Virkelig grundige og de laver deres ting i orden, jeg fik en akut tid til rodbehandling og den 1,5 time det tog var smertefri, selvfølgelig var alt irriterende og ubehageligt. Da tanden var helt åb... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Det er aldrig ligefrem en fornøjelse at gå til tandlægen, men hos tandlæge Peter Devel kommer man tæt på! Her er besøget præget af professionalisme og venlighed. Peter og klinikassistenten formår... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min midlertidige krone faldt af igen lørdag morgen, og da min egen tandlæge havde lukket, fandt jeg denne klinik i København. Vi bor selv i Ringsted. Fra første telefonopkald til jeg gik ud ad... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Min oplevelse var god fordi jeg blev tjekket med alt fra kost, rygning, alkohol, Hvor tit jeg børstede tænder. Mundhuler blev tjekket for slimhinder M. M Mine tænder blev tjekket om der var huller,... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken på Nørrebrogade. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Nørrebrogade 160, 1., 2200, København, København N, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 96% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Jeg føler mig velkommen og er tryg ved den behandling, jeg får
Da tanden var helt åben tog hun 5 røgten billeder for at være helt sikker på at tanden kunne lukkes igen, så den ikke skulle laves om.
Nu 24 timer efter mærker jeg intet, men er selvfølgelig øm i tand og kæbe. Hun gjorde så godt. Taaaak 😊

Virkelig søde personale, Og et godt sted. Anbefaler stort

Antwoord van Dentalklinikken - Nørrebro
Meget venlig og kompetent behandling.
Min tandlæge er bare super sød og god til at berolige

Antwoord van Dentalklinikken - Nørrebro
Søde og dygtige tandlæger. Føler mig altid tryg

Antwoord van Dentalklinikken - Nørrebro
Mine tænder blev tjekket om der var huller, tandrensning m. m
Helt igennem en god oplevelse.

Antwoord van Dentalklinikken - Nørrebro
Altid en venlig og kompetent behandling, med tilfredsstillende resultat 🙂

Antwoord van Dentalklinikken - Nørrebro
Her er besøget præget af professionalisme og venlighed. Peter og klinikassistenten formår at skabe en tryg og behagelig stemning, så selv en behandling, der ellers kan være ganske ubehagelig, bliver til at holde ud.
Jeg kan varmt anbefale Peter Devel. Endelig en tandlæge, hvor man virkelig føler sig godt behandlet!

Antwoord van Dentalklinikken - Nørrebro
Tandlægen Ferial var super dygtig og tog hensyn.
Jeg vil klart anbefale hende.

Antwoord van Dentalklinikken - Nørrebro
Tandlæge Peter Devel er altid utrolig sød, hensynsfuld og professionel. Jeg har det VIRKELIG dårligt med at gå til tandlæge men Peter gør det hele lidt nemmere med sin virkelig venlige, professionelle og tillidsvækkende måde at være på.
10 stjerner herfra

Antwoord van Dentalklinikken - Nørrebro
Den var rigtig god er glad for min faste tandlæge var tilbage hun er super sød og meget professionel

Antwoord van Dentalklinikken - Nørrebro
Får altid den bedste behandling fordi, min tandsundhed er klinikkens første prioritet :) jeg er glad

Antwoord van Dentalklinikken - Nørrebro
Fem stjerner til Dental klinikken.
Altid god behandling.
Tusind tak

Antwoord van Dentalklinikken - Nørrebro
Det er min tandlæge Peter og hans assisten. Behagelige , beroligende mennesker. Jeg er helt med i, hvad der foregår, det er trygt . Det er dejligt , når de ved hvad de gør. Det var en operation i en tand/ knogle og rod..