Det er uden tvivl ikke det rareste I verden at gå til tandlæge.. men når det nu skal være så ville jeg til en hver tid, vælge dental klinikken i Ballerup. Skønt personale lige fra klinikassistenter ti... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde en rigtig god oplevelse ifm alm tandeftersyn. Først fik jeg en meget grundig tandrensning af klinikassistent Halime. Dernæst kom tandlæge Sara til, tjekkede røntgenbilleder og tænder. Afsl... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg har været patient på klinikken i flere år og har altid været meget tilfreds med både behandlingen og servicen. Alle er venlige og imødekommende, og jeg har altid haft en rigtig god oplevelse. En s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
At gå til tandlægen, handler for mig om tillid og om at blive taget alvorlig, når jeg giver udtryk for smerter forud for behandling og vi får en snak om det, eller når jeg sidder i stolen og bliver sm... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Hold-An Vej i Ballerup. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre. Vi glæder os til at høre fra dig - tak for at du tager dig tid til at anmelde os!
Hold-An Vej 70, 2750, Ballerup, Storkøbenhavn, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Flinke og i mødekommende personale
Sød og God tandplejer med informationer hele tiden.
Udførte fint og perfekt behandling

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Anmeldelse af denne tandlæge klinik
Kan vi ifl Trustpilot kun give 5 stjerner selvom de er 10 stjerner værd
Igen kommer man til Tandlægerne på hold anvej i Ballerup og igen bliver man mødt af søde og venlige personale
Og bliver super godt behandlet af en dygtig tandplejer ...5 flotte stjerner til hende.
Har du dårlig oplevelse med din egen tandlæge så prøv denne ... Du vil ikke fortryde denne handling

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Sabrina er verdensklasse!! Grundig, professionel, rådgivende, omhyggelig. Tandpleje er en tillidssag og jeg har stor tillid til Sabrina

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Jeg ved at det er usædvanligt, men jeg glæder mig altid til at komme til min Tandlæge Tom Olsen, som har været min tandlæge i over 45 år. Topprofessionel og venlig behandling som bare er så vigtig i en så personlig undersøgelse.
Findes ikke bedre!

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Hurtig og kompetent behandling både i forkontoret og i stolen. Jeg lider ellers af tandlægeskræk men min tandlæge i dag var sød, forstående og meget forsigtig. God til at forklare hvad hun gjorde og hvorfor. Varm anbefaling herfra!

Dejlig klinik. Søde og kompetente medarbejdere. 100% ros til jer😀😀😀

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Dygtige og rare. Ultralyd gav mig smerter så tandlægen var sød til at skifte til anden form for tandrensning som ikke gjorde ondt.

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Professionelt , kun et par minutters venten, ind og få renset bisserne, en lille snak om forbedringer, meget fint.

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Dejlig at komme ind i venteværelset hvor man mødes med et smil og en venlige tone , når man kommer ind til tandlægen følger man at patienten er i fokus ( jeg er sygt bange for tandlæge) den føles blev gjort til skamme kan kun anbefale alle med tandlæge skræk at prøve dem

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Hurtig betjening. God behandling.

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Jeg har igennem et langt liv besøgt mange tandlæger, både i Danmark og i udlandet.
Jeg må sige, at besøget på Dentalklinikken i Ballerup hører til i
Top-3 af tandlæger.
Hvis ikke det havde været mit første besøg der havde jeg givet 5 stjerner.
Elmedina Bekiri er efter min lange erfaring og med min egen familie af tandlæger og tandteknikere en meget kompetent, omhyggelig, reel og troværdig tandlæge.
Jeg har svært ved at tro, at det kan blive meget bedre end at bestille tid hos Bekiri!

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Jeg elsker at komme til tandlægen hos Tandplejer Sabrina. Hun er så dygtig og empatisk.

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Behageligt og effektivt tandeftersyn :)

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
De er utrolige søde , og hun hjalp mig med at det kunne lade sig gøre , jeg har et sundhedskort . Det var en utrolig mulighed for at få lavet mine tænder

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Stor tryghed og faglig kompetence.

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Kan varmt anbefale Dentalklinikken i Ballerup. Topkarakter herfra.
Mvh.
C. Schou

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Dårligste forståelse af folk med tandlægeskræk. Voldsom lang ventetid for at komme til sin behandling. Jeg vil ALDRIG anbefale det her sted til nogen.
Håber virkelig de kommer til at ansætte nogen andre med en bedre forståelse for folk med tandlægeskræk. Vi kommer aldrig til at sætte vores ben her igen.

Antwoord van Dentalklinikken - Ballerup
Super sted. Super personale. Første gang jeg er gået glad fra en tandlæge.