Bestelling niet ontvangen. Kan gebeuren maar vervolgens complete radiostilte. Geen manier van contact te krijgen. Email reactie komt niet. Heel jammer. dacht dat het een goede en eerlijke site was.
Heel goed meegedacht en directe communicatie via email. Ik heb dit nog nooit meegemaakt. Bovendien was mijn bestelling binnen 24 uur in Nederland afgeleverd. Bravo.
Snelle verzending. De producten ware super goed ingepakt! In het pakje zat een handgeschreven kaartje om te bedanken voor de bestelling. Zeer sympathiek!
Vlotte afhandeling van de bestelling. Jammer dat het grootste exemplaar (extra-large) niet beschikbaar was, hoewel er in de reclame van de producent wel degelijk 3 soorten bestaan.
Mensen keken ook naar
Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen. Kan gebeuren maar vervolgens complete radiostilte.
Topservice via webshop
Topservice via webshop, aangevuld met persoonlijke touch van Hanne. Dankjewel!
Monk en Anna
Uitstekende servies en het product is zoals ik verwacht had.
Zeer bereikbaar en persoonlijk en …
Zeer bereikbaar en persoonlijk en hartelijk in communicatie.
Pakje wordt snel klaargemaakt en geleverd.
Super leuk kaartje met een persoonlijke …
Super leuk kaartje met een persoonlijke boodschap erbij, dat maakt een mens gelukkig...
Zeer snelle levering en persoonlijke aanpak
Zeer snelle levering en een persoonlijk kaartje bij de bestelling. Producten waren tip top in orde. Ik bestel hier nog!
Vlotte afhandeling van de bestelling.
Vlotte afhandeling van de bestelling.
Prima dienstverlening
Prima dienstverlening, snel en origineel, een aanrader!
Vlotte en vriendelijke service!
Vlotte en vriendelijke service!!
Zeker een aanrader
Goede communicatie en snelle levering.
Snelle verzending met een persoonlijke toets
Mooi aanbod. Meer dan vlotte levering.
Heel vriendelijke en snelle levering
Heel vriendelijke en snelle levering!
Als u vragen hebt, kunt u ze gerust stellen
Super service en leuke producten!
Super
Super!
Mijn bestelling was supergoed ingepakt. Het kaartje was een leuke attentie.
super
super: leuke producten, met zorg verpakt en vlot geleverd!
correcte levering als beloofd
Heel goed meegedacht en directe …