Door persoonlijk snel ingrijpen van de leverancier is de door de bezorger gemaakte fout keurig rechtgezet. Heb mijn bestelling naar tevredenheid ontvangen. Pluim voor de leverancier! Heb nog he... Toon meer

Sinds een week gebruikt ik de maaltijd vervanger. Ideaal in de ochtendspits of bij drukte op werk. Door de uitgebalanceerde voeding heb ik geen last meer van de bekende after dinner dip! Ik ben mind... Toon meer

1. Voedselfabrikant

Over Diabetix

Diabetix is een Diabetesvriendelijke maaltijdshake.

Echte voeding - zonder bergen toegevoegde suikers - speciaal samengesteld om de bloedsuikerspiegel onder controle te houden.

Diabetix Shake is een gezonde, diabetesvriendelijke maaltijd in een handomdraai en makkelijk toe te passen in ieders voedingspatroon.

De heerlijke shake bevat alle belangrijke voedingsstoffen die je dagelijks nodig hebt en geeft zo’n 3 tot 5 uur een verzadigd gevoel.

Bij de behandeling van diabetes speelt gezonde voeding een cruciale rol. In sommige gevallen kan een gezonde levensstijl zelfs diabetes type 2 voorkomen of ‘omkeren’ (medicijn- en klachtenvrij leven).

Helaas kost het implementeren en het volhouden van een gezond voedingspatroon veel tijd, kennis en inspanning.

Krijg met Diabetix zonder enige moeite, precies de juiste hoeveelheid langzame koolhydraten, vezels, plantaardige eiwitten, gezonde vetten en essentiële vitamines en mineralen binnen.

4,2

Goed

TrustScore 4 uit 5

oude en nieuwe versie

Eerst 2 zakken gebruikt volgens het oude principe 500 ml water en 2 scheppen poeder ik kocht de 2 zakken voor 60 euro. bij het gebruik had ik een voldaan gevoel suiker ging iets omlaag en mijn gewicht ook. Kortom ik was er tevreden over. Toen kwam het moment dat beide zakken op waren, dus ik dacht even 2 nieuwe te bestellen, maar wat bleek de prijs was naar 50 euro per zak gestegen, op mijn mail kreeg na lange tijd eindelijk een antwoord er zou meer poeder in een zak zitten en je zou minder nodig hebben. Ik heb uit voorzorg maar 1 zak besteld. Bij ontvangst gekeken naar de verschillen ja inderdaad er zit nu 30 gram meer in. En wat blijkt je hoeft het nu maar met 300 ml water te mengen ipv 500 ml oh ja en het maatschepje is ook bijna de helft kleiner geworden. en het volle gevoel wat ik had bij de oude versie gaat nu niet meer op direct na de shake heb ik al trek. Nee Diabetix niet netjes dit nijgt in mijn ogen puur naar oplichting, deze zak maak ik leeg en dan koop ik nooit meer wat bij jullie

1 september 2022

Lastig om nu al een review te geven…

Lastig om nu al een review te geven omdat ik nog maar een kleine week bezig ben. Krijg geen hongergevoel en dat is fijn. Vandaag ga ik kijken wat het met mijn glucose waarden doet. Ik heb diabetes type 2. Smaak is redelijk al krijg ik er wel een droge mond van.

30 september 2022

Opsturen ging netjes en snel

Opsturen ging netjes en snel, maar voor mij persoonlijk geen optie om het te gaan gebruiken. Heb het kort (2dagen) geprobeerd en mij beviel het niet
Werd er misselijk van en het voelde niet goed. Wellicht ligt het aan mijzelf en niet aan het product. Ik ga het na overleg terugsturen

19 augustus 2022

Absoluut slecht!

Ik heb het na drie shakes terug gestuurd. De smaak is vies en bitter. Mijn glucosespiegel was compleet van slag, levensgevaarlijk om te stellen dat zo’n shake je maaltijd kan vervangen. Daarnaast is 100% geld terug bij ontevredenheid lulkoek, je moet immers de portokosten van zowel opsturen als retourneren betalen.
Wees gewaarschuwd, dit is absoluut een waardeloos product voor diabetici!

8 augustus 2022

Ik ben nu 1 week bezig met de…

Ik ben nu 1 week bezig met de choco-shakes en moet zeggen dat dit mij goed bevalt. Omdat de vanille-shake bij bestellen van de choco niet beschikbaar was, heb ik deze halverwege de afgelopen week besteld en betaald (op woensdag), maar deze nog steeds niet ontvangen. Ook geen bevestiging van de bestelling gekregen. Beetje jammer.
Na contact met Diabetix is het probleem opgelost: de vervoerder heeft het pakket laten liggen en komt dit nu vanavond afleveren. Diabetix: hartelijk dank voor de geweldige service. Ben nu weer blij.

