Ze doen wat ze beloven zonder poespas of enige uitvluchten. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen en dat valt nogal op in de huidige digitale pakketjeswereld.
Beter. Communicatie omtrent bezorgmoment. Geen mail of track en trace ontvangen van POSTNL.
Meter werkte niet. Bestelling had ik gedaan via een andere site. Deze hebben meteen doorgegeven aan Diatrust dat meter niet goed functioneerde. Binnen 1 uur een mail van Diatrust om even telefoni... Toon meer
Ik had twee doosjes besteld en maar een ontvangen, mail verzonden en later alsnog het tweede doosje ontvangen. Fijne aftersales.
Expert in diabetes materialen en andere thuis hulpmiddelen
Chroomstraat 18, 2718RR, Zoetermeer, Nederland
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Prima app, als je alle mogelijke onderdelen wilt gebruiken dan is het jammer dat de update aan de dure kant is.

Antwoord van Diatrust
Ik had per ongeluk een verkeerd huis nummer ingevuld en kreeg een telefoontje van Diatrust omdat volgens hun het adres niet klopte. Dat vond ik super attent.

Antwoord van Diatrust
Wij hebben een wellton Luna cholesterol-bloedsuiker tester gekocht van ongeveer 20 euro.
Een prima tester.
Het bestellen en leveren ging uitstekend.

Antwoord van Diatrust
Alles helder en duidelijk. Goede prijs met. Indien nodig, snel en prima contact.

Antwoord van Diatrust
Ik was heel goed geholpen,goed informatie over de artikel die ik bestel heb. Klantenservice is gewoon top,heel behulpzaam en vriendelijk. Ik heb een fout gedaan in mij adres, maar dankzij klantenservice heb ik mij de bestelling snel en op de juiste adres gekregen, bedankt

Antwoord van Diatrust
Goed product. Makkelijk in het gebruik. Handzaam. Supersnelle levering binnen 2 dagen na online bestelling.

Antwoord van Diatrust
Keurig ingepakt en snelle aflevering. Echt super.

Antwoord van Diatrust
Bestelling was vlotjes snel en perfect verlopen.