Cardigan Monsoon jacquard Hunter jacquard: mooie vest maar de knopen zijn niet mooi, passen niet bij de stijl en zijn te groot voor de knoopsgaten.

Dag van aankomst bestelling,de jurk gepast en de volgende dag weer netjes geretourneerd volgens de regels. Toen begon het grote wachten op teruggave aankoopbedrag t.w.154,50 euro. Nu 5 telefoontjes v... Toon meer

1. Kledingwinkel

Graag attenderen wij u op het volgende: De reviews en klachten via Trustpilot zijn sinds het faillissement van het oude Didi niet beantwoord. Een nieuwe eigenaar heeft een doorstart gemaakt en de webshop is te vinden op www.didi.nl. Helaas hebben wij enkele maanden geleden een technische probleem in ons magazijn ervaren die geleid heeft tot vertragingen in retourprocessen; deze impact heeft bij enkele klanten voor ongemak gezorgd. Wij hebben al deze klachten met prioriteit behandeld. Wij betreuren het ten zeerste dat sommige klanten een negatieve ervaring hebben gehad met onze dienstverlening. Als organisatie streven wij ernaar om al onze klanten 100% tevreden te stellen. Hoewel wij ons best doen om contact op te nemen met hen die problemen hebben ervaren, blijven hun recensies zichtbaar. Om een eerlijk beeld van klanttevredenheid te waarborgen, hebben wij een zelfstandig reviewsysteem geïntroduceerd. Deze is te zien op onze webshop. Met vriendelijke groet, DIDI Team

2,4

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Ik had een slechte review geschreven op…

Ik had een slechte review geschreven op Trusted shops.
Daar werd ik er, zeer terecht op gewezen dat ik me eerst tot de klantenservice had kunnen wenden.
Daar ben ik op bijzonder nette wijze gehoord en werd heel goed tegemoet gekomen
Mijn belofte om de review op Trusted shops aan te passen lukt mij niet.
Daarom hier

9 januari 2026

DIDI ? Nooit meer.

Het laatste jaar heb ik een ander DIDI leren kennen; telkens een grotere maat gekregen dan gevraagd. Niet erg, met mijn beperkte kennis van naaien kon ik telkens het kledingstuk wat aanpassen. De laatste bestelling was een blouse. De maat was correct volgens de matentabel, maar de blouse was toch te smal; helemaal niet compatibel met het magere model op de website, dat maat 38 showt.
De klantenservice mailde me terug: ‘Het verschil zit waarschijnlijk in de beleving: het model op de website heeft maat 38 en is iets tenger, waardoor de blouse op de foto groter lijkt dan bedoeld. Salesman samples zijn altijd maat 38, dus het kan visueel anders overkomen. Hierdoor kan het lijken dat de blouse te krap is, terwijl deze conform specificatie is.’
HALLO !?
Retourkosten vanuit het buitenland zijn voor eigen rekening. Ik moest 11,60 euro betalen, terwijl POSTNL dagelijks passeert in mijn buurtwinkel om pakjes te brengen en op te halen.
Mijn vertrouwen in DIDI is helemaal weg. Voor mij geen DIDI mee. DADA.

18 december 2025

Na twee weken nog geen bestelling…

Na twee weken nog geen bestelling ontvangen. Door een fout in hun magazijn is mijn bestelling niet verstuurd. Na meerdere verzoeken van mijn kant, weigert DIDI hun fout te herstellen. Ook een officiële klacht ingediend. Maar geen reactie.

25 september 2025

Al jaren fan van Didi

Al jaren fan van Didi. Ik ben blij met de originele prints en fijn dragende jurken. Met bestellen en retourneren nooit problemen ervaren. Vind de stoffen soms wel dun/doorschijnend.

15 augustus 2025

Probleem met geld terug ontvangen

Oplossing gevonden,de fout zat bij mij. Het toverwoord was creditcard.
Gelukkig. Volgende keer gewoon weer bij Didi bestellen.

Van de 3 kledingstukken heb ik er 2 retour gestuurd. Op 1 augustus zou het bedrag ad 89,98 retour gestort zijn. Vandaag 12 augustus nog steeds niet op mijn bank. Na veel mailen en bellen heb ik het betalingsbewijs gevraagd.
Het "betalingsbewijs" dat ik kreeg is een pakbon!
Droevig.

Uiteindelijk is alles goed gekomen, het bleek een misverstand van mijn kant.

12 augustus 2025

Antwoord van DIDI

Beste Sonja, zou je de aantal sterren ook kunnen aanpassen op verhouding van je echte ervaring met DIDI? Dank alvast.

Kwaliteit van de kleding valt erg tegen

Kwaliteit van de kleding is erg wisselend. Katoenen bloesjes zijn prima. Maar dure lange viscose shirt van 59,99 zijn echt van povere kwaliteit. Gaan al na 3 wasbeurten (fijnwas, 30 graden) pillen! Vorig jaar een shirt type Faye, dit jaar een shirt type Baccio. Precies dezelfde flodderige stof die veel te snel pilt. Dergelijke shirts koop ik zeker niet meer, erg jammer want de pasvorm is goed

4 augustus 2025

Fijne en mooie kleding

de site is mooi en de kleding vind ik nog steeds prettig dragen. Alleen het bestellen via Didi-site houd mij na eerdere ervaringen tegen. Tip van de dag: Gelukkig kun je bijna alles van de Didi-site ook via bol.com kopen! Dit doe ik nu altijd want de retourservice via de Didi-site laat te wensen over.

