Jeg beklager, du har udstillet en anden, som intet har med denne anmeldelse at gører.
Bedrijf heeft geantwoord
Dennis og Lottes cykler skuffer aldrig. Her går man op i høj kvalitet og professionelt arbejde. Ingen halve løsninger og fantastisk rådgivning, så tingene bliver lavet ordentligt i første omgang.... Toon meer
Jeg fik lavet et nyt hjul med stærkere fælg, efter jeg var blevet snydt af Jupiter Cykler. Jeg har ventet nogle måneder med at give mine anmeldelse, da jeg virkelig ville teste holdbarheden. Jeg... Toon meer
Dårlig service I forbindelse med at vi havde en et år gammel cykel der var punkteret på forhjulet, ville cykelsmeden forsøge at prakke min teenagedatter alt muligt ekstra på, til en værdi af noget d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
...er en lille, hyggelig cykelbutik i hjertet af København.
Nørre Voldgade 22, st, th, 1358, København K, Denemarken
Heeft 50% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Dennis & Lottes Cykler
Jeg kom ind med min cykel fredag eftermiddag med en kæde og et gearhjul, som skulle skiftes. Dennis tilbød at have den færdig til lørdag formiddag til en fin pris.
Jeg har fået min cykel tilbage, og den kører bare SÅ fint nu, og samtidig har Dennis fikset nogle småting på den uden beregning.
Jeg er meget tilfreds med forløbet og det udførte arbejde!
Fuldstændigt outstanding oplevelse! Både fagligheden, ærligheden og kundeservicen! Jeg har en fast cykelmand, og skulle bare lige forbi Dennis og Lotte - og nu kommer jeg aldrig andre steder igen! Vanvittigt god service og ærlighed! Dennis ved alt om cykler - og så er Mathilde og Max rigtigt dygtige medarbejdere 😉😉
Jeg har i juni/juli 2025 selv valgt at få lavet en større opgradering af min gravelcykel til næsten 5000 kroner, efter at Dennis overtalte mig og gav mig et skarpt tilbud. Oprindeligt kom jeg ind med en knækket kæde.
Forløbet har været forvirrende, utrygt og underligt. Dennis har utroligt travlt, virker det til, og overholder af den grund (tror jeg) ikke sine aftaler.
Det har ført til mistet tillid, da jeg også er endt med en cykel, som ikke har fået lavet alt det, vi aftalte og hvor det på trods af i hvert fald 6 påmindelser og aftaler om at komme ned i butikken har været umuligt for mig at få en kvittering fra Dennis på det udførte arbejde.
Overblik over, hvad vi har aftalt og hvad jeg tror at Dennis har lavet:
- Ny ultegra kæde og grx kasette bagpå og 1x sram klinge foran (Dennis har sat en anden kæde på og jeg ved ikke, om det er en GRX kasette, det har jeg ikke kunnet tjekke. Klingen foran er rigtig)
- Ny grx bagskifter, jeg får den gamle med (Dennis smed den gamle ud, dvs. glemte vores aftale, men har sat rigtig bagskifter på)
- Nyt styr og styrbånd (det har han lavet)
- Nye wirer og yderkabler på det hele (det har han lavet)
- tjekke/skifte/smøre lejer og andet omkring hjul. (det har han ikke lavet - med argumentet at de var fine, som de var og det ikke var nødvendigt)
- efterspænde eger (det tror jeg ikke, han har gjort, men jeg ved det ikke)
- Nye bedre Shimano skiver, klodser og ny bleeding og væske på begge bremser. (Dennis har ikke bleedet min forbremse og jeg ved ikke, hvad han har sat på for skiver og klodser)
- Rengøring af cyklen (den var ikke ren ved afhentning)
- Wirer under styrbånd (det har han lavet)
Derudover har Dennis uden at spørge mig fjernet to håndbremser, som sad monteret på det gamle styr. Da jeg kommer ind for at afhente cyklen, siger Dennis at han har valgt at ofre bremserne og at han synes, det ser cool ud. Han tilbyder mig dog at sætte nogle andre på, men jeg ender med at give ham ret i at det er fint uden.
Forløbet har båret præg af at Dennis har lovet at være færdig med cyklen, men så ikke har været det. Det skete tre gange. Derudover har der så været de i hvert fald 6 gange med mit ønske om en kvittering, som har været både på sms, opkald og fysisk i butikken. Og så har der været ting, der var været lavet sjusket (bl.a. bleeding af bagbremsen), som skulle laves om. Det har Dennis gjort og den virker nu.
