Leek goede mix lakeballs en prijs kwaliteit verhouding Echter! Bij 100 stuks aanbieding geen verzendkosten. En in praktijk met betalen werd dit toch toegevoegd. Al eerder mbv mail reactie o... Toon meer
De ballen zijn makkelijk te bestellen. Ruime keuze en ze zien er als nieuw uit. Zeker een aanrader voor de volgende x
Na onderstaande review is het zeer netjes opgelost. 1 mailtje en de volgende dag werd het naar tevredenheid opgelost. BEDANKT! Kwaliteit van de ballen is minder. Bestellin, levering en verpakking g... Toon meer
Hoewel de verzonden ballen zoek waren geraakt bij Post NL, werd mij zonder zeuren een nieuw setje in het vooruitzicht gesteld. Deze heden ontvangen. Goede kwaliteit. Bedankt.
De Golfballenman is dé plek voor golfliefhebbers die op zoek zijn naar kwalitatieve golfballen tegen een voordelige prijs. Dit bedrijf is gespecialiseerd in lakeballs, oftewel golfballen die eerder gebruikt zijn maar nog steeds van uitstekende kwaliteit zijn. Door het hergebruiken van deze ballen wordt er niet alleen bespaard op kosten, maar ook op het milieu. Bij de Golfballenman vind je een uitgebreid assortiment aan lakeballs van verschillende merken en types. Of je nu op zoek bent naar Titleist, Callaway, Nike of Srixon golfballen, hier vind je het allemaal. Bovendien biedt de Golfballenman ook de mogelijkheid om de ballen per 25 te bestellen, zodat je precies het aantal golfballen kunt bestellen dat je nodig hebt.
Vlijtseweg 82, 7317AJ, apeldoorn, Nederland
Pro v 1 kwaliteit was gewoon goed en snelle levering. Hier bestel ik vaker.
Snelle levering, goed verpakt. Ik had een iets betere kwaliteit verwacht. Dat kan ook te maken hebben met mijn eigen verwachtingspatroon.
Oranje lakeballs besteld en mooie kwaliteit ballen geleverd en prima op tijd en strak verpakt.
Goed product en snelle levering
Bestelling kwam prima op tijd alleen bestelling klopt er niet zaten ballen van een ander merk bij met slechte kwaliteit .
Maar men heeft aangeven dit op te lossen .
Titleist Golfballen mix - 100 Lakeballs besteld, Snel geleverd. Zien er kwalitatief goed uit. Nog niet mee gespeeld
Snel geleverd. Mooi verpakt en de ballen zagen er goed uit
Makkelijk te bestellen, snelle en compacte levering en prachtige lakeballs. Dat is duurzaamheid (hergebruik) en SERVICE!

Antwoord van Degolfballenman
Goed verpakt, levering zoals beloofd. Echter niet alles in orde.
Op elke vraag werd snel beantwoord.
Netjes op tijd verzonden.
Goede prijs en kwaliteit verhouding

Antwoord van Degolfballenman
Mijn bestelling volledig naar wens ontvangen. Blij mee.
Er was een probleem met de kwaliteit van de ballen. Gemeld en het werd perfect opgelost!!
Een tevreden golfster😊

Antwoord van Degolfballenman
Update: door mijn fout is de betaling nog niet ontvangen en derhalve is er niets verstuurd. Zojuist op de review van hen een correcte mail en faktuur ontvangen: direct betaald dus zal nu wel goed gaan.
Eerder bericht: op 13 april 400 ballen besteld: nu, 19 april, nog niets geleverd, geen track and trace code en geen mail dat de bestelling verzonden is.... wel al betaald... ik ben benieuwd of het goed gaat komen...