Trap er niet in!
Trap er niet in!! Dit bedrijf is alles behalve Nederlands. Bestelde items worden verkeerd geleverd, service is ruk en je beloofde geld word NOOIT overgemaakt!!
Bestelling nooit ontvangen, op mijn mail wordt niet gereageerd. Oplichters zie ik nu al overal voorbij komen. Helaas ben ik mijn geld kwijt!
Dat ik hier intrap pff. Wat een zielig bedrijf is dit. Ik heb 8 keer mijn ontevredenheid kenbaar gemaakt, maar de chinese klantenservice spreekt geen Nederlands denk ik. Geen Boss shirt maar een armetierig flodder shirt….SCHANDE!!!!
Polo's besteld op de website bij Devries Mode. Zouden Hugo Boss polo's moeten zijn, maar eenmaal geleverd - na een eindeloze levertijd - blijken het polo's te zijn met een logo van een giraf (soort Marco Polo, maar dan anders). Ik raad iedereen af hier iets te kopen, het is goedkope namaak en het lijkt niet eens op hetgeen besteld!!
Dat ik hier toch nog eens in zou trappen. Site ziet er erg Nederlands uit en met de naam 'de vries mode' lijkt het allemaal heel betrouwbaar. Echter, de geadverteerde BOSS polo's blijken gewoon goedkope Chinese troep die qua kleuren nog enigszins lijken, maar verder totaal anders. Op mijn melding niet het juiste ontvangen te hebben kreeg ik als antwoord: "Onze excuses voor het ongemak. Ik begrijp hoe je je voelt, maar er staat een disclaimer op de productpagina die zegt: “De producten die op deze winkel worden geadverteerd, maken gebruik van foto's om een logo of merk te laten zien. We versturen echter geen producten met een logo naar onze klanten. Wees u hiervan bewust” en "Maakt u zich geen zorgen, ik kan u een kortingscode van 20% aanbieden die u kunt gebruiken bij uw volgende bestelling en u kunt het artikel bij u houden. "
Alsof ik ooit nog één Euro uit zou geven bij deze oplichters. Grappig detail dat ze in Singapore gevestigd zijn in de 'trust tower'.
Polo besteld die wel lijkt op foto op website, maar van zeer slechte kwaliteit. Het is eerder plastic dan katoen. Ze willen zich graag voordoen als NL bedrijf, maar zijn gewoon chinese dozenschuivers. Ik had natuurlijk beter onderzoek moeten doen, maar met de zeer lange levertijd gingen de alarmbellen af.
Toen ik aangaf het ding terug te willen sturen, ging de tactiek van vertraging werken. Ze boden een cadeaubon en/of 20% korting op een volgende bestelling welke er NOOIT gaat komen. Retourkosten zouden maar liefst €20 zijn naar hun filiaal op de Filipijnen.
Momenteel ben ik nog lekker bezig met hun "klantenservice" bezig houden en verwacht eigenlijk helemaal niks. Een lesje van €35 en daarom haal ik wat plezier uit het jennen en klieren van hun "klantenservice"
Boss poli besteld en merkloos polo ontvangen. Daarnaast kwalitatief slecht oftewel jecworst opgelicht en ben er dus ingetrapt.
Mijn zoon heeft daar 2 polo's besteld
Het zouden dus"BOSS" polo's moeten zijn, en omdat De Vries Mode doet voorkomen of het een bedrijf in Nederland is.
Dacht mijn zoon daar veilig te kunnen kopen tevens dacht hij ook dat het uitverkoop artikelen waren.
Nou zelfs het woord BOSS staat er niet eens op, en de kwaliteit is nog te slecht om er poetslappen van te maken.
Oplichters zijn het bij ' devries-mode'. Sturen ze me polo's die enigzins lijken op de gekochte polo's maar van een lage kwaliteit. Inmiddels ben ik er ook achter dat hun geadverteerde Trustpilot score uit een hele dikke duim gezogen is.
Op basis van de reviews heeft terugsturen denk ik geen zin. Absoluut geen vertrouwen in dat ik me geld terug krijg.
bestelling gedaan van 200 euro en niets binnen gekregen, ik zag later hier ervaringen van mensen dat ik niet de enige ben, en dat dit bedrijf nog steeds gewoon op facebook en insta staat te adverteren en wordt toegestaan is onbegrijpelijk!
Wat een oplichtersbende…. Te mooi om waar te zijn is echt waar. Geen contact en reactie, en geen spullen. Webshop ziet er betrouwbaar uit maar wat een fake
Diessen mode...of de Vries mode...
Een grote oplichtersbende!!!!
Niet kopen hier!!!
Geld weg en geen spullen!!!!!
Polo's besteld, nooit iets gekregen. Het waren "BOSS" polo's en omdat De Vries Mode klinkt alsof het een bedrijf in Nederland is dacht ik dat het om een uitverkoop ging. Na onderzoek bleek het om een bedrijf in HongKong te gaan dus waarschijnlijk oplichting. Geen antwoord op mijn mails, geen geld terug zoals beschreven staat in hun voorwaarden. De 17000+ positieve reacties op trustpilot zijn ook allemaal nep. Dat dit schorem maar eens gaat werken om op een eerlijke manier hun geld te verdienen. Online aangifte gedaan bij de politie, niet geschoten is altijd mis.
UPDATE: uiteindelijk wel Polo's gekregen, echter hele andere dan dat ik besteld heb.
Belachelijk reageren niet
Geld weg geen spullen
Nooit doen
Trap er niet in
Oplichting! Betaald, maar niets ontvangen. Ik had eerst onderzoek moeten doen. Jammer dat dit soort bedrijven kunnen bestaan.
Oplichters wordt een onderzoek gedaan naar deze mensen in China. Ze komen er niet mee weg
In de verzend voorwaarden staat dat als je na vier dagen geen track nr hebt ontvangen, je contact moet opnemen. Mail gestuurd, maar nog steeds geen antwoord. Deze bestelling zien we dus nooit weer. Gelukkig een klein bedrag, maar beter om hier niks te bestellen mensen!!
Besteld en nooit iets geleverd gekregen. Trustpilot score op hun website is fake!!!
Hetzelfde bedrijf als driessen mode nl. Ze geven aan op hun website dat ze duizenden trustpilot review hebben. Verkopen kleding, maar never nooit iets wordt er geleverd en contact krijg je niet me Ze.