Defyrretyverovere Reviews 41

TrustScore 3.5 uit 5

3,4

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi fik pitabrød med kylling og en masse lækkert fyld. Dertil bestilte vi også pommes frittes med aioli, det smagte himmelsk. Det var en super god oplevelse 😃

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Utrolig utrolig skuffende desværre. Vi bestilte to pitabrød med henholdsvis Okse og Kylling. I både kylling og oksen var der ingen smag, kødet var alt for gennemstegt og smagte mest af a... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Aarhus bedste pita-pusher. Yndlings take-away, meeen det er som om fyldet på det sidste er blevet lidt mindre spændende. Vi savner feta, aubergine, kikærter, de sylte rødløg mm. De sidste par gange h... Toon meer

3,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Løgnagtige

Jeg havde bestilt pizza of fritter og div, jeg fik en helt forkert pizza og intet andet, da jeg kontaktede dem påstår de at at jeg havde fået hvad jeg havde bestilt, han var ubehøvlet.... Bestiller aldrig fra de svindlere igen!!!

20 mei 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tørre, kolde og ingen sprød skorpe

Vi har for længe siden fået pizza fra Defyrretyverøvere, som var fantastiske. Men synes godt nok de er faldet af på den. Pizzaerne var kolde, tørre, ingen sprød skorpe og ingen smag. Virkelig skuffende. Derudover blev ekspedienten ved med at påstå en anden pris da jeg kom, men han ændrede det heldigvis til sidst, da han godt kunne se jeg ikke ville betale næsten 400 kr. for to pizzaer i stedet for knap 300 kr. Jeg holder mig til deres pita’er fremover.

22 maart 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi bestilte 25 pizzaer til vores…

Vi bestilte 25 pizzaer til vores Halloween firmafest på iMusic.
De ankom præcis på det aftalte tidspunkt, buddet skyndte sig ind med dem, for at de ikke skulle blive kolde. Og de var simpelthen stadig perfekt lune.

Selvom det var mange, og mange forskellige pizzaer var der kræset for dem alle. Virkelig en god oplevelse

1 november 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De Fyrretyve Røvere leverer uden tvivl…

De Fyrretyve Røvere leverer uden tvivl nogle af de bedste pitaer i byen. Smagene er fyldige og perfekt afbalancerede, og råvarerne føles friske og velvalgte. Servicen er hurtig og venlig, og du får rigtig meget for pengene. Et must-try for enhver pita-elsker!

Deres friteret broccoli er vanvittig også

5 september 2024

Kolde hårde pitaer

Øv!
Jeg har ellers altid foretrukket de fyrretyve røvere!
Og vi kommer ret ofte!
Men den gang var det simpelthen ikke i orden. Når man køber tre x pita med fritter og broccoli skal det være mere end fritterne, der er i orden!
Broccolien var desværre uspiselig. Pitaerne var kolde.
Vi spiste pitaerne fordi vi var sultne. Men kolde hårde pitaer med koldt kød er ikke lækre...
Øv!

30 juni 2024

Madforgiftning

For første gang i mit liv oplevede jeg at få madforgiftning, efter at have spist en pizza fra De Fyrretyve Røvere. Den bresaola, der var på, var ikke god. Der er absolut ingen tvivl om, at pizzaen var synderen. Jeg har ikke lyst til mad derfra igen.

5 april 2024
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Forkert ordre

Maden er god, men servicen betyder lige så meget og den var i bund.
Havde bestilt fra Trøjborg.
Fik forkerte pita, havde bestilt med Halloumi fik oksekød i to ud af tre pita’er.

Da jeg så ringer informere dem bliver sat på hold og venter i 10 minutter kunne høre dem rundt og snakke så lagde på til sidst, og ringer op igen. får så en ubehøvlet personale i røret. eneste jeg kunne sige var at de havde lidt travlt. Havde bestilt made til kl 17:40

22 maart 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

TAK FOR GOD MAD OG SERVICE!

Jeg har af flere omgange brugt De Fyrretyve Røvere til arrangementer, hvor de har leveret mad - og haps hvor er det bare altid lige i øjet! Jeg kan kun sende opfordre til at prøve både deres pitaer og pizzaer! De skuffer ikke.

3 februari 2024

Top lækkert!!

Som altid, fuldstændig fantastisk pitabrød! Råvarer af høj kvalitet, god service og en helt igennem anbefalelsesværdig oplevelse at få mad derfra!

25 januari 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

HAPS en oplevelse! Vi kommer igen!

Jeg havde set deres Instagram, hvor de viser deres lækre menuer, min kæreste og jeg bestilte en salat halloumi menu og en kylling pita med de lækre fritterede broccoli... Dem kunne man jo spise forevigt, damn de er lækre!!!

Tak for mad, fra to aalborgensere på besøg i århus

19 december 2023

Kæmpe anbefaling

Jeg har netop fået pita fra De Fyrretyve Røvere til aftensmad, efter at have hørt så meget godt om dem, blev det endelig min tur, og hold op hvor var det godt.
Masser mad og kvalitet for pengene. Jeg kommer helt sikkert igen!

13 december 2023

Fremragende oplevelse ifm. Fødselsdag

Jeg havde bestilt 8 pizzaer til min fødselsdag. Pizzaerne var fremragende og både jeg selv og alle gæsterne var tilfredse! De leverede planmæssigt, kæmpe anbefaling herfra og alt i alt en 10/10 oplevelse!!

20 oktober 2023

Gourmet takeaway

Absolut favorit pita. Lækkert og mørt kød, sprød salat og fantastisk smag.
Altid god service og højt humør.
Vi kommer snart igen.

8 december 2023

Byens bedste pita

Altid byens bedste! Siden de kom til, til nu. Altid vores go-to hvis vi skal have en god og nem aftensmad, er det altid der vi bestiller fra. 10/10 stjerner ⭐️

8 december 2023

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.