Wow vilken fantastiskt härlig butik, så glad att ha hittat hit (dermaspace.se) 💛💛💛 Beställde av er första gången under födelsedagsveckan 🎂, blev så nöjd så hann beställa en gång till 😍 Bara plus... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Riktigt bra kundservice! Fick en produkt som har blivit fel i produktionen, det hjälpte dom mig med direkt när jag hörde av mig! Super trevliga och gulliga! Ha allt inom koreansk hudvård och för det b... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Otrolig kundservice. Snabba svar. Det blev fel i leveransen och jag hade inte möjlighet att hämta. Kontaktade kundservice och de kunde fixa så att det skickades till ett annat ställe. Däremot skicka... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Välkommen till vårt universum av koreansk hudvård. Vi är två danska hudvårdsentusiaster som även är mor och dotter. Vi har riktigt många bra erfarenheter med K-beauty och dem erfarenheterna vill vi gärna att andra också ska få nytta och glädje av. Hos oss hittar du ett stort urval av koreansk hudvård till bra priser och vi är alltid redo att hjälpa dig att hitta rätt produkter för dina specifika behov. K-beauty produkterna är väldigt milda mot huden och är generellt mycket fuktgivande, lugnande och vårdande. Dessutom balanserar de hudens pH-värde så att huden lättare absorberar produkterna. Ingredienslistan är mycket nytänkande och innovativ där du bland annat hittar ingredienser som snigelslem och bigift. Vi köper endast produkter genom officiella och godkända återförsäljare i Sydkorea eller direkt från de enskilda varumärkena. Vi ser även till att testa alla produkter själva innan de kommer upp på hemsidan.
Niels Bohrs Vej 21, 8660, Skanderborg, Denemarken
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Väldigt bra produkter och trevlig kundservice. Mycket nöjd!

Antwoord van Derma Space
Snabb leverans! Fick ett handskrivet kort och några samples :)

Antwoord van Derma Space
Väldigt trevlig och tillmötesgående kundservice! Säljer äkta och superbra produkter<3 Snabb leverans! Har tipsat ett flertal kompisar om denna sida och alla har varit lika nöjda! :)

Antwoord van Derma Space
Kundservicen är TOPP. Hemsidan är så simpel. Produkterna kom snabbt, bästa priset jag kunde hitta och det finns verkligen inget jag kan klaga på.
Kommer vända mig till Dermaspace varje gång för inköp.
Ta in MadeCera Double Essence ”Strawberry Milk”, pleeeease

Antwoord van Derma Space
Vil bare lige reklamere lidt for @dermaspace.dk jeg har selv en del produkter fra dem blandt de produkter på billedet. Synes de har så mangle lækre produkter og de er rimelige i pris og synes bare min hud er blevet så flot af dem. Jeg er specielt glad for glow toneren og body clenseren og solcremen fra Beauty Of Joseon. De har fødselsdag lige nu og har tilbud på deres produkter imellem 20-50%. Altid kæmpe god service også hurtig levering og prøver på produkter.
Är så nöjd! Var problem för er med leveransen av en av de varor jag skulle ha och blev då kontaktad av er där ni frågade om jag ville ha den andra produkten skickad tills vidare, utan extra kostnad, eller om jag kunde vänta på leveransen så bägge produkterna skickades samtidigt. Tycker det var så bra att bli kontaktad! Är supernöjd med produkterna (som även var så fint förpackade) och servicen! Kommer beställa från er igen :)

Fantastisk
Det bliver ikke meget bedre!
Har købt fra dem mange gange før og gør det snart igen.

Antwoord van Derma Space
Fast delivery to Stockholm, a lot of sample products (some of them I’m actually interested in😍), safe packaging.
I would be really happy if the site will grow, so I can buy all my products at ones, at the same place as one order.

Antwoord van Derma Space
Fina produkter men dålig transportör, fel info i mail och låång leveranstid

Antwoord van Derma Space
Otroligt nöjd med servicen och produkterna från dermaspace. Snabb leverans, bra kvalitet på produkterna samt utmärkt kundservice. Rekommenderar!

Antwoord van Derma Space
Snabb leverans. Jätte gulligt handskrivet brev i paketet från företaget och de har bra produkter

Antwoord van Derma Space
Alltid bra service och prover följer med beställning.
Underbart att ha göra med

Antwoord van Derma Space
Bra produkter och supersnabb leverans. Bra service.

Antwoord van Derma Space
Fint med kortet de skriver, och det kommer fram snabbt. Kul att få prover med!

Antwoord van Derma Space
I liked it. Quick delivery, all was great. I live in Sweden and the choice of Korean cosmetics is very limited here. Wishing you all the success!

Antwoord van Derma Space
Snabb leverans och produkterna var precis som på hemsidan. Nöjd :)

Antwoord van Derma Space
Lees meer over geverifieerde reviews.