DEEMS Reviews

3,4

Iets retour gestuurd. 2 keer bezorging mislukt en daarna een week lang bij een pickup point gelegen, maar is het nooit afgehaald, dus nu weer retour gestuurd. Diverse mails en berichten via Insta gest... Toon meer

2x besteld. 1e keer kreeg ik gewoon iets van shein, €44,95 + €4,95 verzending om vervolgens van Shein te zijn🤣 Besef even dat het op shein voor nog minder dan de helft staat, schande dat je... Toon meer

Elke keer als ik in de winkel kom word ik super geholpen en oprecht met interesse benaderd! super leuke meiden daar! tevens is de online service ook top, vandaag besteld is bijna altijd de volgende... Toon meer

Ik kom al bij Deems sinds ze open zijn, inmiddels alweer 5 jaar. Mijn favoriete kledingwinkel. Hele leuke kleding voor een betaalbare prijs en de eigenaresse en medewerksters zijn super behulpzaam en... Toon meer

1. Kledingwinkel

Deems is de plek waar je voor alle key items op het gebied van dameskleding / damesfashion terecht kunt. Deems doet meiden inspireren; of je nu een mooi item voor je werk, school, lunch, diner of ander feestje zoekt, kun je bij ons terecht. De nieuwste, leukste én betaalbare dameskleding in Heerlen en natuurlijk online vind je sinds 2016 bij DEEMS Shop en DEEMS.ONLINE.

• Dautzenbergstraat 25, 6411 LA, Heerlen, Nederland

• deems.online

Gemiddeld

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Altijd een snelle en goede levering

Altijd een snelle en goede levering. En super mooie kleding!

Hi Rowena!

Bedankt voor je review! Super tof om te horen dat je tevreden bent! We zien je graag terug! 💕

Liefs, team DEEMS

Fijne ervaring en een super sfeer

Fijne ervaring en een super sfeer! 😘

Hi L.Wolters!

Bedankt voor het schrijven van de positieve review. De groetjes van de meiden van de winkel! Hopelijk zien we je snel terug! 😊

Prachtige outfits

Prachtige outfits!
Reageren snel en leveren op tijd!

Hi Medina!

Wat goed om te horen! We zien graag onze klantjes tevreden! Hope to see you soon! 😍

Liefs, team DEEMS

Te gekke hoge laarzen gekocht

Te gekke hoge laarzen gekocht, hele snelle levering en top kwaliteit! Heel blij mee😁

Hi Mees!

Super leuk om te horen dat je blij bent met je aankoop! Bedankt voor de lieve review. We zien je graag snel terug bij ons! 💕

Liefs, team DEEMS

Eindelijk DE winkel voor mij waar ik de…

Eindelijk DE winkel voor mij waar ik de perfecte broeken kan kopen die mooi zitten en mooi aansluiten!
Steeds opnieuw een leuke collectie
Ik shop graag me items bij jullie!
Mijn favoriete shop om leuke betaalbare kleding te kopen!

Veel liefde voor jullie! 💕

Hi Kelly!

Wat vinden wij het geweldig om te horen dat je je top voelt in onze kleding! Hiervoor doen wij het! Super bedankt voor de enorm lieve review. We zien je graag snel terug om je weer te laten slaaaayen! 💁💓

Leuke winkel

Leuke winkel, fijne sfeer en leuke items

25 maart 2022

Hi Desteny!

Bedankt voor je review! Wat leuk dat je zo tevreden bent over onze service, hopelijk tot snel! 🤩

Liefs, Team DEEMS

Geweldige broeken

Geweldige broeken, perfecte formaat, ook 2 hele leuke nette body’s gekocht die kun je overal op matchen perfect!

23 maart 2022

Hi Zenquenda!

Wat fijn om dit te horen! Veel plezier met je aankoop en slaaaay girl! ✨

Liefs, Team DEEMS

Super winkel

Super winkel, met leuke kleding van deze tijd!

19 maart 2022

Hi Anne,

Wat lief, bedankt voor je review! 💓

Liefs, team DEEMS

Super serves hier en heel persoonlijk…

Super serves hier en heel persoonlijk kwa hulp super leuke winkel

18 maart 2022

Hi Senna,

Bedankt voor je review en wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze service! 💘

We zien je graag snel terug in onze store!

Liefs team DEEMS

Super winkel

Super winkel, leuke kledingstijl, netjes/leuk ingericht en aardig personeel zeker voor herhaling vatbaar

18 maart 2022

Hi,

Wat leuk om te lezen! Bedankt voor je review en we zien je graag terug in onze store! 💘

Super kleding

Super kleding, ben altijd super tevreden over de kwaliteit wat de kleding heeft! Altijd de super leukste collecties!

Zeker een aanrader!
🤍

17 maart 2022

Hi Jenna,

Bedankt voor je review en wat leuk om te lezen! 💘

We zien je hopelijk snel terug in onze winkel!

Liefs, team DEEMS

Ik word altijd vriendelijk geholpen en…

Ik word altijd vriendelijk geholpen en ze weten mij goed te adviseren. Altijd mega tevreden met mijn aankoop 🥰

14 maart 2022

Hi Lynn,

Wat fijn om te horen dat je goed geholpen wordt, heel veel plezier van je aankopen! 💘

Liefs team DEEMS

altijd superaardig personeel en wordt…

altijd superaardig personeel en wordt altijd erg goed geholpen. de winkel ziet er super mooi uit en de kleren vallen heel goed in de smaak…zeker heen gaan!!

14 maart 2022

Hi Sanne,

Bedankt voor de tijd die je genomen hebt om deze review te schrijven! We horen dit graag en hopelijk tot snel weer! 🤩💘