Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har altid kun fået gode sko til en rimelig pris her. Udelukkende god service hver gang. En enkelt gang ville jeg købe snørebånd til et par knælange støvler købt et andet sted, og ekspedienten tilbød a... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De havde virkelig god service og priser og leveringen gik virkelig hurtigt. Elsker at du bare kan returnere det i fysisk butik istedet for at skulle sende tilbage.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bestilte varer d28/10, og skriver nu 4/ 11..har intet hørt siden jeg fik en ordrebekræftelse, så idag ringede jeg til kundeservice. Blev stillet om til svensktalende person, masser af knas på linjen o... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg sendte en mail til deres kundeservice for 13 dage siden, men har endnu ikke fået noget svar på min henvendelse. Det eneste jeg har modtaget, er en mail, hvor de beder mig vurdere hvordan hjælpen f... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Schoenenwinkel

Geschreven door het bedrijf

I Danmark har vi hele 31 Deichmann butikker, der indeholder et stort udvalg af sko til alle aldersgrupper. Vi kan tilbyde markedets vel nok mest omfattende sortiment – både online og i vores fysiske butikker. I alle vores butikker tilbyder vi kyndig rådgivning og hjælp til at finde det perfekte match til dig. Hvis den ønskede sko er udsolgt i butikken, kan du nemt bestille den til hjemmelevering eller lave ”click and reserve” i webshoppen til afhentning i en af vores mange butikker.

Contactgegevens

Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand

Nemt og hurtigt

22 juni 2023

Kære Dorthe

Tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Vi håber du får en fantastisk dag.

Kun godt herfra!

Hurtig og god handel, kvaliteten helt i orden 👍👍👍

11 juli 2023

Kære Anette

Hvor er vi glade for at høre, at du synes om kvaliteten. Vi håber, at du bliver glad for dit køb. Mange tak for den flotte anmeldelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og overskuelig hjemmeside!

Hjemmesiden er nem og overskuelig at navigere rundt på, man kan se hvor varen er på lager i en butik hvis man hellere vil hente det selv. Købte to par sko til min mand som passede helt perfekt i størrelsen. De blev leveret hurtigt til døren for 20 kr. ekstra og var pakket forsvarligt.

12 juni 2023

Hej Karina

Tak for din flotte anmeldelse. Vi er glade for, at du synes vores hjemmeside er overskuelig, da vi arbejder hårdt for at det skal være nemt og bekvemt at handle hos - så mange tak!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtig levering og nem…

Super hurtig levering og nem returnering af det vi ikke skulle bruge👍

4 juli 2023

Hej Pia

Tak for din flotte anmeldelse, det sætter vi stor pris på!

Vi håber du får en fantastisk dag.

Det virker som det skal

Det virker som det skal. Ingen problemer med retur

15 juni 2023

Kære Anne-Mette

1000 tak for din flotte feedback, det sætter vi stor pris på, kan du tro.

Rigtig god sommer.

Decihmann kundeservice

Jeg bestilte mine brudesko

Jeg bestilte mine brudesko og to dage senere modtog jeg dem herhjemme hos mig. Det var dejligt, at jeg havde et par uger til at gå dem til. De passer perfekt og de var så fine til min kjole.

25 juni 2023

Kære Lone

Hold da op hvor er vi glade for at skoene passer pefekt til din kjole. Stort tillykke med at du skal giftes. Mange tak for den flotte anmeldelse.

Kære Tom

Tak for de fine ord om os, det sætter vi virkelig pris på.

Kære Thomas

Tak for din flotte anmeldelse og for den positive feedback, det er vi meget glade for at høre!

Vi håber du bliver glad for dit køb!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Forkert pris - snydt for 70 kr.

Mandag så jeg på hjemmesiden, at varenr. 16108610 var nedsat ned 20% fra 349,- til 279,20 kr. Jeg reserverede den i Amager Centret og var ude og købe den i går. Men der var ikke rabat på den??? Jeg spurgte, og ekspedienten tjekkede, men jeg måtte betale fuld pris for den :(

Svaret fra kundeservice er:
Jeg kan bare gå tilbage (såfremt de ikke er brugt) og få de 20 %.

