Wat een uitvinding, mijn pet kan weer de kast in. Wel even spannend tijdens het sporten in de regen, maar niks om zorgen te maken. Bleef goed zitten, snelle service ook! Thanks Density Fiber
Het blijft niet zitten en is zekker niet waterbestedig zonde van me geld Je halve gezicht zit onder en totaal niet natuurlijk ogend
Onze missie is om mensen meer zelfvertrouwen te geven met producten die haaruitval op een natuurlijke en eenvoudige manier verbergen.
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Wat een uitvinding
Goed product!
Super goed product, dekt heel goed. Ik ben er heel erg tevreden mee!
Ik zal zeker meer bestellen.
goede oplossing voor het bedekken van…
goede oplossing voor het bedekken van dunne plekken
Super product
Super product. Ik had meteen de juiste kleur gekocht. Ik liep laatst buiten, het begon te regenen en het bleef gewoon zitten. Echt geweldig!
Echt super product
Echt super product. Heeft me enorm geholpen met het voller maken van mn haarlijn. Nu kon ik mn haar weer in verschillende styles dragen zonder me onzeker te voelen. Heeft het ook in verschillende weersomstandigheden goed volgehouden!
Deskundig team, goede service
Keurige service, erg professioneel. Ze weten bij Densityfiber waar ze over praten, geven goede adviezen, snelle levering en goede service. Voor mij 5 sterren
Het blijft niet zitten en is zekker…
Het blijft niet zitten en is zekker niet waterbestedig zonde van me geld
Je halve gezicht zit onder en totaal niet natuurlijk ogend
Ik gebruik Density Fiber nu voor 2…
Ik gebruik Density Fiber nu voor 2 maanden en het werkt echt top!
Top bedrijf!
Density Fiber levert goede kwaliteit producten voor een prima prijs. Het bedrijf doet er ook alles aan om bestellingen op tijd geleverd te krijgen en handelt àlles professioneel af.
Super product
Super product! Ik gebruik de Density Fiber nu een kleine 2 maanden. Ik ben onder de indruk van het resultaat. Echte aanrader!!
Ik heb Density Fiber gekocht voor…
Ik heb Density Fiber gekocht voor iemand in mijn omgeving die erg onzeker was over zijn inhammen en kale plekken. In het begin was hij wat sceptisch, maar na het eerste gebruik was hij compleet om. Density Fiber heeft echt zijn leven veranderd. Toen ik hem weer zag na het aanbrengen, herkende ik hem bijna niet meer — zijn haar zag er zó vol en natuurlijk uit. Het verschil was echt verbluffend. Ook de holdspray is een aanrader, daarmee blijft alles nog beter zitten, zelfs op een drukke of warme dag. Kortom: dit is de perfecte oplossing voor iedereen die last heeft van kale plekken of inhammen. Echt een aanrader!
Voor mij een goede oplossing voor mijn…
Voor mij een goede oplossing voor mijn dunnere haar
Ik gebruik nu een tijdje de haarvezels van Density Fiber voor het dunnere gedeelte op mijn achterhoofd. Ik was in het begin wat sceptisch, maar het werkt eigenlijk verrassend goed. Het dekt de kalere plek netjes af en het ziet er natuurlijk uit, vooral als je het niet te dik aanbrengt.
Het aanbrengen kost even wat oefening, maar als je het doorhebt, is het snel gedaan. Blijft prima zitten gedurende de dag, zolang je niet echt in een hoosbui terechtkomt of iets dergelijks.
Geen wondermiddel natuurlijk, want het brengt niet m'n haar terug of maakt het voller van nature, maar het helpt zeker om je net wat zekerder te voelen.
Density Fiber helpt tegen onzekerheid…
Sinds kort is mijn haar echt flink dunner aan het worden, daar waar ik altijd een dikke haarbos had. Dit heeft behoorlijk wat gevolgen gehad voor mijn zelfvertrouwen en is iets waar ik mij echt een beetje voor ben gaan schamen.
Dankzij de Density Fibers kan ik deze onzekerheid volledig wegnemen en mijn natuurlijke look behouden in een handomdraai, simpel aangebracht en makkelijk weg te wassen. Ideaal voor mensen met hetzelfde probleem. De kleur komt ook exact overeen met mijn eigen haarkleur!
Ik ben fan!
Oprecht beter dan verwacht!
Eerlijk is eerlijk. Ik dacht niet dat dit zou werken, maar tegen mijn verwachtingen in dekt het echt mooi de inham in mijn haarlijn.
Zelfs met een beetje regen nog steeds goed. Nederlandse zomer hè
Aanrader!
Sinds ik Density Fiber gebruik
Sinds ik Density Fiber gebruik, is m’n haarlijn gewoon next level strak! 🔥
Het ziet er super natuurlijk uit de fibers lijken echt op kleine haartjes, niemand ziet het verschil.
Zelfs als het waait, regent of ik wat spatwater op m’n hoofd krijg… het blijft gewoon perfect zitten.
Ik voel me elke dag zelfverzekerder, of ik nou naar werk ga of een shoot heb.
Echt een gamechanger aanrader voor iedereen die zijn haarlijn een boost wil geven!
Was al een tijdje op zoek naar een…
Was al een tijdje op zoek naar een product wat lang bleef zitten, meeste van dit soort dingen zijn na een paar uur helemaal weg. Dit is de eerste die de hele dag bleef zitten. Heb nog een potje besteld!
Ben echt mega tevreden over Density…
Ben echt mega tevreden over Density Fiber, nu kan ik terug buitenkomen zonder na teveel na te denken! Top product en echt super qua prijs kwaliteit!
Topproduct als je last hebt van dun…
Topproduct als je last hebt van dun haar. Het geeft me net dat beetje extra zelfvertrouwen. Werkt snel en ziet er natuurlijk uit.