ik heb prachtige manchetknopen aangeschaft voor mijn vriend deze werden gegrafeerd met tekst naar keuze. Ik heb onze initialen erin laten graferen, voordat dit werd gedaan kreeg ik netjes een ema... Toon meer
De manchetknopen met gravering zagen er super mooi uit. Wat voor mij erg teleurstellend was, ik had eerst gevraagd of ze voor een bepaalde datum geleverd zouden worden. Waarop ik een uiteraard a... Toon meer
Ik heb manchetknopen laten graveren. Hier had ik op voorhand een aantal vragen over die via e-mail steeds dezelfde dag werden beantwoord. Dankzij de hulp en goede adviezen heb ik een memorabel cadeau... Toon meer
Had via croupon besteld en lukte me niet met de code via email aangegeven bij de manchetteknopenwinkel en werd direct terug gemaild en hebben t netjes zelf afgehandeld. Waar vindt je tegenwoordig n... Toon meer
Rosmolenweg 9C, 3356LK, Papendrecht
- +31 (0)10 265 11 68
- info@demanchetknopenwinkel.nl
- demanchetknopenwinkel.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Goede klantenservice en snelle levering!
Super goede service en snelle reactie op een gestelde vraag.
Zeer snelle service
Zeer snelle service. Na een productie foutje, binnen een paar dagen een nieuwe dasspeld opgestuurd gekregen.
Erg tevreden.

Antwoord van DeManchetknopenwinkel
Heb 6 of 7 euro aan verzendkosten …
Heb 6 of 7 euro aan verzendkosten betaald en alsnog duurde het een week.
Ook werkt de site niet heb 4x moeten bestellen.

Prachtige persoonlijke manchetknopen
Prachtige Manchetknopen en helemaal naar eigen smaak laten graveren. Veel geduld met mij gehad en erg professioneel. Erg blij met het uiteindelijke resultaat.

Perfecte service
Perfecte service, product was volledig naar verwachting. Zeker bestellen hier!

Antwoord van DeManchetknopenwinkel
Zeer snelle en goede service

perfecte afwerking
perfecte afwerking, levering, service. kortom: tevreden klant

Antwoord van DeManchetknopenwinkel
Ik heb met Wesley uitstekend contact …
Ik heb met Wesley uitstekend contact gehad, hij deed wat hij beloofde, op tijd, kwam met suggesties en uiteindelijk een prachtig product!

Antwoord van DeManchetknopenwinkel
Goede service! Goed geholpen aan de telefoon. Product werd met spoed geleverd. Was netjes op tijd en keurig verpakt.

Top service
Top service, product snel binnen in een mooi doosje, dik tevreden

Antwoord van DeManchetknopenwinkel
De manchetteknopen waren veel kleiner …
De manchetteknopen doosjes waren perfect en goed ingepakt opgestuurd !
Fijn zo en tot een volgende keer !
Mvg
Albert

Antwoord van DeManchetknopenwinkel
was snel opgestuurd zoals beloofd
was snel opgestuurd zoals beloofd, prima service!

Antwoord van DeManchetknopenwinkel
De bestelling was snel en en compleet
De bestelling was snel en en compleet. Het enige nadeel was dat ik 3 setjes manchetknopen kreeg waarvan een net een andere tint kleur had. Valt bijna niet op maar daarom geen 5 sterren.

Service was super
Service was super. Ik kreeg eerst een aantal voorbeelden toegestuurd van de mogelijkheden met ons logo. Op die manier kon de correcte keuze gemaakt worden.

Antwoord van DeManchetknopenwinkel
goed, heel goed, uitmuntend goed
Ik had een bepaald type van manchetknoop besteld, een tegenbericht van De manchetknopenwinkel vertelde mij dat deze niet meer leverbaar waren,
maar ze zouden voor iets in de vervanging zoeken, dat hebben ze dus inderdaad ook gedaan, het resultaat is verbluffend hoe zij dat opgelost hebben, daar neem ik zeker mijn pet voor af. Tevreden ben ik zeker, De manchetknoopwinkel aanbevelen, zeker weten, winkel met pit en verdient zeker een beloning

Antwoord van DeManchetknopenwinkel
Snel en eenvoudig te bestellen.