Delete Professionals in hair removal Reviews 507

4,5

Sinds mei 2025 kom ik elke maand voor een full brazilian & onder- bovenbenen wax. Eerst in almere (waar ik woon) bij Annelies. En nu in Amsterdam Zuidas. Ontzettend tevreden. Word gerust gesteld, geze... Toon meer

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Delete Waxing. De salon ziet er schoon en professioneel uit, en ik werd direct op mijn gemak gesteld. De medewerker was vriendelijk, deskundig en werk... Toon meer

Ik ben op meerdere locaties geweest van Delete en elke keer super tevreden geweest. Ik ben begonnen met waxen en sinds een half jaar overgestapt naar Hyperpulse. Ik merk dat mijn haren al stukken mind... Toon meer

1. Waxsalon
  2. Ontharingsservice
  3. laserontharingskliniek

Delete is de Nr.1 ontharingsspecialist van Nederland. Bekend van de ultieme Brazilian wax! Onze salons onze medewerkers en onze producten, alles is enkel gericht op de beste ontharingsbehandelingen. Zowel waxen als permanent ontharen. Delete is geen beautyfarm, schoonheidssalon of cityspa. Wij zijn een ontharingsspecialist. En daar zijn we uniek in!

4,5

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zeer tevreden klant

Als zeer prettig ervaren (zover waxen opzich al "prettig" kan zijn ) , het personeel is vriendelijk en de ruimtes zijn hygiënisch. Je wordt op je gemak gesteld en heel duidelijk verteld wat de behandeling inhoud/hoe ze te werk gaat. Eventuele nazorg voor thuis word ook netjes uitgelegd. Kan het een ieder aanraden!

25 oktober 2021

Eerste keer waxen

Gezien het mijn eerste keer waxen was, was het allemaal enorm nieuw en ietwat 'spannend', die spanning werd snel weggenomen door het vriendelijke ontvangst en de sfeer in de behandelkamer, waardoor ik me direct op mn gemak voelde en veel vertrouwen in de Wax Angel. Het resultaat was heel goed, een deed helemaal niet veel pijn.

14 oktober 2021

Geweldige service

Ik ben altijd tevreden over de service en kwaliteiten van behandelingen. Ik ben al bijna 2 jaar vaste klant!

13 oktober 2021

Wat een super behandeling

Wat een super behandeling. Alles werd duidelijk uitgelegd, prettige en gezellige ruimte. Het resultaat kan ik iedereen aanraden, voelde vrijwel geen pijn en nu alles super glad. Ik kom zeker vaker terug, ook voor andere behandelingen.

9 oktober 2021

Ik ben al jaren vaste klant mij delete…

Ik ben al jaren vaste klant mij delete al vanaf vestiging 1 en kan me geen leven zonder meer voorstellen. Iedereen is altijd super lief, helemaal geen ongemakken en de behandelingen worden ook goed uitgevoerd. Ik raad delete bij iedereen aan!!

9 oktober 2021

Prettige ervaring, ook tijdens verwachting

Ik vond het vooraf best spannend, ik ben in verwachting en had nog nooit een waxbehandeling gehad. De website en een telefoontje met de klantenservice stelde me gerust. Vooraf vond ik het lastig oordelen of de haartjes lang genoeg waren, maar ook daarin kon de klantenservice me gerust stellen.

De behandeling verliep super professioneel en enorm snel! De pijn is mij alles meegevallen. Mine stelde me gerust en we hadden ondertussen een gezellig praatje. Dit is voor herhaling vatbaar!

4 oktober 2021

Fijne ervaring

Fijne ervaring, was voor mij de eerste keer maar zeker niet de laatste
Gezellig onder de behandeling geklets met de wax-angel en voor ik er erg in had was ik al weer klaar.

2 oktober 2021

Ik (brazilian)wax nu 4 jaar en heb…

Ik (brazilian)wax nu 4 jaar en heb verschillende salons geprobeerd. Echter tipt niks aan de service zoals deze bij delete wordt geleverd. Bij alle angels waar ik tot nu toe geweest ben maar voornamelijk Samira werkt uitzonderlijk perfectionistisch en zorgt er echt voor dat geen enkel haartje blijft staan, precies zoals ik het graag wil. Bovendien door de techniek die ze gebruikt is de behandeling een stuk minder gevoelig.

24 september 2021

Gewoon top!

Superfijne behandelaar. Heel lief en geduldig en geeft je echt het gevoel dat het niet raar is om met je benen wijd om de behandeltafel te liggen. Natuurlijk doet het waxen pijn maar het gaat snel en respectvol. Ik ben echt heel erg tevreden.

24 september 2021

Geweldige salon

Geweldige salon, ik heb 2 andere salon geprobeerd maar het resultaat bij Delete is de beste! (Lijatnna is de beste)

18 september 2021

Super tevreden

Ik ben heel erg blij met Rayanah. Zij werkt nauwkeurig en legt alles duidelijk uit. Op een of andere manier heb ik bij haar ook veel minder pijn. Zij stelt je daarnaast echt op je gemak en heb ik daardoor altijd hele fijne gesprekken met haar.

17 september 2021

Ik zou vandaag gebeld zijn omdat mijn…

Ik zou vandaag gebeld zijn omdat mijn afspraak geannuleerd zou zijn, maar was ik helemaal niet gebeld!
Dit is mijn 2e afspraak en nu al worden er afspraken geannuleerd wat ik bizar vind. Nu vervolgens is mijn afspraak 2 weken verder verschoven. Een van de wax angels van de locaties zou ziek zijn. Dan is het aan delete om iemand anders daarvoor te regelen. Delete ik hoop dat dit niet vaak voorgaat komen en de zomer drukte hier de schuld van krijgt. Ik er drukte? zorgen jullie voor een andere Angel. Ik betaald namelijk maandelijks om gebruik te maken van de service die jullie zouden bieden maar voor nu niet na kunnen komen. Teleurstellend!

7 september 2021

Haren maar 50% weg en snel terug!

Ik ben in Eindhoven geweest 4 weken geleden en het was zeer slecht gedaan. Ik heb een lady package gedaan waar alles bij zat zegmaar.
De helft van m'n haren zijn afgebroken en de andere helft bleef net 2 weken weg.
100 euro weg gegooid!!

7 september 2021

Hopelijk nooit meer anders.

Sinds mijn allereerste wax behandeling, meteen bij Delete zo'n twee jaar geleden, heb ik 1 keer de noodzaak gezien te scheren tijdens de eerste lockdown. Nooit weer, wat een verschrikking en terug bij af. Bij gebrek aan beter tijdens de tweede lockdown gewoon maar inkopen gedaan en mezelf gewaxt. Geen pretje maar in ieder geval niet de stekelige harde haren. Nu weer lekker bij Delete, hopelijk nooit meer anders.

27 augustus 2021