Op 07 maat 2025 kocht ik het spel Zen Quest Garden: Cherry Blossom, helemaal compatibel met men laptop! Ik krijg geen gehoor bij helpdesk! Ik wil het spel dounloden maar krijg dan een zwart scherm met... Toon meer
helaas, eergisteren een spel met mijn 200 gespaarde Denda Jacks gekocht,..Na aanmelding kon ik het aanmeldingsscherm niet sluiten , niet met enter ,niet met esc , erger nog, ik kom niet eens bij he... Toon meer
Ik had een steam key gekocht, maar niet de code gekregen wat ik zou moeten krijgen om het te activeren op Steam.
spelletje kan niet gedownload. De Helpdesk deed de suggestie de virusscanner uit te zetten, maar ook dan lukt het niet. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Denda Games is uitgever van Nederlands en Franstalige casual games, computerspelletjes voor je PC, telefoon en tablet.
Kampenstraat 2, 7575 EK, Oldenzaal
- 0900-3363243
- info@denda.com
- denda.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Prima website
Uitstekende helpdesk altijd heel snel met reageren en als het complex is kan het even duren en doen ze er alles aan om het op te lossen.
Daarvoor mijn complimenten.
Geen probleem bij vinden en spelen van spellen!
Goede ervaring met Denda. Aan te bevelen!
Where Angels Cry
PC spel wat moeilijk te installeren, omdat ik dan eerst mijn firewall uit moest schakelen. Dit kan veiligheidsproblemen geven.
leuke spellen
doot de diversiteit hele leuke spellen met veel keuzes.
zoek en time management zijn mijn favoriet
Veel oude games van Denda tot enkele jaren geleden zijn niet meer te downloaden.
Niet zo goede ervaring met Denda, Oude games (nog steeds te krijgen) zijn niet meer te downloaden met activeringscodes. Zodat je bijna gedwongen wordt om tegen nieuwe betalingen deze games te downloaden. Mij niet gezien. Denda is dus niet geheel correct in "zakendoen". Al eens eerder er over gehad met Denda team. Er is maar èèn wens: die games van toen met bestaande code wel downloadbaar maken. Ik had er veel gekocht!! Kijk maar na via mijn account!!!
A.M. Vente
jammer, mijn computer valt steeds uit
spelletjes zijn leuk,maar na 5 min.gaat mijn PC vanzelf uit.
dowloaden games
prima site, alleen jammer dat je een spelletje maar 30 minuten mag uit proberen i.p.v. 60 minuten zoals bij andere sites.
Must have games
Site met voor ieder wat wils. Aankopen worden goed geregistreerd en verwerkt en bestel je online, dan gaat dat soepel en makkelijk.
Zoek en Vind spellen
Vaak krijg je via de mail ook een aanbieding, heel goedkoop.
Mijn ervaring is, na het downloaden, een waarschuwing: Weet u zeker dat u wilt installeren. Dit spel is door weinig mensen gedownload.
Dan klik ik het weg/annuleer.
Verder bij normale aankopen ben ik zeer tevreden.
spelletje kan niet gedownload worden
Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg.
knap spel
Heel leuk spel, mooie beelden en een paar uitdagende mini-games
problemen met internetbeveiliging
Voortdurend krijg ik een stevige waarschuwing dat (meestal omdat een bepaald spel niet vaak gebruikt wordt) mijn computer door het installeren
van een "Denda Game" ernstige schade kan oplopen. Dit werkt erg verontrustend. Al eerder heb ik hiervan melding gemaakt, maar daar geen reactie op gekregen. Jammer, want meestal wordt er snel gereageerd.
prima service
nooit problemen gehad met Denda, ooit klopte er eens een auth,code niet met het bestelde spelletje, maar dit was na slechts éénmaal contact met de helpdesk al opgelost. Goede service dus!
spel gekocht
heb net enigmatis 3 gekocht maar kan hem niet in mijn downloads vinden dus begrijp er echt niks van nu
Bij Denda vindt je urenlang spelplezier
Je verveelt je nooit met een Dendaspel!