1. Dierenwinkel

Bij de blije huisdieren bieden we een breed assortiment aan hoogwaardige producten, van voeding en speeltjes tot verzorgingsmiddelen en accessoires. Ik geloof in het bieden van de beste zorg voor onze dieren en selecteer alleen de beste producten om ervoor te zorgen dat jouw huisdier gelukkig en gezond is.

4,3

Uitstekend

Vraagt klanten om een review

Bestelling geannuleerd door eigen fout

Bestelling werd geannuleerd omdat ze een fout hebben gemaakt met de prijs. De prijs was nou ook niet zo laag dat je meteen failliet gaat en ik had er ook geen misbruik van gemaakt door er meteen veel te bestellen. Neem je verlies van een paar euro door verantwoordelijkheid te nemen over je eigen fouten...

Edit: ik heb de voorstellen gedaan om de webshop tegemoet te komen zoals verzendkosten rekenen of het aantal verminderen van 2 stuks naar 1. Het tegenvoorstel van de webshop is nog steeds met winst voor de webshop zelf en ligt 150% boven de prijzen van grote concurrenten. Zij mogen dan wel groot kunnen inkopen en investeerders hebben, maar dat zijn ook nadelen vanwege grote fysieke winkels, grote opslagloodsen en veel personeel/management.
Het feit blijft dat het om een fout van de webshop zelf gaat waar ze geen verantwoordelijkheid over nemen. Ik ga hier sowieso niet meer bestellen en ga dan wel naar de concurrentie waar de prijs veel lager ligt.

28 maart 2025

Beste

Bedankt voor uw reactie.

Zoals eerder uitgelegd, werd de bestelling geannuleerd omdat de prijs een fout was. Hoewel het inderdaad geen extreem lage prijs was, was het prijsverschil simpelweg te groot om het als kleine webshop te kunnen honoreren, gezien de prijs onder de inkoopprijs ligt. Het verlies was bovendien niet een paar euro, maar het dubbelen van wat u betaald heeft. Dit is simpelweg niet haalbaar voor ons.

Ik ben een beginnende webshop en maak af en toe fouten, maar ik heb geprobeerd een oplossing aan te bieden, bijvoorbeeld door een korting op een toekomstige bestelling. Het spijt me dat u zich hierdoor op uw tenen getrapt voelt. We begrijpen dat dit een vervelende situatie is.

Helaas kan ik de prijzen niet doen zoals de grotere webwinkels, die door hun grotere inkoophoeveelheden en investeerders een ander kostenplaatje hebben. Ik werk alles zelf en heb geen investeerders achter me staan, wat het voor mij moeilijker maakt om zulke scherpe prijzen te bieden.

Nogmaals mijn excuses voor het ongemak, en ik hoop dat u begrijpt dat ik niet anders kan dan handelen binnen de mogelijkheden die ik heb.

Anoek

edit

Bedankt voor uw bericht en uw feedback.

Zoals ik eerder heb aangegeven, is de prijs van €32,10 inclusief btw en verzendkosten die u voorstelt niet haalbaar voor ons. De inkoopprijs is €45 exclusief verzendkosten en btw, en de prijs die u vraagt ligt daar ver onder, wat betekent dat ik geen winst kan maken en zelfs niet mijn kosten kan dekken.

Ik begrijp dat u het graag goed opgelost wilt zien, maar voor een beginnende webshop zoals de onze is dit simpelweg niet mogelijk. Dit soort prijsverschillen kunnen voor een kleine onderneming de "strop omdoen" en ik ben helaas niet in staat om deze prijs te honoreren.

Ik hoop op uw begrip voor deze situatie, en ik waardeer het dat u dit met ons hebt gedeeld.

Top webshop met persoonlijke benadering

Heel fijn even persoonlijk contact per WhatsApp. Bleek 1 kleed niet meer in het assortiment, gelijk meegedacht over een alternatief en deze beschikbaar gemaakt in de webshop. Daarna besteld en snel geleverd.

30 december 2024

Antwoord van Deblijehuisdieren

Dankjewel voor U lieve review.

Super tevreden!

Super tevreden!
Product was helemaal naar verwachting, hele vriendelijke vrouw en goede uitleg gekregen.

3 december 2024

Antwoord van Deblijehuisdieren

Dankjewl voor u lieve review

Snelle levering. En goede en goedkoper als een zooplus.

2 december 2024

Antwoord van Deblijehuisdieren

Bedankt voor u leuke review