Geen communicatie na het plaatsen vd bestelling. Geen order bevestiging, niets. Alleen een email om een review te schrijven. Bij deze mijn review.
Vrij lastig om een waterdichte molton voor een topper met split te vinden (evenals voor een goede prijs). De verwachte (aangegeven) levertijd volgens de site komt overeen met de gemaakte bestelli... Toon meer
Mijn afwijkende maat hoeslaken werd - na prettig telefonisch overleg - binnen 48 in prima staat geleverd. Heel fijn dat een bedrijf z'n klanten met prima advies te woord staat. Bereikbaarheid ook goed... Toon meer
Over Dekbedden24
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
- Professionele Organisatie.
- Uitstekende kennis van onze producten.
- Snelle afhandeling van uw bestelling.
- Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Contact met dekbedden24.nl:
- dekbedden24.nl
Geen communicatie na bestellen
Prima levering
Dik tevreden!
Dik tevreden, raad iedereen aan hier te bestellen.
Snelle en correcte levering en tevreden…
Snelle en correcte levering en tevreden met product (hoeslakens).
Verbeterpunten organisatie
Het feit dat je niet met Ideal kan betalen is niet fijn. Bovendien is de bevestigingsmail niet optimaal. Hierin wordt niet vermeldt wat je besteld hebt. Ook schept de mail wat verwarring, in gmail is te zien dat de heer Genugten verbonden is aan de Saxxion Hogeschool. Eerlijk gezegd gaf dit nogal wat twijfels over de validiteit van de organisatie. Ook het feit dat zij verminderd bereikbaar waren. Deed mij doen twijfelen of ik de producten wel zou ontvangen. Gelukkig is dit wel het geval geweest.
onzeker
De bestelling kwam aan. Uigepakt en toen zag ik dat er een dekbedovertrek beschadigd was. Vlekken en een gaatje. Frustratie. Hier heb ik het te druk voor. Toen gemaild en teruggestuurd
De site werkt niet
Wilde met IDeal betalen maar dat werkte niet, inloggen voor volgen bestelling ook niet
Heb geen bestelling kunnen doen omdat site niet goed werkt na meerdere malen te hebben geprobeerd.
Heb via textielhuis wel bestelling geplaatst en snel geleverd gekregen.
goed en op tijd
Overtrek voor de topper is netjes verpakt en op tijd geleverd zonder problemen.
Het gaat heerlijk gemakkelijk online, zonder gezoek in diverse winkels naar de beste deals.
Super
Vlotte en gemakkelijke bestelling!
Prijs/kwaliteit is goed
goede afhandeling
goede afhandeling kleine opmerking elastiek aan matrasbeschermer had iets strakker gemogen
Helemaal top.
Snelle levering, prima verpakt, mooie kwaliteit. Bestel zeker weer eens.
Heel goed.
Snelle levering en goede kwaliteit. Kan iedereen aanraden om hier te bestellen. Ga zo door!
in de maling genomen
4x bellen en 1x mailen en dan nog de klant in de maling nemen, vind het niet netjes
Waar staat die 24 voor?
Ik heb nu, bijna 2 weken na mijn bestelling, nog steeds niets ontvangen. En probeer maar eens iemand aan de telefoon te krijgen... Ik heb het allemaal niet goed gelezen waarschijnlijk, ik dacht dat de 24 in Dekbedden24 voor het aantal uur stond. Binnen 1 dag in huis, zoiets. Maar het zal wel 24 dagen zijn, of erger nog, 24 weken. Nog maar even wachten dan zeker?

Antwoord van Dekbedden24
Mijn afwijkende maat hoeslaken werd na prettig telefonisch overleg binnen 48 in prima staat geleverd. Top!
Mijn afwijkende maat hoeslaken werd - na prettig telefonisch overleg - binnen 48 in prima staat geleverd. Heel fijn dat een bedrijf z'n klanten met prima advies te woord staat. Bereikbaarheid ook goed. Top!
waterdichte molton voor topper met split, goede afhandeling/bestelling
De verwachte (aangegeven) levertijd volgens de site komt overeen met de gemaakte bestelling. Verzending met pakketservice en verwachte aflevertijd. Ik was in de ochtend op het moment van verwachte aflevering niet thuis en kon het pakket dezelfde dag bij een pick-up point bij mij in de buurt een paar uur later (op zaterdag notabene) ophalen.