Helt perfekt oplevelse, god service. Fandt HUE pærer med fjernbetj. til en rigtig god pris, desværre modtog jeg først pærer uden fjernb. men Martin Nielsen tog allerede samme aften (kl 22,!!) og ordne... Toon meer
Vi har bestilt en Belid Diablo lampe hos SR Light som vi modtaog efter få dage. Desværre var den blevet beskadiget under transporten.Vi fik tilsendt en ny lampe, og den gamle sendte vi tilbage med den... Toon meer
Vi har købt en Diablo lampe hos Sr-light, desvære var den skæv og med den forkerte fatning G9 hvilket var vores skyld, det havde vi ikke været opmærksom på. Lampen var også skæv, så vi fik uden p... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Rask EL Service ApS – din elektriker på Lolland, Falster og Sydsjælland Lokal el-installatør med 3 afdelinger placeret i Maribo, Nykøbing Falster og Vordingborg. Vi er en stor elektrikervirksomhed, der blev grundlagt i Holeby i 1935. I dag har vi 3 afdelinger beliggende i Maribo, Nykøbing F. og Vordingborg, men vi kører på hele Lolland, Falster og store dele af Sjælland. Vores ca. 80 medarbejdere er fordelt på de tre afdelinger. Den daglige service på Guldborgsundtunnellen er en opgave, Rask El Service ApS varetager, og flere af vores medarbejdere har certificering i ’Vejen som arbejdsplads’. Vi servicerer privatkunder med blandt andet almindelige serviceopgaver, el-installationer, montering og servicering af luft/luft varmepumper og tyverisikring. Derudover har vi stor erfaring med erhvervsløsninger indenfor alarm- og brandsystemer (ABA), adgangskontrol, sikring, elevatorservice og større entrepriseopgaver.
Gasværksvej 10, 4930 , Maribo, Denemarken
- butik@rask-el.dk
- deraskesvende.dk
Nem at bestille på hjemmesiden og…
Nem at bestille på hjemmesiden og hurtig ekspedition.
Har ikke haft lejlighed til at teste produktet endnu - så denne del kan ikke bedømmes i denne anmeldelse
Jeg købte seks lamper den 23.01.24 hos…
Jeg købte seks lamper den 23.01.24 hos en butik i Esbjerg. Selv om der meget års garanti holdt den ene op med at lyse. Sælger er nu gået konkurs. Ved hjælp af Google fandt jeg ud af at I kunne levere en tilsvarende.
Hurtig levering og god kundeservice
Hurtig levering og god kundeservice. Havde købt 2 væglamper med usb-stik. I den ene lampe virkede usb-stikket ikke, og ved mail til kundeservice og efterfølgende opringning til butikken, som varetager SR Light, lovede de at sende en ny lampe, som jeg modtog 2 dage senere.
God og troværdig hjemmeside
God og troværdig hjemmeside, hurtig afsendelse og levering.
Fine priser og hurtig levering
Super hurtig tilbagemelding
Super hurtig tilbagemelding. God service og hurtig levering.
God pris, hurtig afsendelse og levering
God pris, hurtig ekspedition
Rigtig god pris på en rigtig smuk lampe. Selvom den ikke var på lager, kom den alligevel næsten en måned før det lovede tidspunkt!
Super lækker lampe
Super lækker lampe, svarer overens med foto på SR Lights hjemmeside. Super hurtig levering i sikker emballage.
God oplevelse. Anbefaler gerne ST Light
God og hurtig betjening. Er glad for min loft lampe.
Vil gerne anbefale SR Light.
Dejlig nemt at bestille,hurtig levering…
Dejlig nemt at bestille,hurtig levering og gode varer
Hurtig ekspedition og en god pris
Leveringen var ingen ubetinget succes
Leveringen var ingen ubetinget succes. Jeg havde bestilt 2 pendler. SR Light leverede også 2 pendler, men en af pendlerne var en model jeg ikke havde bestilt, og den anden som jeg havde bestilt var defekt med en bulet lampeskærm.
Når jeg alligevel giver 4 stjerner skyldes det, at SR Light, efter min henvendelse, var meget hurtige til at levere en anden lampe
Kort anmeldelse
Bestilling, betaling, levering = Nemt, billigt, hurtigt.
Kan det blive bedre ?
Lees meer over geverifieerde reviews.