Sinds mei 2025 kom ik elke maand voor een full brazilian & onder- bovenbenen wax. Eerst in almere (waar ik woon) bij Annelies. En nu in Amsterdam Zuidas. Ontzettend tevreden. Word gerust gesteld, geze... Toon meer
Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Delete Waxing. De salon ziet er schoon en professioneel uit, en ik werd direct op mijn gemak gesteld. De medewerker was vriendelijk, deskundig en werk... Toon meer
Sinds mijn allereerste wax behandeling, meteen bij Delete zo'n twee jaar geleden, heb ik 1 keer de noodzaak gezien te scheren tijdens de eerste lockdown. Nooit weer, wat een verschrikking en terug bij... Toon meer
Ik ben op meerdere locaties geweest van Delete en elke keer super tevreden geweest. Ik ben begonnen met waxen en sinds een half jaar overgestapt naar Hyperpulse. Ik merk dat mijn haren al stukken mind... Toon meer
Delete is de Nr.1 ontharingsspecialist van Nederland. Bekend van de ultieme Brazilian wax! Onze salons onze medewerkers en onze producten, alles is enkel gericht op de beste ontharingsbehandelingen. Zowel waxen als permanent ontharen. Delete is geen beautyfarm, schoonheidssalon of cityspa. Wij zijn een ontharingsspecialist. En daar zijn we uniek in!
Eerste Constantijn Huygensstraat 43, 1054 BR, Amsterdam, Nederland
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Ik vind het altijd prettig bij delete. Het is de eerste 2 min een beetje ongemakkelijk maar daarna stelt de wax angel je altijd op je gemak waardoor het allemaal mee valt.
Je maakt een afspraak en krijg dan 1 dsg van te voren ff te horen dat je alleen maar kan pinnen wat een *** service is dit zeg. Voel me letterlijk niet welkom hier omdat je niet kan pinnen aangezien je onder bewind staat. ZEKER GEEN AANRADER.
Perfecte ontharing. Geen gedoe meer met scheermesjes. Veel minder tot geen ingreep meer.
Super nette salon, professioneel en vriendelijk personeel. Absolute aanrader!
Ik werd door Angel Ophelia geholpen in Laren, zij doet het maar 2 weken, maar was heel kundig 🤗
Het was minder pijnlijk dan normaal en zij was vrolijk en gezellig 😊
Ik heb een hele fijne ervaring gehad bij Delete voor een Brazilian wax. Dit was voor mij de eerste keer en ook nog eens tijdens de laatste week van mijn zwangerschap. Samira liet mij op mijn gemak voelen en vroeg tussendoor ook hoe het ging.
Ze werkte super snel waardoor de behandeling een stuk minder gevoelig was dan ik had verwacht!
Het was een prettige ervaring. De waxbehandeling was voor mij de eerste keer. Is goed bevallen. Ik kom graag volgende keer voor dezelfde waxbehandeling.
Dit is al de zoveelste behandeling en ik kom natuurlijk weer terug! De behandeling was weer heel professioneel en zelfs gezellig te noemen! Bedankt Liza! (zulke geweldige personeel zouden DELETE moeten koesteren!)
Kelly (locatie Alkmaar) is echt de beste waxer die ik ooit heb gehad (en ik heb er nogal wat gezien, wereldwijd). Ze werkt efficiënt, netjes en ze mist geen haartje. Ik heb de afgelopen 2x ook mijn bovenlip laten threaden. Zelfs daar is ze perfect in, ik wist niet dat er nog zoveel haar op mijn bovenlip te verwijderen was. Bovendien snapt Kelly wat hospitality is, ze is altijd vrolijk, vriendelijk en onderhoudend op niveau. Ze is echt een aanwinst voor Delete en ik hoop dat ze nog heel lang blijft, anders zit ik echt met mijn handen in het haar, letterlijk!
P.s. Eva is trouwens een goede vervanger als Kelly er niet is, bij haar ben ik ook al een paar keer geweest.
Secuur en hygiënische behandeling gehad door een professionele wax angel. Top kwaliteit voor een goede prijs.
Online boeken en notificaties zorgen voor een makkelijke service.
Heel tevreden over de behandeling, de hygiëne en vriendelijkheid! Alles heel efficiënt. Helemaal van nu!
Vandaag gewaxt door Wax angel Krisztina. Super leuke/ gezellige angel, she made my day! Ik voelde me op me gemak, ze ging snel maar efficiënt te werk. Ik kom zeker weer eens terug Delete
Vandaag voor de eerste keer een afspraak gehad om mij te laten waxen. Ondanks dat ik het echt spannend vond, werd ik op mijn gemak gesteld en alles keurig uitgelegd. Zo wist ik precies waar ik aan toe was. Al kletsende de behandeling ondergaan en de ontspannen sfeer maakte het dat ik mij erg op mijn gemak voelde. Super fijn! Blij met de nazorg, resultaat en het advies. Echt een aanrader.
Blij met Misty, angel in Laren. Nu de 2e keer bij haar geweest en wederom gezellig en goed geholpen. Topper!
Top boyzilian mooi glad resultaat, zeer tevreden
Ongekend! Snelheid / efficiëntie en toch geweldig resultaat, bedankt Laura!
Zeer correct, vanaf het moment van boeken tot aan bezoek. Met herinneringen aan behandeling tot het binnengaan van de salon met QR code. Vriendelijke en discrete wax angel.
Ik vind de hygiëne, vriendelijkheid en professionaliteit echt top.
Top behandeling! Super snel, goede adviezen. Je voelt je direct op je gemak.