2,2

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

2,2

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

am pretty sure its a scam i bought from…

am pretty sure its a scam i bought from here buy didnt make a account i emailed them and they just said they will send a refund and and they said they did but havent seen it yet so i think i got scammed dont buy ii just check i got blocked so it is a scam website dont buy just lost my money

16 oktober 2023

Scam website

Ordered code for Escape of Tarkov. Code did not come. Contacted using online support system, email, even found them on Facebook. Zero response. After two weeks order is still ‘processing’ even though they guarantee code delivery one day after purchase. I’m pretty sure the website isn’t monitored anymore, not sure if it was ever a real website to begin with. DO NOT BUY FROM HERE

10 september 2023

I believe this is a scam website

I believe this is a scam website I tried buying Tarkov for £17 I bought it and never received any email or code for my game I would not recommend buying from here be careful

13 juni 2023

Leider nicht mehr zu empfehlen

Leider nicht mehr zu empfehlen. Scheint hier ein Exit Scam zu sein. Anfangs lief alles schon seltsam, sodass man seine Bestellung erst Stunden/Tage später per Mail erhalten hat. Die letzte Bestellung aus 12-2022 wurde nicht versandt. Den Support habe ich mittlerweile 3x angeschrieben. Schade.

20 december 2022

A total scam

A total scam. I ordered an ARS gift card for Steam and I have not received it in an interval of 7 hours. Besides that , they blocked my mails , I sent them one at 20 minutes after I bought the key and another one after 5 hours which was literally blocked.

23 december 2022

Pretty good service

I ordered a 500ARS Steam key and while they didn't send it instantly, they did send it in an hour after I placed the order. Got my key, everything worked fine. All in all pretty happy and content.

24 november 2022

Slow Delivery but better deals

They took some time to deliver my Steam ARS code, but they did deliver it. The website looks a bit shady, but I did get my code in the end. Price was cheaper than other sites.

11 november 2022

Really bad service

Did not react to anyone of the complaints, Did only deliver 1 order of the 4 do not react service is slow and will not even react to your mails...

16 oktober 2022

Is dit jouw bedrijf?