Op 07 maat 2025 kocht ik het spel Zen Quest Garden: Cherry Blossom, helemaal compatibel met men laptop! Ik krijg geen gehoor bij helpdesk! Ik wil het spel dounloden maar krijg dan een zwart scherm met... Toon meer
helaas, eergisteren een spel met mijn 200 gespaarde Denda Jacks gekocht,..Na aanmelding kon ik het aanmeldingsscherm niet sluiten , niet met enter ,niet met esc , erger nog, ik kom niet eens bij he... Toon meer
Ik had een steam key gekocht, maar niet de code gekregen wat ik zou moeten krijgen om het te activeren op Steam.
spelletje kan niet gedownload. De Helpdesk deed de suggestie de virusscanner uit te zetten, maar ook dan lukt het niet. Ik hoop dat ik mijn geld terug krijg.
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Denda Games is uitgever van Nederlands en Franstalige casual games, computerspelletjes voor je PC, telefoon en tablet.
Kampenstraat 2, 7575 EK, Oldenzaal
- 0900-3363243
- info@denda.com
- denda.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Makkelijk te laden mits je een account hebt
Het spel kun je makkelijk in de computer krijgen mits je een account hebt
Sommige spellen werken niet.
Ook kan wanneer je het spel verlaat dat je computer gereset moet worden. Op dat moment ben je windows kwijt en je mailadres.
Via Alt-F4 kun je de computer resetten zodat nadien alles weer werkt.
Leuke spellen voor een goede prijs
Prima site altijd nieuwe spellen!
Plezante spelletjes en meermaals promoties!
Voor wie graag spelletjes speelt is Denda Games een topper!
mooie spellen
Het geheel is goed verzorgt alleen moet je wel weten dat als je betaald hebt je een tijdje moet wachten tot je de code krijgt om het spel te activeren. Je hebt al gauw de neiging om te denken dat je je geld kwijt bent.
Goede service maar spel opent niet altijd.
De klantenservice is goed en vriendelijk. Een gedownload spel, of de proefversie ervan, opent niet altijd even goed. De site is duidelijk en het downloaden makkelijk.
Denda meer dan vijf sterren waard..........
Op 21 oktober 2016 plaatste ik een zeer negatieve reactie op het afhandelen door Denda van problemen met spellen. Ik wil via deze weg mijn oprechte excuses aanbieden aan Denda en met name aan de heer Tom van der Pluijm. Zeer snel na plaatsing van mijn ongenoegen heeft Denda contact met mij opgenomen, zij waren in de veronderstelling dat het probleem opgelost was en daarom heeft Denda niet meer gereageerd. Ik heb weer diverse oplossingen aangedragen gekregen maar het mocht allemaal niet baten. Er werd voor de derde keer een afspraak gemaakt om via teamviewer mee te kijken in mijn computer om op die manier het probleem te ontdekken en dat is gelukt. Het probleem bleek hier te zitten en niet bij Denda, in onze router zit ook Norton antivirus en die hield de boel tegen. Heel fijn dat het probleem opgelost is en nogmaals mijn verontschuldigingen dat ik jullie de schuld heb gegeven. Ik wens Denda een hele prettige jaarwisseling en een voorspoedig 2017. Met vriendelijke groet, Margriet van Rhienen
spellen
goede spellen site makkelijk i v
m probeerspellen aanrader
Te abrupt einde van het spel
Te abrupt einde van het spel, dacht dat er nog iets moest komen, maar dat was het dan.
kan na veel pogingen cradlle of rome niet ophalen
Misschien hebben andere geen problemen met een spel te downloaden
leuke spellen zoals manor memoirs
Maar vooral de zoek en vind spellen zijn mijn favoriet
een prachtig spel
gezellig spelleuk dat je naam wordt gebruikt.
een spel voor jong en oud.
Ga zo door.
Demon Hunter / Serloc Homs