Leuke paintings maar helaas zoals sommigen komen een paar steentjes te kort gemailt en nooit meer wat van gehoord. Ze wegen de steentjes, maar er zitten teveel slecht afgewerkte stukken in, waardoor... Toon meer
Voor mijn moeders verjaardag op 9 januari een diamond painting van een eigen foto besteld. Per mail gevraagd naar de levertijd, geen antwoord gekregen. Nogmaals gevraagd, idem. 2 februari binnengekre... Toon meer
23 november 2023 een bestelling gedaan. Nog altijd (6 januari 2024) niets ontvangen. Mails blijven onbeantwoord. Hoofdkantoor zit in Portugal en de links op de website lijken niets te maken te hebben... Toon meer
Duurde lang. Praktisch onbereikbaar over e-mail & telefoon (geen reactie en e.o.a. US based nummer wat default naar voicemail). Tussentijdse communicatie (status updates) was non-existent. Uiteinde... Toon meer
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Dit is fantastisch
Dit is fantastisch, ik ben erg blij met mijn uitstekende aankoop, dit is een van mijn beste aankopen.
heel goed Ik vond het erg leuk
heel goed Ik vond het erg leuk, ik raad het uitstekend werk aan
Verkeerde product geleverd gekregen
Verkeerde product geleverd gekregen, en geen gehoor via de mail. Telefonisch word niet opgenomen.
Nu zit ik met een verkeerd product.. Had een eigen foto opgestuurd en heb een willekeurige hond geleverd gekregen..
Dit product is spectaculair
Dit product is spectaculair, werkelijk schitterend, ze hebben een grote verscheidenheid aan tekeningen om uit te kiezen Echte kosten, haha, perfect.
prachtig product
prachtig product, uitzonderlijk de stukken die ze meebrengen zijn zeer duurzaam wat ik heb geverifieerd met mijn kinderen hahaha uitstekend.
Wat een goede service
Wat een goede service, uitstekende aandacht en kwaliteit van producten, een prachtig bedrijf.
Dit product heeft me zeer verrast
Dit product heeft me zeer verrast, aangezien het erg leerzaam, onderhoudend en van hoge kwaliteit is.
Dit product is het beste dat me is…
Dit product is het beste dat me is overkomen in deze quarantaine, het heeft me erg geamuseerd.
prachtig product
Dit product heeft mij gefascineerd
Dit product heeft mij gefascineerd, uitstekend echt super aan te bevelen.
geweldig dit product
geweldig dit product! serieus er is geen negatieve opmerking voor dit product, ik raad ze aan met mijn ogen dicht.
ik vond dit leuk
ik vond dit leuk! Ik heb geen spijt van mijn aankoop, ik heb met mijn gezin veel plezier gehad bij het samenstellen, ik zal het opnieuw kopen.
Ik geef dit product meer dan 5 sterren
Ik geef dit product meer dan 5 sterren, serieus er bestaat geen twijfel over dat deze aankoop de beste was. Ik hield van een wereld
heel goed Ik vond het erg leuk
heel goed Ik vond het erg leuk, ik raad het uitstekend werk aan
Dit product is het beste dat ik heb…
Dit product is het beste dat ik heb bereikt, ik hou echt van de kleuren, ze zijn intens, het is erg duurzaam. kwaliteit tot het uiterste.
Ik ben dol op dit product
Ik ben dol op dit product, ik heb er verschillende en ik weet zeker dat ik zal blijven kopen omdat ik er dol op ben. Zeker 5 sterren.
Goed
Goed , ik hou de feedback eerlijk, behupzaam en constructief.....OPLICHTING!!!!
Ok i'll will be fair, helpfull & constructive........SCAMS!!!!
Dit product is geweldig geweest
Dit product is geweldig geweest, mijn neven komen graag naar mijn huis sinds ik er meerdere heb en ze raken afgeleid, het was het beste dat ik heb bereikt.
Zelfs 1 ster is teveel
Zelfs 1 ster is teveel, 7 februari 2021 wat besteld en helaas niet ontvangen.
Via de site is er geen contact te krijgen, verschillende mailtjes gestuurd, maar geen antwoord. Weg geld?
Ik ben dol op dit product
Ik ben dol op dit product, met deze pandemie ben ik thuis bezig, behalve ik hou van de kwaliteit, het is erg duurzaam.