voor een scherpe prijs. Graag tot ziens!

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

5 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Levering was matig

Levering was matig je kan geen dag of tijd afspreken.
Kreeg track and tracé dag van te voren dus er kon niks meer geregeld worden.
Pakket werd voor de deur neer gezet, gelukkig een goeie buur anders was het pakket weg.
Open gemaakt zat er iets heel anders in dus verkeerde item in pakket ingepakt, na vele foto's van het geleverde artikel geloofde ze me en werd er alsnog een ander artikel opgestuurd. Vind het allemaal maar matig gaan, in ieder geval de eerste en de laatste keer

Beste Heer Ben,
Bedankt voor uw review.
Wij vinden het erg spijtig dat het zo gelopen is met uw bestelling.
Het bestelde onderdeel moest rechtstreeks vanuit onze leverancier naar u verzonden worden en dat liep niet heel soepel, waarvoor excuus.
Gelukkig hebben wij het vrij snel voor u kunnen oplossen.

Keurig geleverd

Keurig geleverd! Gelukkig was er een bewoner van het tuincomplex in de kantine, hij heeft ons gebeld. Aardige bezorger die zonder mijn telefoonnummer op pad was gestuurd! Beter nummer meegeven!

Beste L. Van Golen,
Hartelijk bedankt voor uw review.
Wij zullen het melden bij onze transporteur dat uw telefoonnummer niet meegegeven was.
Antal, Team Dealplein

nog niets ontvangen

ik krijg nu een mail om mijn ervaring te delen. nou dat is erg duidelijk: ik heb nog helemaal niets ontvangen.

Goedemiddag Meijer,
Bedankt voor uw review.
De verwachtte levertijd staat bij dit artikel op 12 tot 19 dagen, deze periode is nog niet voorbij. Deze beoordelingsmails worden standaard uit ons systeem gestuurd, 14 dagen na aankoop. Wij hopen dat uw beoordeling, wanneer het bestelde bij u binnen is, wilt herzien.
Diana, team Dealplein

De douchecabine keurig op tijd geleverd…

De douchecabine keurig op tijd geleverd en ziet er goed uit.
Nog een vraag via de mail gesteld en deze werd binnen een paar minuten beantwoord, super.
Wij zijn zeer tevreden.

15 september 2022

Beste Smid,
Hartelijk bedankt voor deze review.

Zeer tevreden!

Ontzettend fijne service

12 september 2022

Beste Boris,
Hartelijk bedankt voor deze review.
Groet,

Alles volgens afspraak

5 september 2022

Beste Ron,

super

bestelling verzending betaling levering en kwaliteit
super tevreden

26 augustus 2022

Beste Mevr. Spiessens,
Hartelijk bedankt voor uw mooie review.

Super service. Klantvriendelijk

Douchecabine keurig op tijd geleverd.
Dag van tevoren gebeld over de levering, erg handig.
En er werd nog gezegd dat als degene die de cabine gaat installeren ergens tegenaan loopt en vragen heeft, hij altijd mag overleggen met Dealplein, omdat ze hun producten heel goed kennen.
Leuk, zo'n bedrijf waar je geen nummer bent en waar service hoog staat!
Wat mij betreft een aanrader.

19 augustus 2022

Beste Carolina,
Hartelijk bedankt voor deze positieve en mooie review !!
Graag tot ziens,
Diana, team Dealplein

Zeer blij met onze aankoop

Wij hebben een douchecabine gekocht en wij zijn zeer tevreden de verzending was goed op tijd we hadden een vraag over de douchecabine die werd gelijk beantwoord
En de kwaliteit douchcabine is ook goed

17 augustus 2022

Beste Tjitske Terpstra,
Hartelijk bedankt voor uw mooie review.
Diana, Team Dealplen

dealplein is een goede site.

de bestelling was er vrij snel,bezorger erg vriendelijk, en het product was goed ingepakt en mooi,zoals het stond op de site.
ga zo door is leuk om bij dealplein iets te bestellen.

1 augustus 2022

Beste Angelique,
Hartelijk bedankt voor deze mooie en leuke review.
Graag tot de volgende aankoop !

Klant is koning(in)

De reviews waren veelbelovend, en ik kan mij alleen maar aansluiten achter de positieve reacties Snel, netjes en service staat echt voor op in dit bedrijf. Je voelt je echt gezien. Top!

19 juli 2022

Beste Natasha Tabak,
Hartelijk bedankt voor deze prachtige review !
Wij vinden de klantbeleving erg belangrijk en het is een groot compliment wanneer je zo'n review krijgt.
Diana, team Dealplein

Geweldige en mooie en stevige…

Geweldige en mooie en stevige douchecabine. Wij zijn er super blij mee. Een echte aanrader

14 juli 2022

Beste Dawy gelissen,
Hartelijk bedankt voor uw mooie review !
Antal, team Dealplein

Geen goed service zeer onvriendelijk

Geen goed service zeer onduidelijk mensen en zeer klant onvriendelijk

12 juli 2022

Beste Ab Karkri,
Zoals besproken, in de winkel, heeft u de cabine niet op de juiste manier gemonteerd. Het achter paneel is achterste voren geplaatst waardoor u op de verkeerde plaats gaten heeft geboord in de douchebak.
Dealplein heeft uit service een nieuwe douchebak aan u aangeboden tegen inkoopsprijs maar deze heeft u geweigerd.
Dealplein kan zich niet vinden in uw review.
Team Dealplein, Diana

Goede service en vriendelijke eigenaar.

Goede service en vriendelijke eigenaar.
Bouwpakket is puzzelen, maar uiteindelijk lukt het

5 juli 2022

Beste Mon,
Hartelijk bedankt voor uw review.
Dealplein is elke dag bereikbaar van 10.00 tot 22.00 uur voor al uw vragen. Samen komen wij er (bijna) altijd uit .