D&S is betrouwbaar familiebedrijf
D&S is een familiebedrijf waarbij veel aandacht is voor de medemens. Als zelfstandig ondernemer werk ik al jaren in opdracht van D&S en ben ik in die hoedanigheid betrokken bij veel maatschappelijke projecten. Het steekt me, dat trustpilot het imago zo beinvloedt op basis van een enkele zeer negatieve review. Al die duizenden blije huurders, kopers, aannemers en anderen die naar tevredenheid gebruikmaken van de diensten van D&S worden hier niet in meegenomen. Het is goed dat mensen een plek hebben waar zij hun mening kunnen verkondigen. Maar de wereld is hierin denk ik wel wat doorgeslagen. Je wordt ten onrechte te pas en te onpas als mens en als bedrijf voor van alles onterecht uitgemaakt tot het tegendeel is bewezen. Ik weet dat bij D&S zelfs op kerstavond een spoedreparatie wordt gedaan om een gezin niet in de kou te laten zitten en dat D&S zich met meerdere grote projecten in de regio inzet voor kansengelijkheid onder kinderen, Daarnaast weet ik ook dat sommige huurders er een potje van maken. Maanden geen huur betalen en huizen bevuilen. Lees vooral op de social media en website van D&S waar het vastgoedbedrijf zich al meer dan 40 jaar op een zeer professionele werkwijze mee bezighoudt. Daar staan ook praktische berichten die met wetgeving als huurverhoging hebben te maken en hoe de groep bijvoorbeeld met verduurzamen om gaat.