De Visser Installatiebedrijf Reviews 22

4,4

De Visser en zijn team leveren goed werk. Het is een prachtige badkamer geworden. Er wordt duidelijk gecommuniceerd, overlegd en uitgelegd hoe het wordt uitgevoerd. Ook goed advies hoe het ontwerp... Toon meer

Vriendelijk bedrijf maar qua kunde op een aantal vlakken niet echt top. te veel slordig heden, kranen niet goed aan gesloten en niet goed gemonteerd.

Voor het plaatsen van een nieuwe keuken het leidingwerk laten verleggen door de firma De Visser Installatiebedrijf. Aan de hand van installatietekeningen een snelle en scherpe offerte ontvangen. De we... Toon meer

1. Loodgieter

Specialist in vloerverwarming. Betrouwbaar en erkend loodgieter en installateur.

4,4

Uitstekend

Dakgoot renovatie

zinken dakgoten laten renoveren door de visser installatiebedrijf. Het zijn echte vakmensen, doen wat ze beloven. Het was niet alleen vervangen maar ook een upgrade van de oorspronkelijk constructie. Geen praatjes maar kwaliteit met nazorg. Vind maar eens goede betrouwbare vakmensen met plezier in hun vak. Aanrader!
Jean

17 mei 2024

Vriendelijk hardwerkend personeel

Vriendelijk hardwerkend personeel. Voelde me geholpen. Een afspraak maken was lastiger blijkbaar van doorlopende drukte.

29 augustus 2023

Antwoord van De Visser Installatiebedrijf

Bedankt voor uw review! Goed om te horen dat we u hebben kunnen helpen. We zullen (blijven) werken aan onze bereikbaarheid.

Vriendelijk, vakkundig en snel

Het is tegenwoordig lastig om een betrouwbare loodgieter te vinden, maar De Visser Installatiebedrijf heeft mijn vertrouwen in de mensheid goed gedaan. Vriendelijk, vakkundig en snel geholpen!

19 augustus 2023

Antwoord van De Visser Installatiebedrijf

Goed om te horen! Bedankt voor de review

Topservice!

Al een tijdje waren we opzoek naar een bedrijf om vloerverwarming te installeren. Uiteindelijk kwamen we uit op de website van De Visser Installatiebedrijf.

Via de website hebben we een offerte opgevraagd en binnen 48h hadden we de offerte in onze email inbox. Na akkoord gegeven was de afspraak snel gemaakt.

Vooraf zagen we er tegenop, de overlast etc. Maar de duidelijke communicatie vooraf en de kundige medewerkers hebben ervoor gezorgd dat het achteraf erg meeviel en we nu heerlijk kunnen genieten van comfort.

Zeker een bedrijf om aan te raden!

3 mei 2023

Antwoord van De Visser Installatiebedrijf

Goed om te horen dat alles naar wens verlopen is. Bedankt voor het schrijven van deze review.

Prachtige badkamer

Er wordt duidelijk gecommuniceerd, overlegd en uitgelegd hoe het wordt uitgevoerd. Ook goed advies hoe het ontwerp beter aangepast kon worden.
Een extra compliment voor de tegelzetter, hij heeft ook heel mooi werk geleverd. Top!

16 mei 2022

Vakkundig en top service

De mannen van De Visser leveren snel en vakkundig werk met een zeer goede service. Ik heb ze nu al meermaal geraadpleegd voor diverse installatietechnische problemen en het is nooit tegengevallen. Zeker aan te raden!

1 mei 2023

Eindelijk iemand van niet kletsen maar…

Eindelijk iemand van niet kletsen maar aanpakken!!
Jaren lang problemen in de badkamer. Na de zoveelste eindelijk keurig opgelost. Problemen zijn nooit meer terug gekomen.
En de boel een stuk netter achtergelaten dan de voorgangers.
Vanuit mijn persoonlijke ervaring zeker een aanrader!! 👍🏼

15 maart 2023

Vakkundig!

Snel en vriendelijk, goed advies en werk zeer netjes opgeleverd. Complimenten!

14 april 2023

Top!

Kwalitatieve service met zeer toegewijde medewerkers!

8 mei 2023

Is dit jouw bedrijf?