Reageren erg laat op je mails. vertellen er niet bij dat je bestelling in 2 x kan komen dus niet alles tegelijk. Duurt erg lang voordat het binnen is. China product.
Doen zich voor als nederlandse leverancier zijn echter gewoon dropshippers en van slechte kwaliteit! Levering door The Hobby Club Levertijd meer dan 14 dagen Bestelde formaat 40x50 geleverde f... Toon meer
Helaas ook ik heb mijn twee bestellingen niet ontvangen en hun mailadres is niet bereikbaar. Had wel reviews gecheckt, maar alleen de gemiddelde score en de eerste pagina recensies waren positief, dus... Toon meer
Na het lezen van onderstaande recensies waren we ook bang dat we er ingetrapt waren en had ik eigenlijk al de hoop opgegeven, echter wordt er zojuist een pakketje uit China bezorgd met de bestelde dia... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Ik voelde me comfortabel tijdens mijn…
Ik voelde me comfortabel tijdens mijn aankoop, ze waren te allen tijde super attent en verantwoordelijk, sprekend over het product, de kwaliteit is erg goed, de bezorgsnelheid leek correct ondanks de situatie met vertragingen bij de verzending als gevolg van het coronavirus. heel goed allemaal, 5 sterren.
spectaculair product
spectaculair product, ik ben erg blij met mijn aankoop serieus, uitstekende kwaliteit.
Uitstekende aandacht
Uitstekende aandacht. Goede behandeling met klanten, behulpzaam en attent
Een van de beste bedrijven waarmee ik…
Een van de beste bedrijven waarmee ik contact heb kunnen opnemen, met geweldige klantenservice
Het beste bedrijf kreeg ik wat ik nodig…
Het beste bedrijf kreeg ik wat ik nodig had en met ongelooflijke aandacht
allemaal heel correct
allemaal heel correct
Uw uitstekende aandacht en de producten zijn gek hoe goed ze zijn
geweldige aandacht
geweldige aandacht
goede levertijden
de kwaliteit is correct
de verpakking is perfect aangekomen
Zonder veel toe te voegen
Zonder veel toe te voegen, zouden de verzendtijden een beetje moeten verbeteren, de kwaliteit van het product zeer goed, de prijs lijkt mij correct.
zeer goed!
zeer goed!
Nou, ik ben erg blij met de ontvangen service. openlijk aanbevolen aan de gemeenschap
5 sterren.
5 sterren.
Ik vond de kwaliteit van de service goed?
het product is heel acceptabel
De prijs is zeer toegankelijk.
Ik heb verschillende van hun producten…
Ik heb verschillende van hun producten geprobeerd. Ze zijn fenomenaal en ik hou van ze. sterk aanbevolen
bedankt voor de dienst.
bedankt voor de dienst.
5-sterren zonder aarzeling verzending in recordtijd.
alles oke alles ok.
alles oke alles ok.
verzending op tijd
acceptabele productkwaliteit
en klantenservice was goed.
erg comfortabel
erg comfortabel! gemakkelijk te kopen, geen problemen met verzending en de prijs-kwaliteitverhouding heeft me verrast. 5 sterren voor hen!
Geweldig!
Geweldig!
uitstekende productkwaliteit.
zonder klachten!
geweldig
geweldig
uitstekende service en productkwaliteit.
Ik blijf je vaste klant.
Ga kopen!
Ga kopen!
Na een paar extra dagen op de verzending te hebben gewacht, heb ik het artikel ontvangen, ik benadruk dat ik tevreden ben met de kwaliteit en aandacht, ze zouden alleen in de verzendtijden moeten verbeteren, van mijn kant is alles in orde en is alles correct!
Very Good
Nou, ik heb het risico genomen om deze aankoop online te doen, ik ben erg blij dat alles goed is gegaan, ik kan niets klagen over het product of het bedrijf.