Vandaag voor de 1e keer verf van dit merk gebruikt (de 9010), ik moet zeggen het verwerkt zich makkelijk droogt niet te snel waardoor je een mooie egale droging krijgt. Dekt in 1x muren waren wel al e... Toon meer
Een bestelling gedaan en de volgende dag had ik het al.Wat ook goed is de prijs ,vergeleken met andere duurdere merken is de kwaliteit even waardig.
Keurig geregeld! Ik had s’avonds een bestelling gedaan en werd de volgende ochtend netjes gebeld over dat ik een foutje had gemaakt omtrent mijn postcode en ik werd bedankt voor het plaatsen van een... Toon meer
Wij zijn DE MUURVERFFABRIEK. De enige in Nederland waar je rechtstreeks muurverf van de fabriek koopt. Direct van de bron en snel bij je thuis. Met onze jarenlange ervaring in muurverven weten wij wat belangrijk is voor jou. Voor de schilder en consument die op zoek is naar kwaliteit, zonder daar veel voor te betalen. Ons team van enthousiaste medewerkers is dagelijks in de weer om jou de beste muurverf te kunnen leveren!
Veesteeg 11, 6657KH, Boven Leeuwen, Nederland

Antwoord van DE MUURVERFFABRIEK
Makkelijk aan te brengen zonder spetters. Droogt egaal op zonder strepen. Op sommige plekken 2x aanbrengen.

Antwoord van DE MUURVERFFABRIEK
Regelmatig muurverf en primer hier gekocht. Prima kwaliteit - prijs verhouding.
Goede after sales bij vragen of problemen.
Whoa Superservice 👍, na verzend bestelling button gedrukt te hebben direct mijn bestelling "in behandeling status"en na circa 2 mins "in voltooid status" + factuur + 3S tracking-codes beschikbaar. Knap staaltje IT en klantenservice. Nu afwachten of de bestelling inderdaad morgen thuis geleverd wordt......
Keurig geregeld!
Ik had s’avonds een bestelling gedaan en werd de volgende ochtend netjes gebeld over dat ik een foutje had gemaakt omtrent mijn postcode en ik werd bedankt voor het plaatsen van een bestelling.
De primer werkt uitstekend en heeft geen vieze chemische geur, maar dekt niet in een keer zoals belooft. Gelukkig was de emmer voor 100m2 en ik had maar een oppervlakte van 30m2 te doen.
Ik heb mijn woonkamer plafond geverf met RAL 9010 Muurverf | 10 liter | Extra reinigbaar | Supreme-dek Clean. ➡️SUPER VERF⬅️ Ik ben van donkergrijs in twee lagen naar wit gegaan. Door dat ik een Z woonkamer heb en met meubels moest schuiven heb ik de laatste laag in twee gedeeltes moeten doen met een dag er tussen. Bij alle verfen wat ik in het verleden heb gebruikt zou je de overgang blijven zien. Met de RAL 9010 Muurverf | 10 liter | Extra reinigbaar | Supreme-dek Clean heb ik nu een mooi egaal plafond gekregen. Mijn complimenten voor de muurverf 👍
2 keukens gesaust met RAL 9010 | Extra reinigbaar | Supreme-dek Clean .
Zeer tevreden.
Peters klushulp Born
Correcte afhandeling.
Tijdens het sauzen van de deklaag kwamen we erachter dat meer lagen (verf) noodzakelijk was
In overleg met de klantenservice heb ik gratis een extra emmer ontvangen !!
mvg Hendri
Super snelle levering , netjes verpakt❗❗❗❗👍
Advies: bestel een kleurtester. RAL 9016 komt niet overeen met de “normale” RAL 9016. Heb mijn hele huis geel laten verven 😅
Prima service en goed spul,
wij hebben nu voor de tweede keer besteld en het werkt fantastisch.
dekt goed en heerlijk om mee te werken.
Mvg een tevreden klant
Zeer prettige producten. Goede communicatie. In deze periode van drukte en vertraging bij pakketbezorgers goede terugkoppeling. Dank jullie
Nette aflevering alles na wens allen ik ben nog niet aan het verfen toe gekomen ivm ziekenhuis opname van mijn vrouw

Antwoord van DE MUURVERFFABRIEK
Al eerder muurverf bij hen besteld en gebruikt uiteraard. Het was de 9010 nu heb ik wit gebruikt en ben ook hier tevreden over. De verfklus waar ik het nu voor aan het gebruiken ben zijn alle spack gespoten muren en plafonds. Ik heb de verf een beetje verdund om toch de spack structuur te behouden en het is mooi wit geworden.