Ik heb de opleiding tot kindercoach gedaan bij AnneMarie. Dat was een ontzettend waardevolle opleiding. Enorm veel over mezelf geleerd, wat me heeft helpen groeien. Daarnaast regelmatig sessies met... Toon meer

Het Feminine event in Ibiza (september 2024) was super verzorgd. Accommodatie was zeer goed in orde, eten super lekker. Echt een aanrader om jezelf te helen en echt iets waardevols voor jezelf te... Toon meer

1. Vakopleiding
  2. Aromatherapiecursus
  3. Beroepsonderwijs

Anne Marie van Bilsen is de grondlegger van De Regenboog Academy, ze geeft koers en input aan de organisatie. In de loop der jaren ontwikkelde Anne Marie een eigen gedachtegoed; een allesomvattende holistisch en systemische benadering. Door de onderliggende oorzaken van problemen aan te pakken, niet alleen de symptomen, helpt de holistische visie bij het creëren van een evenwichtiger en gelukkiger leven. Naast schrijven van alle holistische beroepsopleidingen en cursussen, is Anne Marie tevens auteur van twee boeken. Haar gedachtegoed ervaar je in alle opleidingen en je treft haar persoonlijk wanneer je een opstelling boekt en of met haar op retraite gaat. Tot ziens, tot in de Regenboog Academy, het opleidingsinstituut waar je naast kennis leert vertrouwen op je innerlijke wijsheid en je intuïtieve vermogens versterkt.

4,6

Uitstekend

Elke keer opnieuw fijn en nieuwe inzichten

Onlangs heb ik opnieuw een dag systemisch werken gevolgd onder begeleiding van Anne Marie. Net als de eerdere keren was het een waardevolle ervaring. Wat ik er vooral aan waardeer, is dat het niet zweverig of vaag aanvoelt, maar juist concreet, inzichtgevend en toepasbaar.

De manier waarop Anne Marie begeleidt is rustig, scherp en zonder oordeel. Ze stelt de juiste vragen en creëert een veilige setting waarin je echt durft te kijken naar wat er speelt. Dat levert inzichten op die verder gaan dan alleen het moment zelf.

Wat voor mij belangrijk is: het helpt niet alleen als er iets “mis” is. Juist ook wanneer je ergens over twijfelt, niet helemaal helder hebt wat je volgende stap is of merkt dat iets blijft terugkomen, is dit een sterke manier om helderheid te krijgen.

Ik heb er veel aan gehad, zowel deze keer als de eerdere keren, en ik zal het zeker blijven doen

26 februari 2026

Antwoord van De Regenboog Academy

Dank je wel, Nils, voor je mooie woorden en je waardevolle bijdrage aan de systemische dagen.

Elke keer opnieuw zijn deze dagen bijzonder en verrassend. Systemisch werk heeft voor mij een krachtige en mooie dynamiek: het maakt zichtbaar wat er speelt, brengt helderheid en helpt om dingen echt een plek te geven. Dat zorgt voor rust en inzicht.

Ik ervaar het als heel waardevol om met jou als deelnemer te werken. Dank je ook voor hoe jij mij ziet: als professioneel en zonder oordeel, en voor het feit dat je een veilige setting ervaart.

Het is iets wat je eigenlijk iedereen zou gunnen, omdat het zoveel brengt.

Superfijn

Daarnaast regelmatig sessies met mijn kinderen of mijzelf bij Annemarie gedaan, keer op keer prachtige inzichten gegeven. Mooie ondersteuning. Annemarie weet waar ze het over heeft, ze leeft voor deze manier van werken/leven
Haar passie voor alles is voelbaar. Absoluut een aanrader om langs te gaan 💖

17 maart 2025

Lieve Bianca,

Wat waardevol om te lezen wat de opleiding tot kindercoach je heeft gebracht en hoe je daarin zelf hebt mogen groeien. Dat is voor mij de essentie: niet alleen leren begeleiden, maar ook een innerlijk proces aangaan.

Fijn om te horen dat de sessies jou en je kinderen hebben ondersteund en mooie inzichten hebben gegeven.