7 augustus 2022

Dag Ans,

Dank voor je bericht. Bij iedere bestelling wordt er automatisch een orderbevestiging verstuurd, maar we gaan er even naar kijken.

Wat betreft jouw pakket, deze is dezelfde dag nog met PostNL meegegaan en met de track&trace link kan je deze volgen. Via een e-mail zullen we de status doorsturen hiervan. Excuses voor onze vervoerder.

Groet!

Afschuwelijke smaak

Mengt zich niet goed, heeft geen aantrekkelijke geur en heeft een slechte smaak.
Ik vraag mij af of de makers hiervan dit reeds gedronken hebben. Zeg dit niet vlug maar is ronduit afschuwelijk.

1 augustus 2022

Dag Hilde,

Wat vervelend om te horen dat je dit zo hebt ervaren. In het begin kan het even wennen zijn, maar dat is het zeker waard.

Met een deskundig team hebben we onze producten gemaakt en zijn zeer tevreden met het resultaat. Zeker omdat het niet makkelijk is om de juiste en gezonde ingrediënten te kiezen en het toch lekker te laten smaken.

Maar als je echt niet tevreden bent, kan je natuurlijk altijd de zakken terugsturen en ontvang je jouw geld terug volgens de 30-dagen-geld-terug garantie :).

Top!

Snelle levering en lekkere shake!! Echte aanrader.

31 juli 2022

Dag Anne,

Dank voor je review! Fijn dat de shakes zo bevallen!

Team Diabetix

ik moet er van kockhalsen van daag …

ik moet er van kockhalsen van daag eerste keer geprobeerd,300cc probeer nog een keer deze week bevald het me niet ,stuur ik het retour,

29 juli 2022

Dag Willem,

Jammer om te horen dat je de smaak niet lekker vindt. In het begin kan het even wennen zijn, maar dat is het zeker waard. De smaak wordt beter.

Als je echt niet tevreden bent, kan je natuurlijk altijd de bestelling terugsturen en ontvang je jouw geld terug :)

Er blijven klonters na het shaken

Er blijven klonters na het shaken, deze storen wel.

20 juli 2022

Dag Lydia,

Wat vervelend om te horen dat je klontjes hebt in jouw shakes. Voor het bereiden van een goede Diabetix shake hebben we ook een e-mail verstuurd met verschillende manieren waarop je de shake kan bereiden.

Hieronder wat tips over de bereidingswijze als het niet lukt om de shakebeker stevig te schudden voor 20 tot 30 seconden (krachtige kantelende beweging van links naar recht, gevolgd door op en neer).

Tips!

Gebruik een blender of staafmixer - zachter en romiger
Helaas is niet iedereen in staat om stevig te schudden om de shake goed te krijgen zonder klonten. De textuur en consistentie van Diabetix kan je aanzienlijk verbeteren als je gebruikmaakt van een blender of staafmixer. Indien je het fijn vindt als jouw Diabetix shake zachter en romiger is, is er geen betere manier om dit op deze manier te garanderen.

Te dik?
Vind je de shake te dik? Voeg dan na het shaken nog een beetje water toe en shake opnieuw.

Kan je laten weten of het hiermee is gelukt?

Team Diabetix

Vandaag is het precies 1 week geleden…

Vandaag is het precies 1 week geleden dat ik Diabetix ben begonnen. Ontbijt en lunch een shake, tussendoor rauwkost en s'avonds vlees/vis/gevogelte en groente. De zakken zijn groot, maar je kunt een deel in een potje doen met het schepje dan is het beter hanteerbaar. De smaak chocolade ben ik mee begonnen en is prima, met de shakebeker en goed schudden zijn er nauwelijks klontjes. Ik gebruik Sojamelk voor de shake en dat geeft een vollere smaak (ipv water). Vandaag ook gewogen en ik ben ruim 1 kg afgevallen. Wordt vervolgd

20 juli 2022

Antwoord van Diabetix

Wow! Wat knap van je en we vinden het erg leuk om te lezen dat het zo goed gaat, houd dat vol!

Waarschijnlijk weet je dit al, maar houd er wel rekening mee dat de shakes met sojamelk extra calorieën bevatten.

Succes met de aankomende weken!