Automatten besteld. Krijg een track en trace uit china. Op aliexpress staan deze automatten te koop. Ik stuur een mail in NL dat ik mijn bestelling wil annuleren. Binnen 24u antwoord, ik moet in... Toon meer
Matten besteld voor de PT-Cabrio voor zijn ze prima maar achter klopt er niets van. Zitten lussen aan die niet hoeven en bovenste klopt ook niets van. De vloermat achter is ook een cm te breed. Ge... Toon meer
Perfect Goede levering -puntje kleine beschrijving hoe alles bevestigd moet worden, maar even zoeken en het lukt wel.
ik ben erg tevreden past perfeckt voortaan een kleine beschrijfing er bij voorbevestiging in de auto. gr koos
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
LET OP, DROPSHIPPING CHINA
Ik stuur een mail in NL dat ik mijn bestelling wil annuleren. Binnen 24u antwoord, ik moet in duits of engels mailen, dus deepl erbij gehaald en direct beantwoord. Geen reactie meer gekregen.
Vraag om juridische hulp bij de European Consumer Center! Google naar ECC.
Slechte kwaliteit
Slechte kwaliteit. Na half jaar slijtageplekken op de naden. Autoprofi reageert vreemd. Kunnen op afstand zien dat ik de matten fout zou hebben geïnstalleerd. Mag voor de helft nieuwe matten bestellen. Slechte service!!!
De matten passen absoluut niet
De matten passen absoluut niet. Contactpersoon Nico reageert slecht. Nadat hij de fout heeft toegegeven hoor je niets meer. Als je na een maand opnieuw contact opneemt dan is hij alles vergeten. € 200,- weggegooid geld. Niet kopen. De positieve reviews die je leest op facebook zijn niet oprecht.
Top kwaliteit het duurt Well 3 weken…
Top kwaliteit het duurt Well 3 weken maar kost wat kosten het is echt prima
Zien er goed uit
Zien er goed uit , en nu gaan we kijken hoe lang ze meegaan , als ik de berichten hier beneden moet geloven , niet goed dan gaan we een andere recensie schrijven
We gaan het zien
Groet Gerard
"made in China" kwaliteit en binnen 2…
"made in China" kwaliteit en binnen 2 maanden scheurde de mat. Geen reactie op de eerste 3 mailtjes met foto's en nu laten ze weten er niets mee te kunnen doen.... zonde van je geld!
Oplichters
Oplichters! Heb ruim € 200 betaald voor automatten. Ze pasten totaal niet terwijl ik gewoon het juiste type auto etc. had doorgegeven. En de matten zijn al na 1 maand stuk! Waardeloze kwaliteit!! Op mijn klacht en toegezonden bewijsfoto’s reageert #autoprofi helemaal niet!
Bestel hier niets! Zonde van je geld!!
Mooi spul
Mooi spul, super goed zelfs. Duurt even voor je het krijgt maar dat staat er ook duidelijk, maar ben super tevreden
Heel goed auto matten goed kwaliteit en…
Heel goed auto matten goed kwaliteit en past goed op mijn auto
De kwaliteit en maten waren zeer goed
Prachtige vloerbekleding
Prachtige vloerbekleding. Past heel goed en snel geleverd. Een aanrader
it looks very good
Beetje lang moeten wachten…
Beetje lang moeten wachten…. Maar het resultaat is prima. De matten passen perfect.
netjes ziet er goed uit alleen de pasvorm had…
ziet er goed uit alleen de pasvorm had iets strakker gemogen
Mooi product
Mooi product en goede informatie tijdens het productieproces en verzenden
Matten besteld voor de PT-Cruiser Cabrio.
De vloermat achter is ook een cm te breed.
Gemeld en krijg na twee dagen en een paar mails geen reactie meer terug.
Nee, helaas voor mij een onvoldoende.
Inmiddels 20 januari en nog geen enkel bericht ontvangen voor deze fout.
Perfect
Perfect
Goede levering
Zien er keurig uit,blij mee
Het zijn prachtige matten
Het zijn prachtige matten . of beter gezegd bekleding
Keurig passend
Keurig passend. Luxe uitstraling.
Levertijd iets onduidelijk