Bijzonder om al jaren met je mee te mogen lopen op jouw pad. Dankjewel voor je vertrouwen en warme aanbeveling.

Liefs, Anne Marie

Ik heb bij De Regenboog meerdere sessies en opstellingen gevolgd …

Ik heb bij De Regenboog meerdere sessies en opstellingendagen gevolgd en heb haar leren kennen als een echte professional. Ze beheerst haar vak niet alleen op inhoudelijk niveau, maar leeft het ook! En dat voel je in alles wat ze doet. Juist die combinatie maakt haar begeleiding zo krachtig, toepasbaar en prettig om bij aanwezig te zijn.

Door haar begeleiding heb ik persoonlijk mooie en waardevolle stappen kunnen zetten. Ze creëert een veilige bedding, stelt de juiste vragen en weet precies de kern te raken.

Ik kan Anne Marie dan ook oprecht aanbevelen aan iedereen die op een diepere laag wil werken en daarin professioneel begeleid wil worden.

26 februari 2026

Hallo Edson,

Wat een ontzettend mooie woorden, dank je wel daarvoor. Waardevol om te lezen hoe je mijn begeleiding hebt ervaren. Voor mij is dit werk zoveel meer dan een vak, het is wie ik ben en hoe ik in het leven sta. Dat jij dat zo hebt kunnen voelen zegt natuurlijk ook iets over jou ;-)

Mooi hoe jij je hebt opengesteld in de sessies en opstellingendagen. De stappen die je hebt gezet, heb je uiteindelijk zelf durven nemen. Ik mocht daarin slechts een stukje met je meelopen en dat is een hele eer.

Dank je wel voor je vertrouwen en voor je openheid. Ik wens je toe dat je blijft bouwen op de mooie en waardevolle stappen die je hebt gezet.

Warme groet,
Anne Marie

Gisteravond een fijne healing avond…

Gisteravond een fijne healing avond ervaren. Daarnaast ben ik ook sindskort gestart met de opleiding kindercoach en dat bevalt ook goed .

10 februari 2026

Antwoord van De Regenboog Academy

Wat fijn om te lezen dat je de healing avond als zo prettig hebt ervaren 🤍
En heel waardevol dat je bent gestart met de opleiding kindercoach, wat een mooie stap. Ik wens je daar heel veel inspiratie en vertrouwen in toe. Dankjewel voor je openheid en dat ik je mocht begeleiden.

Aanrader

Anne Marie is een mega goede begeleider. Tijdens de energetische healing avond heb ik nog meer zelfliefde gekregen en een hele bijzondere kosmische ervaring gehad. Ik voel me nu nog krachtiger.

10 februari 2026

Antwoord van De Regenboog Academy

Wat mooi om dit te mogen lezen Laura.
Jouw openheid heeft deze ervaring mogelijk gemaakt. De zelfliefde en kracht die je hebt gevoeld zijn een weerspiegeling van wie jij werkelijk bent 💫
Dankjewel dat ik je mocht begeleiden op deze reis.

Met veel dankbaarheid kijk ik terug op…

Met veel dankbaarheid kijk ik terug op mijn opleiding Holistisch Kindertherapeut bij De Regenboog Academyf. Vanaf het begin voelde het als een warme en veilige plek om te leren en te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

De begeleiding is liefdevol, betrokken en deskundig, met oprechte aandacht voor wie jij bent als mens en therapeut. Er is ruimte voor verdieping, vragen en eigen ontwikkeling, wat de opleiding voor mij extra waardevol maakte.

Het opleiding instituut zelf voelt warm en uitnodigend, en de lessen zijn inspirerend en praktisch toepasbaar. Ik ben enorm blij dat ik deze opleiding hier heb mogen volgen en kan De Regenboog Academy van harte aanbevelen aan iedereen die vanuit het hart met kinderen wil werken.

Hartelijk Dank Anne Marie!

22 januari 2026

Lieve Priscilla,

Dank je wel voor je mooie en liefdevolle woorden. Met veel dankbaarheid lees ik jouw review. Het raakt mij dat je de opleiding hebt ervaren als een warme en veilige plek om te leren en te groeien. Precies dat is mijn intentie met deze opleiding, die naast kennisoverdracht ook een diepgaand persoonlijk proces is en dat beschrijf jij heel mooi.

