Bij Den Bosch Vloerisolatie zijn we gespecialiseerd in hoogwaardige vloerisolatie voor woningen en bedrijfspanden in de regio Den Bosch en omstreken. Met jarenlange ervaring en een passie voor duurzaam wonen, helpen wij onze klanten om hun energieverbruik te verlagen, het wooncomfort te verhogen en bij te dragen aan een beter milieu. Onze aanpak is persoonlijk, transparant en gericht op kwaliteit. We luisteren naar uw wensen, doen een nauwkeurige inspectie van uw vloer en geven een eerlijk en professioneel advies over de beste isolatieoplossing voor uw situatie. Of het nu gaat om kruipruimte-isolatie, bodemisolatie of vloerisolatie via de bovenkant: wij leveren vakwerk tegen eerlijke prijzen. We werken uitsluitend met gecertificeerde materialen en ons team bestaat uit ervaren en vakkundige isolatiespecialisten. Dankzij onze efficiënte werkwijze kunnen we snel schakelen en zorgen we voor minimale overlast tijdens de werkzaamheden. Klanttevredenheid staat bij ons centraal. Daarom zijn we trots op de vele positieve reacties die we ontvangen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bezoek onze website of neem vrijblijvend contact met ons op. Den Bosch Vloerisolatie – Voor een warme vloer en een lagere energierekening!
Bruistensingel 100, 5232 AC, Den Bosch, Nederland
- +31733690496
- klantenservice@denboschvloerisolatie.com
- denboschvloerisolatie.com
Vraagt klanten om een review
geen modder of stof rond het kruipluik…
geen modder of stof rond het kruipluik in de hal na hun bezoek
onder vloer merkbaar minder vocht
Wat opvalt is dat deze investering…
Wat opvalt is dat deze investering comfort en efficientie combinert
De uitleg vooraf maakte dat ik wist…
De uitleg vooraf maakte dat ik wist waar ik aan toe was.
ik voelde me gehoord omdat dit mijn…
ik voelde me gehoord omdat dit mijn grootste zorg was
huis rook ook gewoon noemaal
Moeder Stond Bij Achterdeur
moeder stond bij achterdeur en zei wow dit team werkt serieus samen
ze zei foam is flexibel panelen niet…
ze zei foam is flexibel panelen niet klein slordig woordje maar duidelijk
ze gaven eerlijke uitleg over prijs en…
ze gaven eerlijke uitleg over prijs en kwaliteit
ze legden uit dat de luchtstroom onder…
ze legden uit dat de luchtstroom onder de vloer de kou veroorzaakt interessant
we raden ze zonder twijfel aan anderen…
we raden ze zonder twijfel aan anderen aan want het resultaat spreekt voor zich
Eerst de ruimte nagelopen op muizen
Eerst de ruimte nagelopen op muizen, daarna pas begonnen.
rapport en foto's van de kruipruimte…
rapport en foto's van de kruipruimte maakten alles transparant
We Gebruiken Minder Verwarming En Het Geluid
we gebruiken minder verwarming en het geluid van buiten is ook minder