De Herenschoenenwinkel Reviews 337

TrustScore 5 uit 5

4,8

Mijn man heeft nu in totaal 6 paar schoenen gekocht, goede service en binnen een paar dagen zijn de schoenen en riem in huis...super bedrijf!

Snelle levering .... echter bij schoenmaat 44 (Floris van Bommel) staat UK maat 10, waardoor de eerste zending te groot uitviel ... daardoor maar eens gaan Googelen waardoor ik achter kwam dat de UK... Toon meer

Super snelle online service. Schoenen helaas retour moeten sturen, omdat ze niet lekker zaten. Daarnaast was er ook een productiefoutje, waardoor de schoen kapot is gegaan. Dit was totaal geen prob... Toon meer

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Super snelle online service

Super snelle online service.
Schoenen helaas retour moeten sturen, omdat ze niet lekker zaten. Daarnaast was er ook een productiefoutje, waardoor de schoen kapot is gegaan. Dit was totaal geen probleem. Binnen een paar dagen stond het geld al weer op de rekening. Heel erg bedankt!
We zijn al jaren klant en hopelijk kunnen we weer snel langs komen in Eindhoven!

6 april 2020

Wederom prima!

Mijn 5e paar schoenen hier gekocht, en zoals altijd een eersteklas ervaring. Van harte aanbevolen!

16 februari 2020

Dit is 1 van de fijnste schoenenzaken Online

Dit is 1 van de fijnste schoenenzaken online, altijd correct verzonden en klaar gemaakt en mooie prijzen en keus uit een mooie riem voor e. 1.
De winkel in Eindhoven moet ik ook een keer gaan bezoeken.
Kan tot nu toe deze zaak weer aanbevelen

13 februari 2020

Zeer tevreden

Snelle levering en toen ik per abuis een verkeerde maat had besteld had ik binnen no time de goede maat in huis.

7 februari 2020

perfecte service

Binnen de vooropgestelde tijd geleverd. Mooi product zoals op foto en in beschrijving. Schoendoos in uitmuntende staat dankzij de airbubbels binnenin. Pakket aan informatie, zowel over het product als voor eventuele retourzending. Tevreden klant !

21 januari 2020

Snelle levering, goede service, nav een vraag werd ik direct gebeld voor toelichting. Geretourneerde artikelen snel geld teruggestort.

16 januari 2020

Super verzorgd

Zoals altijd was alles weer piekfijn verzorgd, kan niet beter.
Op naar volgende keer.

28 december 2019

Tsja, what else?

Tsja, ik draag al tientallen jaren Van Bommel schoenen met I-leest. Zit vanaf dag 1 als gegoten, nooit inlopen (mits ultrafit binnen/buitenzool !!!). Niet veel keus hierdoor maar altijd mooie en zeer kwalitatieve schoen.

9 december 2019