Jeg er ærgerlig over forløbet og at jeg nu skriver det her. Jeg skriver det efter at have bedt Dennis en sidste gang om en kvittering i går, en besked som er blevet ignoreret.
Jeg synes, jeg har været forstående over for travlhed, men også forventet at blive taget seriøst, når jeg er blevet lovet at få ordnet de manglende ting på min cykel og at modtage en kvittering. Jeg har ikke bedt om andet end det, vi har aftalt og indenfor den tidsramme, som Dennis selv har givet mig, men ikke har kunnet overholde. Meget af det er bare dårlig kommunikation, men jeg er også efterladt med en undring over, hvorfor Dennis ikke har lavet alt det, vi har aftalt og hvorfor han ikke vil give mig en kvittering.
Jeg kan ikke anbefale Dennis som cykelsmed, da han i hvert fald for mig føles utilregnelig. Jeg har fået et indtryk af at han har sjusket omkring vores aftaler ift cyklen og han har ikke levet op til det, han selv har lovet. Derfor også min tvivl om, hvad han egentlig har lavet på min cykel, selvom jeg tror, han har lavet det meste rigtigt. Har du brug for en kvittering, så skal du også finde dig en anden cykelsmed, den har jeg ikke fået. Dét sagt, så har Dennis sat en hel del fine ting på min cykel, og så længe han kan lide dig, så er han også sjov at snakke med. Til sidst blev det tydeligt, at han i hvert fald ikke kunne lide mig. En to-stjernet oplevelse.
Super service og en kæmpe stor anbefaling til alle, med både almindelige bycykler og dyrere racercykler.
Man bliver husket ved fornavn, når man kommer ind af døren, og forlader butikken igen, helt tryg ved at ens cykel tages under kærlig behandling, uden unødige, dyre ændringer, som man desværre ser alt for ofte andre steder.
Både gode færdigheder med cykler og service med skønne bemærkninger, det er svært at gå derfra uden et smil på læben
Langsom og dårlig service. Gider ikke skrive mere, for så kommer der en lang smøre fra Dennis, der prøver at forklare sig. Det er virkelig ikke et godt cykelværksted. Punktum.

Antwoord van Dennis & Lottes Cykler
We took the bike to this bike shop due to a flat tire. The tire and tube had been renovated in another bike shop only 2-3 weeks ago, but this time we took the bike to Dennis due to it's proximity. I myself can do a lot of technical jobs but that day my wife had the bike. Dennis then contacts my wife and raises a lot of other issues which was not asked for. He told that the tire is not a good quality (although it was new Schwalbe) and tyre and tube both has to be exchanged. Then he says the pedals are scratching and has to be renovated. Also the brake pads (disk brakes) and brake's entire hydraulic system has to be fixed. So, for a flat tyre as an initial problem which would take 150 DKK to exchange the inner tube according to their own price list he gave an offer of 3681 DKK. This is exceptionally unbelievable! Sorry Dennis you can claim that you have 8000 happy customers, you can also say 80000 if you want, but reality shows something else. The fact that you have SO MUCH time to reply to your negative reviews with such looong texts indicates you are really out of job. Your extremely rude and insulting to your reviews shows exactly your cheating character. I was lucky to got to know of your offer and block it immediately. Good luck with writing your insulting replies to your "happy" customers and I am confident your business will be smashed to the ground very soon.

Antwoord van Dennis & Lottes Cykler
Hos Dennis ved du at din cykel er i gode hænder. Han arbejder kun med gode kvalitetsprodukter og udførslen er ligeledes top i orden.
Jeg vil anbefale alle at smide deres cykel forbi Dennis :-)
Jeg er kommet hos Dennis i mange år nu og det er altid en god oplevelse!
Han arbejder kun med kvalitets dele og kan løse alle projekter, stor og småt.
Derudover er han altid imødekommende og nem at snakke med.
Jeg kan varmt anbefale.
Jeg har nu kommet hos Dennis i mange år og har altid følt, at jeg har fået god service, baseret på Dennis’ store servicegen og hans omfattende faglige viden.
Jeg har altid været tilhænger af at benytte sin lokale cykelmekaniker tæt på, så derfor indleverede min cykel til Delocy. Årsagen var en mindre mislyd på bagerste bremseskive efter vask. Dennis er en super imødekommende person og sagde at det nok var bremseskiven som lige skulle justeres og spurgte hvor langt jeg havde kørt. Jeg skød på 10.000km, men måtte senere skrive tilbage da jeg opdagede at det kun var 3.000km på denne cykel.
