Gepersonaliseerde poster besteld en gevraagd om een preview gelukkig. Dit is niet standaard bij hun. De preview liet lang op zich wachten en is zeker niet naar wens. Dit aangegeven, echter nu stilte.... Toon meer
Een tijdje geleden een poster besteld. Die was bij aankomst toch niet helemaal naar wens. Dit werd keurig opgepakt, meegedacht over hoe dan wel, erg vriendelijk te woord gestaan telkens, vlotte reacti... Toon meer
Contact met de eigenaren was prima! In eerste instantie kregen we een foutdruk, binnen paar dagen ontvingen we een juiste poster. Lijsten worden apart geleverd maar zijn van prima kwaliteit!... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De Posterkamer is een online webwinkel voor unieke posters door ons zelf ontworpen. Ontdek onze collectie met gave prints van zwart-wit foto’s, kinderposters, posters met quotes en posters met een gouden of marble kleur. Iedere poster kan worden gedrukt op verschillende formaten en wordt behandeld met hoge kwaliteit met een lichte glans. Met onze poster prints zal het interieur van jouw huis een frisse uitstraling krijgen en zorgen voor een hoop licht. De collectie wordt continu bijgewerkt met nieuwe motieven, prints en afbeeldingen- dit kan jij blijven volgen op onze Facebook-pagina of Instagram via @deposterkamer. Ook kan jij je laten je inspireren in inspiratie pagina of kies jouw favoriet in de onze shop.
Estadio Nacional Chile ontwerp
Prachtig ontwerp, goede communicatie, zeer tevreden klant!

Top!
Top service, persoonlijk contact via whatsapp en goede kwaliteit!

Antwoord van Deposterkamer
ik had (achteraf) graag een voorbeeld…
ik had (achteraf) graag een voorbeeld van de gekozen plaats op m'n scherm gezien, dan had ik gezien, dat het "op deze manier" toch wel kaal was, om alleen de betreffende plaats te kiezen. Of ik had de plaats vergroot, dat het meer opgevuld zou zijn.

Antwoord van Deposterkamer
Erg blij met mijn poster!!
Erg blij met mijn poster!!! Erg vriendelijke geholpen en een super mooi resultaat. Ik zou zo weer bestellen.

Antwoord van Deposterkamer
Grafisch vind ik de poster erg mooi!
Grafisch vind ik de poster erg mooi! De kwaliteit van het papier had ik hoger verwacht. Zeker voor de prijs die je betaald.
bestelling was snel binnen en de poster…
bestelling was snel binnen en de poster zag er heel mooi uit!
Het proces was super
Het proces was super! Heb goede communicatie gehad, en mn poster was super snel bij me thuis. Ik ben heel tevreden
Snel geleverd en goede kwaliteit
Hele goede service en mooie posters!
Hele goede service en even belangrijk, mooie posters! Absoluut een aanrader.
Super goede service
Super goede service! Vriendelijk, en goeie kwaliteit poster, er was even kleinigheidje verkeerd gegaan en had snel contact en binnen 5 minuten opgelost!! Haal hier uw posters! Volgende keer als we wat nodig zijn gaan we zeker hier weer bestellen!!
Fantastische webshop
Hele fijne webshop. Ik kreeg voor de proefdruk een super snelle reactie. De prijs kwaliteitsverhouding is super.
Goed product welke helemaal op maat kan…
Goed product welke helemaal op maat kan worden gemaakt. Makkelijk schakelen via de whatsapp om alle wensen door te nemen.
Mijn poster had typfouten
Mijn poster had typfouten. Echt niet blij mee.

Top!
Top! Er was een foutje gemaakt maar dit is direct en kosteloos opgelost!
Stad posters
Snelle reactie via whatsapp, fijn dat ik eerst een ontwerp kreeg en dit ook nog aangepast kon worden. De posters zijn in het echt ook erg mooi en ze staan heel mooi in ons nieuwe huis! Als je mooie stad posters zoekt beveel ik Deposterkamer zeker aan :)
Review
Contact met de eigenaren was prima!
Lijsten worden apart geleverd maar zijn van prima kwaliteit!
Producten zijn niet goedkoop en soms duurder dan de concurrentie, service en kwaliteit zijn juist weer erg goed!
Goede service snel en denken met je…
Goede service snel en denken met je mee!
Ik ben meer dan tevreden!
Bedankt!
Alles ging goed
Alles ging goed. Ik kreeg alleen geen bericht wanneer het bezorgd zou worden. Maar verder prima.