Altid rolig, behagelig og venlig stemning når man kommer ind i klinikken. Tina er bare den bedste. Hun er sød og god til sådan en som mig med lidt tand skræk. Jeg kan varmt anbefale Dentalklinikken i... Toon meer
Personalet er altid venlig og imødekommende. Jeg lider af voldsom tandlægeskræk og det bliver der taget meget hensyn til. Personalet fortæller mig altid, hvad der skal til at ske og det virker for at... Toon meer
Hedehusene Virkelig god klink med de dygtigste og sødeste ansatte fair priser og har man lidt tandlægeskræk er man kommet til det rette sted alt foregår roligt og tingene bliver lavet korrekt... Toon meer
Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos DentalKlinik. Klinikken er flot, rolig og meget professionel, og man føler sig tryg fra første øjeblik. En særlig stor ros til Nadia, som er utrolig sød... Toon meer
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Hedehusene. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Hovedgaden 490, 2640, Hedehusene, Denemarken
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
God og professionel behandling i rar atmosfære.

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Det var en god behandling af god gammel bekendt, som giver en meget god service helt som en selvfølge.
Fine faciliteter

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Min gode Tandlæge Ole Pind er ophørt på Lindevej i Taastrup og er flyttet til Dentalklinikken i Hedehusene, jeg har besøgt stedet i deres skønne omgivelser, dejligt jordnært sted og personale, og med parkering tæt på.

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Det er ALTID en fornøjelse at komme hos jer…. Søde smilende der kan sit fag..

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Det er en god stemning- personalet er åbne og imødekommende og behagelige.

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Nye flotte lokaler, god service og hyggelige mennesker.

Efter tandudtrækning.🤩
Grundig skriftlig og mundtlig info om hvordan jeg kan minimere eftervirkninger.Fik smertestillende medicin med hjem til de næste dage ( der virkede.).
Nye lyse klinikker. Gode parkerings og adgangsforhold.

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Jeg følte mig velkommen. Der var en hyggelig stemning. Det er første gang, at jeg har været hos jer 😊

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Det er altid en god oplevelse at få ordnet tænderne hos Dental klinikken i Hedehusene. De 5 stjerner er fuldt fortjent.

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
God professionel behandling. Fine nye lokaliteter i klinikken.

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Super dygtig tandlæge (mohammed). Meget behagelig behandling og man bliver rigtig godt oplyst.

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Tidsbestillingen fungerede meget fint og hurtigt. Jeg kom til allerede samme dag og fik en meget fin og professionel behandling af min tandlæge, der var flyttet til Dentalklinikken i Hedehusene.

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Professionel behandling. Havde akut brug for tandlæge d.24/12 og blev mødt af den venligst tandlæge som reddet mig fra den vildeste tandpine.

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Utrolig god oplevelse og behandling.
Hjælpsomt personale og god behandling.

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Hurtig og effektiv behandling, efter en pludselig skade på en helligdag. Taknemmelig for at blive taget imod af servicemindede mennesker, som ovenikøbet arbejder på helligdage ☺️

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Sød og venlig behandling, ifb. med akut tandudtæk

Antwoord van Dentalklinikken - Hedehusene
Hurtig service, effektiv tandlæge og så var kronen tilbage på plads 🤗