Dermavoet Reviews 16

1,8

1,8

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Wel betaald, niet geleverd…

Op 1 december 2025 bestelling geplaatst. Op 17 december 2025 om 17:30 uur bericht de bestelling twee uur geleden was bezorgd. 17 december link aangevraagd #1688. Shopify, bevestiging 1 december 2025 geeft aan wachten op gegevens. Bericht dat er is geleverd. Elektronische deurbel niets geregistreerd en dus niet geleverd. Op 19 december 2025 vervolg email gestuurd, Top op heden geen reactie.

Lijkt op Nederlandse website. In Canada (Ontario) geregistreerd. Gecontroleerd dermavoet.nl
We denken dat de website dubieus is

1 december 2025

BEDROG TOT EN MET

NIET DOEN
op 30november bestelling geplaatst voor 109€ zeer snel bevestiging gekregen. MAAR... niks.
kijk via trustpilot.com onder Derma voet lees op deze site veel grote teleurstellingen. Deze link mag er niet volledig op geplaatst worden.
Bestelde nog wat extra schuurviltjes en crème.
Te mooi om waar te zijn

4 januari 2026

Oplichters?

Na een kleine maand nog niets ontvangen.
Ben ook bang dat ik ben opgelicht!
Dacht nog: een Nederlandse site, zit wel goed. Niet dus 😡

27 november 2025

OPLICHTERS !!!

Helaas geval van oplichting. Bestelling aantal weken geleden gedaan. Nooit iets ontvangen. Twee mails gestuurd, waarop geen reactie. Hetzelfde apparaat is bij andere webshops ook nog veel goedkoper dus heb spijt dat ik het niet van te voren gecheckt heb maar het zag er allemaal betrouwbaar uit op de site.
Maar goed, geld kwijt helaas, dus mensen doe het niet.

10 november 2025

Op 2sept

Op 2sept een bestelling geplaatst, tot op heden niets ontvangen.
Reageren niet op mails, en zijn ook niet bereikbaar op een andere manier.

De zoveelste oplichters!!!!!

2 september 2025

Oplichters!

Oplichters!
Ik vind het jammer dat ik niet eerst research heb gedaan naar de site. Bestelling is nooit bezorgd, bestellingnummer bestaat niet. En ze reageren op geen contactformulier of email

10 september 2025

Niet bij bestellen

Niet bij bestellen! Bestelling nooit ontvangen. Krijg geen gehoor na contact op te nemen. Ik had kunnen weten dat het verdacht is, er staan verder geen contactgegevens, adres of dergelijke op de website. Ben mijn geld kwijt...

29 juli 2025

Tot op heden werd mijn bestelling van 3…

Tot op heden werd mijn bestelling van 3 juli 2025 nog niet geleverd , reeds 2 mails gestuurd met de vraag waar mijn bestelling blijft , geen antwoord , betaling werd uitgevoerd met mijn credit card , wat is dit voor een malafide bende

3 juli 2025

1 ster is nog teveel…

Vriendin van mij heeft op 11 mei een eeltexpert besteld, 25 mei gevraagd waar hij bleef, wel excuses gehad met belofte binnen 5 dagen zou ze hem ontvangen. Ze heeft nog zo'n 10 berichten verstuurd,nooit meer iets gehoord en nooit iets ontvangen conclusie,OPLICHTERS

10 juli 2025

Mijn bestelling was niet compleet

Mijn bestelling was niet compleet. Meerdere emails gestuurd maar gewoon geen enkele reactie. Hele slechte klantenservice. Had het apparaat beter op aliexpress kunnen bestellen. Daar was hij vele malen goedkoper en zelfde kwaliteit. 1 ster is nog te veel.
Update na een maand nog niks gehoord. Reviews op hun eigen site zijn niet naar waarheid. Alleen de positieve komen er doorheen en plaatsen ze op de site.

30 mei 2025

Is dit jouw bedrijf?