Tijdens de feestdagen heb ik een prachtige ring gekocht, helemaal naar mijn wens aangepast met een gratis gravure. Binnen 2 dagen arriveerde hij, mooi verpakt. Tot 2024 en groetjes, Mevrouw Pouwels.
Absoluut dolgelukkig met mijn prachtige sieraad! De kwaliteit van de diamanten overtreft mijn verwachtingen. De ring werd netjes verpakt en kwam zelfs eerder aan dan ik had verwacht.
Sinds 2014 zijn wij al dé specialist in Diamanten sieraden. Diamanten zijn tijdloze symbolen van pure elegantie. Elk stuk is een betoverend verhaal, gevat in het spel van licht en schaduw. Ontdek de magie van onze sieraden, ontworpen om te fonkelen bij elk gebaar.
Sternpassage 15, 8162 HP, Epe, Nederland
- 085 401 64 14
- info@diamonds.nl
- diamonds.nl
Betrouwbaar en goed bedrijf dat staat voor kwaliteit
Goede kwaliteit en prima service
Super snel en je krijgt het artikel hoe…
Super snel en je krijgt het artikel hoe het beschreven is!
Gewoon zeer goed
Mooie winkel
Mooie winkel, ben fijn geholpen.een prachtige diamanten armband gekocht tegen een ongelofelijke prijs !
Geweldig bedrijf om zaken mee te doen
Geweldig bedrijf om zaken mee te doen. kwaliteit staat boven aan het lijstje. En dat merk je in alles.
Hele fijne zaak komen altijd hun…
Hele fijne zaak komen altijd hun afspraken na
Zij regelen hun zaakjes mooi op tijd. Niet goed geld terug. Zeker een aanraden top bedrijf.
Vera
Mooie ring en exact op tijd geleverd in…
Mooie ring en exact op tijd geleverd in overleg met Diamonds.nl
Ook deze aankoop is weer schitterend
Ook deze aankoop is weer schitterend. Precies zoals op de foto’s. Ook de verzending was zeer snel en zeer mooi verpakt. Voor herhaling vatbaar. Nogmaals hartelijk dank
Sieraden van hoge kwaliteit!
De kwaliteit is super, heel sterk en de diamant schittert heel mooi in het licht. Ik krijg er veel complimenten over. Ook de bezorgtijd en communicatie was goed. Ik kan diamonds.nl zeker aanraden!
Betrouwbare snelle service
Snelle service gecombineerd met een fijne en heldere website. Een echte aanrader.
Uitstekende levering en service van DiamondsNL
Voor de Trouwdag van onze ouders hebben we een mooi sieraad uitgezocht. De persoonlijke aandacht en service bij DiamondsNL hebben ons positief verrast. Ook de levering verliep uitstekend. Wij 'bellen' graag nog eens aan.
Prachtige authentieke sieraden én snelle levering!
Fijn om online zo'n benaderbare juwelier te vinden. Prachtig sieraad gevonden, wat wij hebben laten personaliseren voor de Trouwdag mijn ouders. Communicatie en levering zijn uitstekend.
Nieuwe ring
Bij de zoektocht naar een nieuwe ring kwam ik dit bedrijf tegen. Telefonisch contact gezocht voor vragen, netjes en professioneel te woorden gestaan. Na een bezoek en diverse gesprekken heb ik een bestelling geplaatst. Eind vorige week kwam mijn nieuwe ring binnen en ben ik versteld over de kwaliteit. De ring is perfect afgewerkt en zeker voor deze prijs ben ik enorm tevreden!
Super service.
Geweldige ervaring, helemaal gelukkig met mijn ring! De kwaliteit, klantenservice en ronduit de hele ervaring was super. Zeker een aanrader.
Uitstekende service en prachtige verlovingsring!
Ik wil graag mijn oprechte waardering delen voor de geweldige service die ik heb ervaren bij DiamondsNL. Vanaf het moment dat ik contact opnam tot het ontvangen van de verlovingsring, was de klantenservice voortreffelijk en zeer professioneel.
Het team bij DiamondsNL heeft zich echt ingezet om ervoor te zorgen dat ik de perfecte verlovingsring vond. Ze namen de tijd om naar mijn wensen te luisteren en gaven deskundig advies over de verschillende opties die beschikbaar waren. Ik voelde me volledig ondersteund gedurende het hele proces.
Wat betreft de kwaliteit van de verlovingsring, ik kan alleen maar zeggen dat ik absoluut weg ben van de prachtige afwerking en het vakmanschap. De diamant schittert prachtig en de ring zelf straalt elegantie uit. Het is duidelijk dat DiamondsNL zich toelegt op het leveren van hoogwaardige sieraden.
De levering verliep ook vlekkeloos, en de ring werd keurig verpakt en op tijd bezorgd. Het voelde echt als een bijzondere ervaring om zo'n belangrijk stuk via DiamondsNL te verwerven.
Al met al ben ik uiterst tevreden met mijn aankoop en zou ik DiamondsNL ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatieve diamanten en uitstekende service. Bedankt, DiamondsNL, voor het helpen bij het creëren van een onvergetelijk moment met de perfecte verlovingsring!
Tijdens de feestdagen heb ik een…
Super
Topservice!
Absolute aanrader! Ring was precies goed op maat gemaakt en snel verzonden. Ook erg prettig in de communicatie en alles voor een eerlijke prijs.
Wederom een mooi sierraad gekocht
Wederom een mooi sierraad gekocht.
Keurig geholpen en in overleg snel geleverd.
Zeker een bedrijf om bij terug te komen.
Naar aanleiding van de ervaringen met…
Naar aanleiding van de ervaringen met DiamondsNL, wil ik iedereen hun van harte aanbevelen. Ze zijn zeer klantvriendelijk, behulpzaam en deskundig. Waar voor je geld. Helemaal goed.