Delete Professionals in hair removal Reviews 507

4,5

Sinds mei 2025 kom ik elke maand voor een full brazilian & onder- bovenbenen wax. Eerst in almere (waar ik woon) bij Annelies. En nu in Amsterdam Zuidas. Ontzettend tevreden. Word gerust gesteld, geze... Toon meer

Ik ben ontzettend tevreden met mijn ervaring bij Delete Waxing. De salon ziet er schoon en professioneel uit, en ik werd direct op mijn gemak gesteld. De medewerker was vriendelijk, deskundig en werk... Toon meer

Sinds mijn allereerste wax behandeling, meteen bij Delete zo'n twee jaar geleden, heb ik 1 keer de noodzaak gezien te scheren tijdens de eerste lockdown. Nooit weer, wat een verschrikking en terug bij... Toon meer

Ik ben op meerdere locaties geweest van Delete en elke keer super tevreden geweest. Ik ben begonnen met waxen en sinds een half jaar overgestapt naar Hyperpulse. Ik merk dat mijn haren al stukken mind... Toon meer

1. Waxsalon
  2. Ontharingsservice
  3. laserontharingskliniek

Delete is de Nr.1 ontharingsspecialist van Nederland. Bekend van de ultieme Brazilian wax! Onze salons onze medewerkers en onze producten, alles is enkel gericht op de beste ontharingsbehandelingen. Zowel waxen als permanent ontharen. Delete is geen beautyfarm, schoonheidssalon of cityspa. Wij zijn een ontharingsspecialist. En daar zijn we uniek in!

4,5

Uitstekend

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik ben super tevreden bij Delete Wax in Alkmaar

Ik ben super tevreden bij Delete Wax in Alkmaar bij angel Kelly, zij is fantastisch de behandelingen bij haar pijnloos ik geef de pijn een 1/2
Delete en ook Kelly zijn echt een aanrader daar ik bij verschillende geweest ben en hier de beste en bijna pijnloze behandelingen heb.

4 augustus 2022

Erg slecht

Erg slecht! In de maand juli al twee keer afgezegd zonder pardon. Geen enkele keer heeft Delete mij telefonisch proberen te bereiken. Geen vertrouwen meer in Delete.

27 juli 2022

Fijne salon om heen te gaan

Fijne salon om heen te gaan, en goed bereikbaar met ov. Ik laat mij altijd waxen door Wax angel Rayannah, zij is super lief en stelt je altijd op je gemak. Ze houdt van een babbeltje tijdens de behandeling waardoor de tijd omvliegt en je alweer klaar bent voordat je het door hebt! Mocht zij vrij zijn zeker haar boeken.

26 juli 2022

Afspraak voor 3e keer afgezegd!

Kom al jaren bij Delete maar het laatste jaar maken ze er een rommeltje van. Het is nu minstens de 3e keer dat een afspraak last-minute afgezegd wordt zonder een reden op te geven en met een alternatief te komen. Ik ben delete member en boek altijd vroeg de volgende afspraak, maar moet nu iedere keer uitwijken naar een ander. Niet OK!

26 juli 2022

Had een afspraak staan maar stond…

Had een afspraak staan maar stond uiteindelijk voor een gesloten deur! Geen mail of sms gehad , zwaar teleurstellend en onprofessioneel, kom er zeker niet meer terug! Erg jammer ..

19 juli 2022

Zeer teleurgesteld

Erg slecht welkom. Het was mijn eerste keer. Mijn afspraak stond er niet in, maar mocht gelukkig wel nog plaats nemen.. Echter werd ik in een hokje gezet zonder info en moest zelf maar vragen at ze verwachtte en dat het me eerste keer was. Eenmaal bezig vond ik het erg pijnlijk (wat te verwachten is natuurlijk), maar de wax angel kon hier eigenlijk niet zo veel mee. Ze probeerde hier en daar wat vragen te stellen, maar alles liep dood en daardoor erg gefocusd op het waxen. Aan het einde ook zonder veel te zeggen het pand weer verlaten. Heel jammer want had graag willen weten hoe nu verder. Bijv hoelang het duurt voor ik terug kan, of ik het kan koelen, of ik in de zon kan etc. Helaas niks te weten gekomen.
Eenmaal thuis dacht ik dat de ‘stoppels’ nog wel weg zouden trekken. Ook even goed me benen bekeken en zelf nog ontzettend veel haren moeten trekken met de pincet (dit werd ook niet daar gedaan). 2 dagen later ontdek ik steeds meer haren en zelfs nog veel lange haren. Ik zie dus heeeel weinig terug van de ‘gladde” en “zachte” benen. Erg jammer, dit heeft me niet echt gemotiveerd om vaker te gaan. En ik kom zeker hier niet terug!!

18 juli 2022

Ben leuk ontvangen

Ben leuk ontvangen. Wachtruimte was ook gezellig en klantvriendelijk zijn ze. De behandeling ging zo goed dat de beetje pijn zo vergeten was. Ze heeft van alles uitgelecht. Was tevreden dus heb gelijk een vervolg afspraak gemaakt.

6 juli 2022

Geweldig werk

Zeer tevreden bij hoe het bij Delete aan de gang gaat. Het zijn echte pro’s die weten wat ze doen!

6 juli 2022

Fijn geholpen en blij met het resultaat!

Fijne salon waar je snel en deskundig geholpen wordt.
Nu 2x geholpen door Romy, waar je heel makkelijk lekker mee kan kletsen tijdens de behandeling. Daardoor fijn op je gemak en vliegt de behandeling voorbij.
Heel tevreden over het resultaat, alles mooi glad de komende weken!

4 juli 2022

Waxing is voor mij een way of life

Waxing is voor mij een way of life! Ik zou echt niks anders meer willen. Het is niet een zomer-ding vind ik; juist door het ‘t hele jaar door trouw te doen bouw je het resultaat op en heb je er steeds meer plezier van.

17 juni 2022

Prima behandeling, vriendelijke dame

Prima behandeling, duidelijke instructies voor tijdens en na het waxen. Vriendelijke dame die mij erg op mijn gemak deed voelen, en dat vind ik persoonlijk erg belangrijk bij een behandeling die toch best privé is!

5 juni 2022

Delete is top

Ik ben alleen maar positief over Delete, ik ben goed op mijn gemak gesteld en de behandeling was snel, met een mooi resultaat

4 juni 2022