Fantastisk personale som altid har tid og overskud til at tage det i mit tempo. Min tandlægeskræk gør at jeg ikke altid er en let patient- men de er så gode til at håndtere mig og jeg kommer altid i... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Dentalklinikken. Hele besøget var behageligt fra start til slut, og personalet var venligt og imødekommende. Det, der især gjorde indtryk på mig, var tandren... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi var i dag til tandlægen med vores søn på 5 år, efter han havde et uheld og slog nogle tænder ud. Vi fik en tid hos tandplejeren Maria i Odense C. Vi mødte ind på klinikken og blev mødt med et... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Mødte en af tandlægerne ved indgangen, som hilste venligt og smilende. Også smilende og nærværende receptionist. God og relevant information undervejs i behandlingen. Smilende og rar tandlæge o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Anmeld din oplevelse hos Dentalklinikken i Odense. Vi sætter pris på at høre, hvad vores kunder synes om vores service og behandlinger. Både ris og ros kan nemlig gøre os bedre til at forstå, hvordan vi kan gøre Dentalklinikken endnu bedre!
Odeons Kvarter 18, 1. sal, 5000, Odense, Odense C, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Venlig betjening og smertefri behandling.

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
På trods af tandlægeskræk er det altid en god oplevelse.

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
Jeg ringede med akut tandpine tirsdag kl. 09.45 og fik en tid kl. 10.30. Tlot. Tandlægen var klar da jeg kom og efter undersøgelse af problemet fjernede hun en visdomstand og startede en rodbebandling op. I hele forløbet var hun meget informerende på en rolig og behagelig måde der gjorde at jeg følte mig helt tryg. Hvis man kan sige det om et tandlægebesøg, så var det en rigtig god oplevelse. VH Lars Jakobsen

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
De bedømmer mine tænder fuldstændig som min tidligere tandlæge som jeg havde haft i tæt på 45 år, det giver tillid som efter min overbevisning er altafgørende hos en tandlæge 👍👍👍👍👍

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
en behagelig oplevelse med venlige personer og behagelig atmosfære.

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
Jeg har nu været patient hos klinikken i de seneste par år og har hver gang haft en rigtig god oplevelse. Personalet er altid behagelige, imødekommende og meget professionelle. Der er en rolig og tryg atmosfære, som gør, at man føler sig godt tilpas fra start til slut. Tandlægerne er utroligt dygtige, grundige og tager sig tid til at forklare, hvad der skal ske. Jeg har altid følt mig i trygge hænder og er meget tilfreds med både behandling og service. Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre.

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
Jeg føler mig godt behandlet og trods - min tandlægeskræk - kommer jeg gennem besøgene. Tak for god behandling.

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
Jeg har gået hos denne tandlæge i over 3 år nu, med faste besøg hver 3.–6. måned, og jeg har altid haft en rigtig god oplevelse. Jeg har som regel Maria, og hun er rolig, grundig og får mig altid til at føle mig tryg. Uanset om det har været tjek, tandrensning eller fjernelse af visdomstænder, har det hele været håndteret professionelt og med stor omsorg. Jeg føler mig aldrig dømt, og selvom tandlæger normalt gør mig nervøs, glemmer jeg det helt, så snart jeg er i stolen. Jeg føler mig virkelig i gode hænder hver gang. Kan varmt anbefales!

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
Alt gik som det skulle jeg kom før tid og de tog mig derefter hurtig ind og var faktisk ude igen 1 min før min tid startet det er god behandling altid der inde alt i alt meget tilfreds.

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
Jeg ringede ind for at få en pris til tandrensning . Vi blev enige med hvad jeg skulle betale . Så får en tid møder ind til den aftalte tid . Så ligepludselig . Da min mand sidder på stolen ændre prisen . Da hende fra callcenter ikke havde aflyst rigtig pris. Så skulle hun spørger mere ind til det. Hun var ikke ærlig nok.
Behandleren var god, sød og rar . Men det er en klinik man ikke kan regne med. Med hensyn til pris .

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
Jeg har gået ved Maria de sidste mange år, og har altid fået en god behandling.

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
Fantastisk oplevelse. Yderst venlig personale, god service og man mærker straks en seriøsitet omkring hele faget.
En virkelig behagelig måde at blive håndteret på, i en ellers potentiel ubehagelig oplevelse for rigtig mange.

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
Super fin behandling. Det er jo aldrig fedt at få ordnet tænder, så det er super rart at føle sig taget godt om, imens man ligger der.

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
Smilende og venligt personale - som altid.
Professionelle tandlæger - som altid.
Altid en god oplevelse at være hos jer.
5/5.

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
Rigtig dygtig og kompetent tandlæge. Jeg er altid meget tilfreds med min behandling og har endda anbefalet min kæreste og veninde der også begge er kunder nu.

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
Først og fremmest oplevede jeg en god betjening i receptionen. Meget blide og rare tandplejere og empatisk tandlæge. Jeg kommer helt sikkert igen!

Antwoord van Dentalklinikken - Odense C
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.