DICK MOBY Reviews 84

TrustScore 5 uit 5

4,8

Ik ben al jaren een tevreden klant van Moby Dick. Ze maken gewoon echt goede brillen van mooie kwaliteit. Wat ik ook erg waardeer, is het duurzame karakter van hun producten. Bestellen gaat makkelijk... Toon meer

Ik ben ontzettend blij met mijn nieuwe zonnebril van DM. Het design is tijdloos en de pasvorm perfect. De levering was boven verwachting snel, en het product was zorgvuldig verpakt. Ik kan DM van hart... Toon meer

Alles was 100% prima, behalve het aantal mails om de uitverkoop te promoten. Dat waren er veel te veel voor mij.

1. Zonnebrillenwinkel

We're DICK MOBY a sustainable eyewear brand based in Amsterdam. We believe in a world without waste and only use recycled and biodegradable materials for our eyewear.

4,8

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Vraagt klanten om een review

Top zonnebrillen

Top zonnebrillen. M'n eerste ben ik helaas kwijtgeraakt maar heb dezelfde weer gekocht. Goede service.
Good vibes only.

20 juli 2023

Goede keuzehulp

Goede keuzehulp om online een bril uit te zoeken. Weinig informatie over aflevermoment.

22 juni 2023
Logo DICK MOBY

Antwoord van DICK MOBY

Dank voor je review. We gaan direct uitzoeken waarom de shipping updates niet goed zijn aangekomen.

Dick Moby brilletjes zijn dikke mode

Heel kekke brilletjes gemaakt van gerecylcled plastic. Ik hou van dat duurzaamheidsidee. De brilletjes die ik had en heb zijn bestand tegen een stootje. De lenzen zijn hoge kwaliteit ZEISS en beschermen je ogen dus echt tegen de zon. Tot slot: klantenservice is super. Ik had binnen een dag contact over een verkeerde levering en dat is prima opgelost!

2 februari 2023

Superfijne brillen

Superfijne brillen! Heb er inmiddels al twee (zon en normaal) en ben er erg blij mee. Brillen zijn goed stevig en blijven mooi. Levering was ook lekker snel. Aanrader!

14 februari 2023

Altijd lachen

Steengoede service, en gewoon een prachtig duurzaam en stijlvol merk. De brillen dragen erg comfortabel, en zijn van een hoge kwaliteit. En, het is altijd lachen bij Dick Moby

6 februari 2023

Gewoon top, een no-brainer!

Ik schrijf nooit reviews maar nu voelde ik me wel geroepen om iets te schrijven. Ik hou van stevige zonnebrillen die tegen een stootje kunnen en waarvan je gewoon kan voelen dat het kwaliteit is. Precies dat heb ik bij Dick Moby. Het is oprecht een aanrader. Het is een mega kado aan jezelf of een ander.

14 september 2022

Nooit meer een andere bril!

Dit zijn de beste brillen die ik tot nu toe ben tegen gekomen. De kwaliteit is erg hoog waardoor ze super lang mee gaan. Dan hebben ze er ook nog eens ZEISS lenzen ingestopt. Waanzinnig!
Dit in combinatie met duurzame materialen en een gaaf design geeft je een top bril.

2 februari 2023
Reviews in alle talen tonen. (84 reviews)