Het was waardevol en fijn om jouw proces te mogen begeleiden en om te zien hoe jij je hebt ontwikkeld, zowel als mens als in je groei onderweg naar holistisch kindertherapeut. Jouw betrokkenheid, openheid en liefde voor het werken met kinderen zijn voelbaar en maken je tot wie je nu bent als therapeut.

Dank je wel voor je vertrouwen in mij en in De Regenboog Academy. Ik wens je alle goeds op jouw verdere pad en je bent en blijft altijd welkom bij de Regenboog Academy.

Anne Marie

Het Feminine event in Ibiza (september…

Echt een aanrader om jezelf te helen en echt iets waardevols voor jezelf te doen.
Zeer warme betekenis volle herinneringen aan . Veel liefs❤️

18 oktober 2025

Antwoord van De Regenboog Academy

Wat ontzettend fijn om te lezen 🌸
Dank je wel voor je mooie woorden en dat je jouw ervaring deelt.

Wat mooi dat de Feminine Retreat zo’n een waardevolle en helende beleving voor je is geweest.
Dat is precies wat we hopen te mogen meegeven: rust, verbinding en een zachte plek om weer helemaal bij jezelf te komen.
Zó mooi dat je met warme herinneringen terugkijkt.

Veel liefs,
💫 Team Regenboogacademy

Opleiding Holistisch kindertherapeut

Onlangs de opleiding tot Holistisch kindertherapeut gevolgd, wat een inzichten en verdieping heeft dit gebracht.
Anne Marie is een fijn mens, en voelt naadloos aan wat er speelt en nodig is.
De lessen waren prachtig om naar te kijken, lezen en luisteren.
De praktijk werd goed gekoppeld met de theorie.

8 oktober 2025

Antwoord van De Regenboog Academy

Wat een prachtige woorden, dank je wel voor het delen van jouw ervaring. Het is fijn om te horen dat de opleiding je zoveel inzichten en verdieping heeft gebracht, en dat de combinatie van theorie en praktijk goed heeft aangesloten. Jouw waardering voor de lessen en de manier waarop ze vorm kregen, is fijn om te lezen. Heel waardevol terug te krijgen dat je dit zo hebt ervaren!

Erg fijn en doeltreffend

Anne Marie is een hele fijne en ervaren therapeut. Inmiddels een aantal sessies mogen ervaren en daardoor veel groei en zelfkennis opgedaan.
Anne Marie weet precies waar behoefte aan is en ik heb een hele fijne zachte sfeer ervaren.
Bedankt 🙏🏼

9 april 2025

Antwoord van De Regenboog Academy

Lieve Jolanda, dank voor je mooie woorden en het vertrouwen dat je in mij stelt. Het is bijzonder om je proces van groei en zelfinzicht te mogen begeleiden. Fijn dat je de sessies als zacht en afgestemd hebt ervaren – precies dat is wat ik iedere cliënt wil meegeven: een veilige plek waar alles er mag zijn. Blijf je pad volgen, met zachtheid en moed. Ik kijk ernaar uit je weer te zien als het moment daar is. 🙏🏼🌿

Warme groet,
Anne Marie

Vandaag een heerlijke massage gehad bij…

Vandaag een heerlijke massage gehad bij Anne Marie. Met fijne etherische oliën. Echt een aanrader. Dit was voor mij een hele fijne afsluiting van een mooie therapie bij Anne Marie.

12 mei 2025

Antwoord van De Regenboog Academy

Wat ontzettend fijn om te lezen dat je zo hebt genoten van de drukpunt-meridiaan massage en dat het voor jou een mooie en zachte afsluiting mocht zijn van het traject dat we samen hebben doorlopen. Dank je wel voor je vertrouwen en je openheid in het proces. Het was een eer om je hierin te mogen begeleiden.

En natuurlijk heel fijn dat de etherische oliën ook zo’n mooie bijdrage leverden aan de ervaring. Je bent altijd welkom, voor een moment van rust, heling of gewoon een fijne reset.