Ja, tak for at snyde mig for rabatten ... Jeg HAR taget dem i brug. Og selvom jeg ikke havde, så er det en 8 km cykeltur hver vej ud til butikken med rod i priserne :(

18 juli 2023
Review zonder uitnodiging

Hej Annette

Vi beklager mange gange, at du ikke fik rabatten i butikken, da vi som udgangspunkt altid prismatcher. Det skulle du selvfølgelig have haft.

Som kundeservice skrev, må vi henvise til butikken, hvis du skal have refunderet de 20 % idet købet er foretaget i butik. Det er dog rigtig ærgeligt, at du allerede har taget dem i brug før, du har været i kontakt med os.

Butikken er informeret om dette samt oplyst om at vi som udgangspunkt altid prismatcher, så dette ikke gentager sig.

meget gode priser

meget gode priser, hurtig levering

20 juni 2023

Hej Zoya,

Mange tak for den fine anmeldelse. Den er vi rigtig glade for.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Nemt at bestille på nettet.

Nemt at bestille på nettet.
Dejligt at ku bytte i butik, og venlig betjening

13 juli 2023

Kære Bodi,

Hvor er det dejligt at høre - mange tak for den flotte anmeldelse, det er vi rigtig glade for.

Hav en rigtig god dag.

Kære Frank.

Tusind tak for den fine anmeldelse og de rosende ord.

Vi er glade for at høre, at leveringen var hurtig og korrekt. Det er altid noget vi bestræber os på at opnå.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kære Anna,

Tak for din fine feedback.

Det glæder os, at du har haft en god købsoplevelse hos os uden problemer.

Du ønskes en rigtig god dag.

Skoene kom hurtigt

Skoene kom hurtigt. Var som de skulle være, men havde bestilt dem for små, dog nem gratis returnering og penge tilbage. Super firma, at handle hos og købte dog også skoene i den rigtige størrelse efterfølgende 😃👍

29 juni 2023

Kære Amalie,

Mange tak for den flotte anmeldelse.

Dejligt det var nemt at returnere og at du havde lyst til at købe skoene i den rigtige størrelse efterfølgende.

Vi håber du bliver glad for dit køb.

Du ønskes en fantastisk dag.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, god kvalitet, passende størrelse og billig vare.

25 mei 2023

Kære Carsten,

Tusind tak for de fine ord.

Din anmeldelse betyder utroligt meget for os, og det glæder os, at både levering, kvalitet og pris var tilfredsstillende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Hurtig ekspedition. Nemt at returnere.

12 juli 2023

Kære Rose,

Tak for din fine anmeldelse.

Din feedback og rosende ord betyder utroligt meget for os.

Du ønskes en skøn dag!

Kære Chanette,

Mange tak for den flotte feedback.

Vi er virkelig glade for at høre, at både levering og varen var tilfredsstillende. Vi håber du bliver glad for dit køb.

Hurtigt levering.

19 juni 2023

Kære Kim,

Tusind tak for din fine anmeldelse.

Det glæder os, at leveringen levede op til forventning og var hurtig. Vi håber du bliver glad for dit køb.

Du ønskes en fantastisk dag.

De er som på billedet

De er som på billedet. De var hurtigt fremme.

26 juni 2023

Kære Lise,

Tak for din flotte feedback.

Dejligt at du er tilfreds med din købsoplevelse hos os. Vi håber ligeledes du bliver glad for dit køb.

Du ønskes en skøn dag.

Nemt og hurtigt

2 juli 2023

Kære Connie,

Mange tak for den fine anmeldelse.

Vi er rigtig glade for at høre, at du synes det er nemt og hurtigt at handle hos os.

Deichmann Kundeservice

Lees meer over geverifieerde reviews.