Dethavemanden Reviews 14

Bedrijfsgegevens

1. Tuinman
  2. Tuincentrum
  3. Tuin- en landschapsarchitect

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Vi leverer gartner-, anlæg- og haveservice til private, foreninger og erhverv på Sjælland med en bæredygtig miljø profil og højt socialt ansvar.

Contactgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tror I skal tage en snak med jeres…

Tror I skal tage en snak med jeres medarbejdere omkring hvordan man kører i bil ude på vejen.
At komme kørende med over 70kmt i en byzone, i en stor Pick-up, med stor trailer og fuldt læs med to maskiner på, for at lave så hård en opbremsning at I er lige ced ar ende oppe i bagenden af min bil.
For så at overhæle alt og alle på hovedvejen efter.
Jeg syntes hurtigt det kan give en ide om hvilken service der er finde, når man har så travlt og sætter andres ve og vel over styr.

29 augustus 2025
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bryder aftaler gang på gang

Bryder aftaler gang på gang, og giver dårlige undskylninger, efter flere opringninger, modtager jeg en sms med afbud endnu en gang, så nu er det slut. Og vi finder en mere stabil mand til opgaven.
Vh Michael Kjøller

14 maart 2025

Book ikke

Jeg ringede op og aftalte en tid til stubbefræsning - fik tilsagn om at han ville komme ugen efter.
Men derefter svarede han hverken på opkald eller SMS, trods mange forsøg.
Han har åbenbart nok af opgaver.

26 september 2024

Fra Martin Anthony

Fra Martin Anthony
Tue, Sep 10 at 11:46 AM
Hej hej!
Dette er blot en hurtig bekræftelse af at vi har modtaget din besked.
Vi behandler din henvendelse hurtigst muligt.

Det er helt utroligt, at man kan drive en forretning hvor man ikke svarer på mails i mere end 6 dage.
Det goe' er dog, at de opfordrer til at jeg kan ringe i mellemtiden hvis jeg har spørgsmål - HALLO - det giver ingen mening, at svare på mine spørgsmål, men ikke svare på mine mail hvor spørgsmålene stod.
Tror jeg finder en anden.

Hvis du i mellemtiden har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os.

Martin fra Det' Havemanden

16 september 2024

Mangel på aftaler

For andet år i træk har vi haft kontakt med Dethavemanden.
Total mangel på kommunikation.
Lover at de vil udføre opgaven og vil give et tilbud.
Intet sker, det betyder for os som kunder, at vi går et par uger og venter på svar og undlader at kontakte andre firmaer. Spildtid.
Hvis man ikke kan/vil løse opgaven, så giv dog en tilbagemelding til kunden. Vi har rykket adskillige gange. Intet skete.
Service og kommunikation er under al kritik.
Et godt råd : Brug ikke dette firma, men tag kontakt til seriøse havefirmaer.

10 juli 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt 👍

Perfekt 👍
Endnu engang har vi brugt Martin og hans team. Denne gang til fældning af træer og rodfræsning, beskæring af stort træ samt buske.
Super flot arbejde og oprydning, og vi vil fremover benytte Martin til alle opgaver.

16 augustus 2022
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Spild ikke jeres tid på denne virksomhed

Jeg har forgæves forsøgt at hive et tilbud ud af denne virksomhed. Jeg havde kontakt og de bad om foto, hvilket de fik indenfor 5 min. Siden har der været totalt tavshed!!??....jeg har rykket flere gange uden at nogen har responderet.....de har enten mere arbejde end de kan klare, eller de gider ikke deres kunder.....uagtet så er det en uhørt og uartig adfærd!!

15 juni 2022

Dårlig service

Dårlig service
Jeg skrev til den 5. August 2021 og har rykket for et svar/tilbud den 13. August 2021.
Men de har fortsat ikke besvaret min henvendelse. Det er dårlig kundebetjening.

VH/Delphina

29 augustus 2021
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Godt arbejde

Super godt firma - vi har både fået fræset en stor rod væk og fået hjælp med beskæring m.m. - og alt har fungeret perfekt. Vi vil helt sikkert benytte dem igen, og kan varmt anbefale dem til andre.

28 mei 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Ringe service og ikke overholdte aftaler..

2 år i træk oplevet at de ikke dukkede op som aftalt. Har hvert år måtte rykke dem for status på hvornår de så kunne udføre arbejdet. Sidste år lykkedes det efter flere mails at få udført arbejdet. I år dukkede de så igen ikke op som ellers bekræftet via mail. Efter flere mails med ønske om ny status fra mig, erkendte de til sidst at de ikke havde kapacitet til at udføre arbejdet. Og det 1 måned efter jeg først tog kontakt. Besked om manglende kapacitet fik jeg først da jeg krævede et ærligt svar (efter adskillige mails) Efter dette forløb har jeg ikke længere tillid til dette firma. Alt for ringe service og ikke overholdte aftaler.

28 juni 2019

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.