Opleiding Systeemwerk

Tijdens de opleiding systeemwerken heb ik weer zoveel inzicht gekregen over het werken vanuit/samen met het systeem van herkomst. Annemarie heeft veel kennis die ze deelt waardoor je met een hele rugzak verder kan. Vooral de praktijk vind ik zelf heel fijn om te ervaren. Hier leer ik het meeste van.

12 november 2024

Antwoord van De Regenboog Academy

Wat ontzettend fijn om te lezen dat de opleiding je zoveel inzicht en ervaring heeft gebracht Nancy. Het is precies wat we hopen: dat je met een goed gevulde rugzak vol kennis, persoonlijke groei en praktische tools verder kunt. Dankjewel voor je mooie woorden en jouw aanwezigheid in de opleiding, systemisch werken & coachen.

Opleiding Holistisch kindercoach

Wat ben ik blij dat ik de knoop doorgehakt heb om een opleiding te gaan doen bij De Regenboog Academy! De online opleiding tot Holistisch kindercoach heeft mij weer veel nieuwe inzichten en kennis gebracht die ik goed kan gebruiken in de praktijk. Zowel in het professioneel werken als thuis met mijn eigen kinderen. Wat ik écht als een pluspunt van De Regenboog Academy heb ervaren, is de communicatie. Bij inhoudelijke en/of praktisch vragen over de opleiding hoefde ik nooit lang op een reactie te wachten. Ontzettend fijn! Ik ben blij dat dit diploma nu 'in the pocket' is en wellicht ga ik in de toekomst nog wel eens een mooie cursus of (korte) opleiding bij de Regenboog Academy volgen.

15 januari 2025

Ha Ymkje,

Wat een prachtige review, dank je wel! We zijn ontzettend blij om te horen dat de online opleiding tot Holistisch Kindercoach je zoveel nieuwe inzichten en kennis heeft gebracht, zowel professioneel als privé. Dat is precies waar we het voor doen!

Fijn ook dat je de communicatie als een pluspunt hebt ervaren – we streven er altijd naar om iedereen snel en goed te helpen, dus het is geweldig om te horen dat dit ook zo is overgekomen.

Van harte gefeliciteerd met je diploma! 🎉 We hopen je in de toekomst zeker weer te mogen verwelkomen voor een cursus of korte opleiding bij De Regenboog Academy.

Heel veel succes en plezier met alles wat je hebt geleerd, en nogmaals dank voor je mooie woorden!

Liefs, Anne Marie

Een hele mooie en inspirerende dag…

Een hele mooie en inspirerende dag gehad met Anne Marie.
Alles was tot in de puntjes verzorgd en geregeld waardoor je je helemaal kon overgeven aan het hier en nu.

8 juni 2024

Antwoord van De Regenboog Academy

Bedankt voor jouw mooie review Amber. Wij zijn blij dat we jou dat gevoel van overgave hebben kunnen geven.
Liefs Team Regenboog

Een fijne, warme ervaring.

Het feminine event was echt een mega mooie ervaring. Anne Marie is een fijne, warme, liefdevolle vrouw die er voor zorgt dat je je meteen op je gemak voelt. De diepte in met mooie inzichten, maar ook tussendoor heerlijk lachen!
Ik heb er echt energie en nieuwe inspiratie van gekregen, dankjewel! ❤️

Antwoord van De Regenboog Academy

Hartelijk dank Suzanne voor je lieve woorden! Fijn om te lezen dat je het feminine event als een mega mooie ervaring hebt ervaren en de passie en toewijding van Anne Marie voor jou voelbaar was.

Team De Regenboog

Wat een fantastisch feminine event was…

Wat een fantastisch feminine event was het zaterdag 25 mei. Een enorme mooie en fijne beleving. Anne Marie straalt een heerlijke, krachtige, warme en fijne energie uit en ik ben altijd graag bij haar. Wat een organisatie, alles in de puntjes geregeld en een geweldige locatie Flow Yoga in Delft. In een woord Top! En ook nog een leuke goodie bag mee naar huis. Lieve Anne Marie en iedereen die dit mogelijk heeft gemaakt, bedankt voor alles. Het was een kado dat ik hierbij aan deel mocht nemen. Ik ben enorm dankbaar! ♥️

Antwoord van De Regenboog Academy

Dankjewel Claudia voor jouw lieve woorden en wat fijn te lezen dat je Anne Marie en De Regenboog een warm hart toedraagt.