Jeg fik et tilbud om at få skiftet begge skiver og en forklaring om hvor dårlig holdbarhed shimano dura ace har og sendt billeder på at de var under grænsen på 1,50mm. Det er overraskende. Ligeledes opdagede Dennis problemer med min kranklejer og de skulle også skiftes. Det har så efterfølgende givet følgende mislyd:
1. dropbox DOT com/scl/fi/m98mlb5qlxuafiu1i0gbv/larm-ved-tungt-tr-d.MOV?rlkey=bt6vwl6w4fhckgshtk7td1cyr&st=9f4isvpv&dl=0
Jeg har efterfølgende forsøgt at komme i kontakt med Dennis, men der bliver ikke svaret særlig hurtigt eller slet ikke når det vedrører reklamationer er min opfattelse.
I øvrigt fik jeg olieret min voksede kæde som jeg udtrykkeligt havde sagt var vokset og det tog mig en krig at rengøre, kæde, kassette og klinger, pulley-hjul, m.v.. Som plaster på såret kunne jeg få en flaske degreaser.
En ærgerlig oplevelse hvor jeg modtog en cykel i dårligere stand end jeg indleverede. Jeg tør simpelthen ikke sende den tilbage, men fidner et andet sted, fremadrettet.

Antwoord van Dennis & Lottes Cykler
Bagdækket var fladt, på min helt nye cykel, hvilket var surt. Fik trukket cyklen ned for at få fix’et dækket. Fik lovning på, at cyklen var klar til næste dag, men det trak lidt ud grundet travlhed, hvilket er OK, bare jeg fik cyklen inden sengetid 😉. Da jeg hentede cyklen, fik jeg oplyst at der var en utæt ventil som ikke krævede rep. Derudover fik jeg en status på cyklen, og hvad jeg skulle klage over, når jeg skal til første service. Prisen - 0 kroner. En måske ikke helt ærlig person kunne have lagt et slangeskift på, ude jeg havde opdaget dette, men ikke her. Så dette var en god oplevelse, som jeg vil huske på, når der skal laves cykel igen. Respekt herfra 👍
Fra starten en bund ærlig og klar tale fra værkstedet. Ikke i tvivl om de er møg skarpe og dygtige - man skal være klar på de ikke lave halve løsninger, men nøj det betaler sig! Meget glad for reparationen og den kæmpe opgradering de har gjort af min cykel. Kan anbefales hvis man er klar på at lægge ekstra skejs. Øje for slid og køre-glæde, 10/10
Hvad kan Dennis ikke lave?! Fremragende mekaniker som fiksede min cykel til perfektion. Altid top top service.
You WILL NOT FIND a more technically competent or service-minded repair shop in the city, perhaps even the whole country.
Dennis is a master for hydraulic brakes, wheel building from scratch & countless other repairs. There’s nobody else I would trust.
The personal touch is something that I struggle to place a value on, they are simply the best. It certainly will not be the cheapest, but I guarantee it’s the best. And servicing a bike with Dennis is just the beginning of a relationship that will last for the rest of your cycling life:)
I have been going to Dennis for years now, I suppose it’s time to write a review.
One’s sense of community is reinforced by the small shops and vendors that you know and drop into sometimes just to say hello. This has always been my experience with Dennis’s shop. I can’t tell you how many people pass by for a quick piece of advice, or even just a small chat when I’m there doing the same. On top of professional service and expertise, these are the traits that make shops like this invaluable to the city. Dennis is the kind of guy that welcomes you into his place in the manner of a friend, not a customer.
For jobs big and small, Dennis is the man. He know his stuff and always gives you the answer you need (occasionally not the answer you want to hear, but that’s the nature of being a qualified professional).
My corner cafe, my florist, my doctor, my wine bar… these are the places that make living in my little section of the world amazing. Add to that list, my bike shop, and my world is complete. Thanks Dennis and see you soon
Hvorfor f.... kendte jeg ikke Dennis & Lottes Cykler for 2 år siden?! Pivdyr Koga elcykel blev forsøgt vedligeholdt af nye butiksejere, hvor jeg havde købt den. Den blev værre og værre med diverse mislyde. Dennis gennemskuede in a heartbeat hvad der var galt: Flere billige, underdimensionerede reservedele var anvendt i forsøget på at fixe den med stort slid til følge. NU kører den som en drøm og helt uden mislyde. "Hvis du ikke kan høre noget,-... så er det mig som kommer susende"
Jeg har kørt på min cykel næsten dagligt, og cykler typisk 100 - 110 kilometer om ugen.
Deres håndværk holder!
10/10 bedste service. Ville klart vælge dette sted igen.
Lees meer over geverifieerde reviews.