Den Glade Mund ApS Reviews

TrustScore 5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, så det gør at jeg vender tilbage når jeg igen har brug for nye varer Så tak for god behandling 👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde ikke modtaget min ordre, men dette var et problem med dao, som mystisk nok havde status "Leveret" på pakken - Den Glade Mund var søde at sende ny forsendelse (denne gang via GLS) uden ekstr... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg giver Den glade mund min varmeste anbefaling!! Ifm problemer med levering af en vare, fik jeg den allerbedste service, kommunikationen med Kim var hurtig og klar, og jeg følte mig virkelig godt b... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Tandheelkundige benodigdheden winkel
  2. Tandartspraktijk
  3. Internetwinkel

Geschreven door het bedrijf

Jeg sælger nøje udvalgte og gennemtestede kvalitets produkter til alle former for mundpleje. Gennem 17 år som autoriseret tandplejer har jeg med stor succes lært mange mennesker at forebygge sygdomme i tænder og tandkød ved at bruge de bedste produkter, på den rigtige måde. De erfaringer jeg har gjort mig vil jeg gerne dele ud af. Et produkt skal give mening og man skal kunne mærke effekten. Det skal være både nemt og sikkert at udføre en skånsom og effektiv daglig mundpleje på en behagelig måde. Jeg viser en vej ud at junglen af de mange forskellige tandpleje produkter som findes på markedet, så man ikke mere skal være i tvivl om kvalitet og effekt. Liselotte Borggren Hinrich Autoriseret tandplejer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

47 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

God oplevelse 😊

28 juni 2026

Hej Annegrethe
Tusind tak for de pæne ord og de 5 stjerner :-)
Hilsen Claus

God service.

29 mei 2026

Hej Mathilde
Tusind tak for din anmeldelse
Hilsen Claus

29 mei 2026

Hej Lone

Gode priser

Nemt og let, fin levering, lige til døren

1 mei 2026

Hej Birgit

El tandbørste

Alt var som det skulle være

28 april 2026

Hej Lone
Hilsen Lotte

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Den rigtige vare

Skulle for første gang købe en el-tandbørste. Jeg fik god information og er sikker på at have købt den rigtige vare til mit behov.

26 april 2026

Hej Filip
Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord :-)

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Tandpasta

Tandpasta: Curaprox har ingen effekt.

6 maart 2026

Hej Anders

Det er jeg ked af at høre. Jeg kan se det er "Black Is White" tandpastaen du har købt. Whitening effekten vil altid være individuel fra person til person, og afhænger af forskellige faktorer.

Du er meget velkommen til at ringe mig op på tlf. 61 76 15 50, så jeg bedre kan pejle mig ind på, hvad årsagen kan skyldes.

En whitening effekt afhænger bl.a. af:
-Tændernes naturlige farve (de kan aldrig blive hvidere end de har været tidligere).
-Hvor dybt farvestofferne er trængt ind i emaljen.
-Om der sidder hårde belægninger på emaljen som blokerer for effekten.
-Om tændernes farve i virkeligheden skyldes at emaljen er blevet tyndere, så tandbenets mørke farve skinner igennem (syreskader).
-Hvor lang tid man har brugt tandpastaen mm.

Jeg håber mit svar giver mening, og du er som sagt velkommen til at kontakte mig.

Du kan evt. læse mere her:

Venlig hilsen tandplejer Liselotte Hinrich

Topvurdering + 1 *

På opfordring fra min tandlæge anskaffede jeg en elektrisk tandbørste. Jeg valgte Curaprox af to grunde: Jeg har gode erfaringer med deres manuelle tandbørster, og jeg ønskede ikke endnu en app på min telefon. Det var nødvendigt til Oral-B.
På nettet fandt jeg så frem til en forhandler med fine anmeldelser, Den Glade Mund. Og forsendelsen kom, som den skulle.
Det skal ikke være en anmeldelse af tandbørsten, men en 6. stjerne, hvad der ikke kan lade sig gøre. Jeg har forlagt den medfølgende brugsanvisning, Men nu har Den Glade Mund skaffet en pdf-kopi fra grossisten. Den vil jeg bruge i forhold til min tandlæge, som synes, jeg skal børste tænder på en anden måde end beskrevet. Så nu repeterer jeg inden næste tandlægebesøg.
Den oprindelige papirbaserede brugsanvisning er nu gemt på computeren som pdf-fil. Så med mindre computeren bryder sammen, kan jeg finde filen.

8 april 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Erling
Hvor er det dejligt at læse din flotte anmeldelse! Tusind tak for det! Det betyder meget for os :-)
Venlig hilsen Liselotte

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig, gnidningsfri, god service.

30 maart 2026

Hej Jane
Det er vi rigtig glade for at høre. Tusind tak! :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig flink og hurtig levering.

Utrolig flink, blev kontaktet på sms, og leveringen var ekspres levering. Fantastisk service.

3 maart 2026

Hej Susanne
Tusind tak for den meget flotte anmeldelse :-) Det betyder meget for os!

Konge og klasse

Jeg har dog sjældent været ude for en så fin og flot behandling fra et firma:

Min bestilling “gik i kage”, så jeg fik bestilt tre ting af samme vare. Et par timer efter fik jeg en mail fra Kim, der spurgte, om det var korrekt, at jeg havde bestilt den samme vare tre gange. Vi startede en kortere korrespondance og fandt straks frem til en løsning. Kort tid efter fik jeg besked om, at varen var overdraget til Kureren, og to dage efter lå der en pakke i min postkasse med den bestilte vare. Havde det ikke været weekend, havde den sikkert været der dagen efter.

Det er klasse, og Den Glade Mund får samtlige stjerner og min bedste anbefaling.

2 maart 2026
Review zonder uitnodiging

Hej Leon
Tusind tak for den utrolig flotte anmeldelse! Det betyder rigtig meget for os :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering og gode priser

Rigtig godt udvalg til fornuftige priser, og leveringen var hurtig. Jeg handler gerne her igen.

23 februari 2026

Hej Izabela
Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner :-) Det sætter vi stor pris på!
Hilsen Liselotte

Lees meer over geverifieerde reviews.