Het event was een groot succes mede dankzij de betrokken deelnemers zoals jij. We zien je graag terug!

Liefs Team de Regenboog

Feminine event in Delft

Het feminine event was boven verwachting goed verzorgd. Ik kende Anne-Marie nog niet, maar voelde me al direct bij binnenkomst op mijn gemak. De fijne, warme, gemoedelijke energie die Anne-Marie uitstraalt zorgt ervoor dat je helemaal in je feminine energie kan stappen en tot rust kan komen. En de leerzame oefeningen, de goodie bag en alle lekkere hapjes maakten het helemaal af.

Antwoord van De Regenboog Academy

Dankjewel Lauri voor jouw lieve woorden en wat een mooie gelegenheid om kennis met Anne Marie te maken tijdens een event.

We danken jou voor het jezelf 'open stellen' binnen de groep en waardevolle bijdrage vanuit jouw feminine kracht.

Liefs Team de Regenboog

Een ware investering voor innerlijke groei

Het was een waar genoegen om het “Feminine event” te mogen bijwonen.

Ze weet als geen ander hoe een event georganiseerd & geleid moet worden.

Als facilitator van de Luxury retreats op Ibiza is het Anne Marie haar tweede natuur om te spreken en vrouwen te inspireren om te kiezen voor geluk 🍀.

Ik gun elke vrouw de inzichten die gegeven worden bij een event van Anne Marie.

Antwoord van De Regenboog Academy

Dankjewel Laura voor jouw mooie en lieve woorden. Fijn dat je erbij was, ook jouw bijdrage was zeer waardevol 🙏🏻.

Fijne ervaring!

Anne Marie is een vrouw die heel goed weet waar ze over praat, met een bak ervaring waar je u tegen zegt. Daarnaast is ze ook nog eens een hele sympathieke vrouw, fijn om naar te luisteren en in volle overgave bij aanwezig te zijn. Ik heb genoten van het feminine event en echt een mega energie boost gekregen van de gehele beleving!

Antwoord van De Regenboog Academy

Dankjewel Silvie voor je prachtige review! We zijn ontzettend blij om te lezen dat je zo'n geweldige ervaring hebt gehad tijdens het feminine event. Anne Marie zet zich altijd met veel passie en toewijding in om elke deelnemer een onvergetelijke en inspirerende ervaring te bieden. Fantastisch om te lezen dat dit voor jou het geval was. Ook jouw bijdrage was zeer waardevol en zien we je graag weer terug bij een van onze events, opleidingen of retreat!

Team De Regenboog Academy

De rust en serene uitstraling tijdens…

De rust en serene uitstraling tijdens et femine event is me nog lang bij gebleven. Oefening die me echt tot nadenken hebben gezet. Wat fijn dat er tijd was voor dat wat langskwam en het ervaren van de kracht in de vrouwenlijn.

Antwoord van De Regenboog Academy

Wat mooi om te lezen dat het feminine event je heeft kunnen inspireren en je de kracht in de vrouwenlijn hebt kunnen ervaren. Dankjewel voor jouw bericht Bianca en deelname aan het event.
Liefs, Team De Regenboog

Bijzonder mooie ervaring!

Anne Marie heeft een fantastisch event voor vrouwen neergezet en ik mocht hier bij zijn, lucky me! Ik kan iedereen Anne Marie en de regenboog academie aanraden.

Antwoord van De Regenboog Academy

Dankjewel Lisa voor je prachtige review! Het feminine event was waardevol en inspirerend, mede dankzij betrokken deelnemers zoals jij. Daar zijn wij heel dankbaar voor! Fijn dat je erbij was en dat je hebt genoten.

Team De Regenboog Academy