Delaatslaapexpert Reviews 23

4,6

We hebben goede informatie gekregen. Over een topper en een mattras. Alleen topper vervangen was niet goed,het probleem was ook het mattras van 13 jaar .daarom besloten om beide te vervangen. Slap... Toon meer

Goede uitleg en geven ruim de tijd om een keuze te maken in de winkel. Denken mee in oplossingen. Goede service!

1. Slaapkamermeubilair winkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

In onze twee beddenspeciaalzaken bieden we een ruim aanbod van alles op slaapgebied. Samen met jou, jouw wensen en onze ervaren verkopers komen we tot een perfecte match.

4,6

Uitstekend

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heerlijk bed

We zijn heel goed geholpen, goed advies gekregen in de showroom.
Het bed wat we hebben gekocht slaapt heerlijk!
Dik tevreden!

2 juli 2025

Goed geholpen

Wij zochten een paar nieuwe bedden en gingen naar de Laat in Bladel
Daar werden wij geweldig goed over de bedden en lattenbodems geadviseerd en was geen moeite te veel. Wij hebben op bedden gelegen en een weloverwogen keus kunnen maken.
Alles werd netjes op tijd geleverd en boven op z’n plaats neergelegd.

Kortom, wij zijn tevreden over het advies en de leveringen.

Adriënne en Leo

31 maart 2025

ToppersBij het bezoeken aan de showroom in…

Bij het bezoeken aan de showroom in Bladel zeer professionele en deskundig uitleg, weten perfect waar ze over praten en adviseren, alle tijd voor ons nemen, alles laten proberen en vergelijken. Artikelen afraden als blijkt dat wij er toch niets aan hebben of gebruiken. Bij bezorgen en installatie wederom zeer professioneel en deskundigheid getoond. Service achteraf is ook uitmuntend.

1 oktober 2024

Zin om naar bed te gaan!

De Laat is gevestigd in het dorp waar we wonen en staat goed aangeschreven, daarom gingen we daarheen na wat andere beddenwinkels bezocht te hebben. We kregen goede tips en uitleg en kozen voor een zeer goede prijs/kwaliteit boxspring. Ook bij de aankleding zijn we goed geholpen. Er is een mooie oplossing gevonden om zoveel mogelijk loopruimte over te houden in onze slaapkamer.
De levering was ruim op tijd en alles is boven netjes in orde gemaakt door de medewerkers van de Laat.
We gaan hier nog veel slaapplezier van hebben!

29 december 2023

Uitstekende Service

Nadat ik wat doorzakproblemen had geconstateerd met mijn nieuwe traagschuimmatras is er een expert komen kijken, die er vervolgens voor heeft gezorgd dat het probleem verholpen is. Hele goede service dus!

21 november 2023

Topper en mattras

We hebben goede informatie gekregen.
Over een topper en een mattras.
Alleen topper vervangen was niet goed,het probleem was ook het mattras van 13 jaar .daarom besloten om beide te vervangen. Slapen nu weer heerlijk

25 oktober 2023

Bij het bezichtigen van de…

Bij het bezichtigen van de verschillende bedden (afmetingen, hoogte, stoffen enz ) heel erg goed voorgelicht door de medewerkster die op alle vragen ook antwoord of oplossingen kon geven . Bij de aankoop de leverdatum gekregen . 6 tot 8 weken . Na vier weken telefoon, men kan eerder leveren en of dit uitkomt . Fantastisch 👍 . Ben zeer tevreden .

25 augustus 2023