13 april 2025

Mijn bestelling na 3 weken nog niet…

Mijn bestelling na 3 weken nog niet ontvangen. Na veel heen en weer gemail steeds aan het lijntje gehouden, maar niet daadwerkelijk doorgepakt en iets voor mij geregeld als klant. Geld weg en geen kleding. Enorm klantonvriendelijk. Hoe leuk ik het merk ook vind, bestellen ga ik er op deze manier nooit meer

11 april 2025

Didi-Retour niet terugbetaald ALSNOG

Aanvulling op onderstaand bericht:
01-01-2025:
Didi heeft het alsnog netjes opgelost waarvoor mijn DANK!!

28-12-2024:
Ik heb 15-12 twee kledingstukken retour gestuurd. Er is er maar 1 geregistreerd en terugbetaald. Ik ben nu al bijna 2 weken aan het mailen en bellen om mijn 79,99 van het tweede kledingstuk ook terug te krijgen, maar helaas zonder resultaat. Ze zeggen steeds hetzelfde dat ze ermee bezig zijn, maar waarmee precies? Op mijn retourformulier staan 2 kruisjes. En hoe kun je dit nu nog in een magazijn waar dagelijks honderden kledingstukken rond gaan nog terugvinden? Ik ben erg bang dat ik naar mijn geld kan fluiten. Didi dit valt mij ontzettend tegen en ik baal hier heel erg van. Ik ben al zolang een tevreden klant, maar nu erg teleurgesteld.
Ik hoop dat jullie toch nog dit jaar met een passende oplossing komen en mij mijn geld terugbetalen.

28 december 2024

ondanks ontvangen retour nog geen geld terug!

Op 17 juli jl. geeft Didi mijn retourzending ontvangen (bewijs via Track & Trace!). Nu, op 16 augustus 2024, heb ik nog steeds het mij toekomende bedrag van ruim € 140,- niet terug. Ik heb gemaild, gebeld, toezeggingen gekregen......maar geen geld. Ik ga ze nu schriftelijk in gebreke stellen, dit vind ik geen stijl! Ik zal geen kleding meer bij deze webshop bestellen.

16 augustus 2024

Antwoord van DIDI

Helaas ontvangen wij van Trustpilot geen details van de klachten. Erg jammer, want dit houdt ons verder tegen om hulp te bieden. U kunt ons benaderen via klantenservice@didi.nl. Sinds november zijn we over naar een nieuwe klantenservice. Het service niveau is hiermee enorm gestegen. Dit kunt u ook terugvinden naar alle blije klanten. Hiervoor kunt u kijken op https://www.trustedshops.nl/verkopersbeoordeling/info_X2614129316DE36EF830142A08D3CBE3E.html

Ik maak hetzelfde mee als onderstaande…

Ik maak hetzelfde mee als onderstaande mevrouw.
Heb 2 dingen geretourneerd op 10 juli en na veel bellen, mails, verzendbewijs post nl en bestelling nog steeds geen geld retour. Hele slechte zaak. Was blij dat Didi na faillissement weer terug was met webshop, maar voor mij geen Didi meer helaas. Hele slechte service en communicatie en nog steeds geen geld retour.

10 juli 2024

Antwoord van DIDI

Begin juli (7-7) heb ik 3 jurken…

Begin juli (7-7) heb ik 3 jurken besteld, hiervan heb ik er 2 teruggestuurd (10-7)
Deze zijn 12-7 bij Didi aangekomen. Na een mail en 3 telefoontjes nu 13-8 nog steeds mijn geld niet terug gekregen. Eerst was de retour nog niet verwerkt, daarna was er een grote storing waardoor alles handmatig ingevoerd moet worden. Deze ‘storing’ duurt nu al ruim 2 weken!!??
Ze kunnen me niet zeggen wanneer ik mijn geld terug ga krijgen, misschien binnen een week maar het kan ook langer duren.
Misschien moet de mensen van Didi eens even hun eigen voorwaarden doornemen, hierin staat toch duidelijk dat binnen 14 dagen de retouren verwerkt zijn en geld teruggestort wordt naar de klant.
Voor mij geen bestellingen meer bij Didi.
En die zoethoudertjes (10% korting en gratis verzending) mogen ze houden!!

13 augustus 2024

Geld retour duurt 28 dagen

Levering is prima maar bij een retour kun je 28 dagen op he geld wachten. Onacceptabel🥴 niet meer van deze tijd!

6 mei 2024

Antwoord van DIDI

Beste Ro, bij ons hoef je nooit te wachten op 28 dagen. 99% wordt op de dag dat de retour ontvangen wordt in ons magazijn, meteen teruggestort. 1% is pas weer op de eerst volgende werkdag, of als kleding niet schoon of netjes teruggestuurd zijn. Deze dienen verder uitgezocht te worden. Het kan zijn dat jouw bestelling precies hieronder valt. Stuur mij anders even je ordernummer. Jouw e-mailadres is bij ons namelijk niet bekend. En zolang DIDI geen geld betaald aan Trusted Pilot, willen ze ons hiermee ook niet assisteren. Zo onafhankelijke is dit platform namelijk niet.

Prachtige legging met mooie print…

Prachtige legging met mooie print besteld, en keurig de volgende dag netjes in de brievenbus. Was wel even huiverig toen ik de reviews hier las. Alles ging gesmeerd. Erg blij met de legging! Keurige bezorgd door Postnl. Waarom er in de brief DHL stond snap ik niet, maar goed ben blij!

17 april 2024

Alles ging goed

Ondanks de slechte reviews toch maar besteld want vind de kleding erg fijn. Wist precies wat ik kocht want heb het eerder gekocht (toen nog in de winkel), dus het hoefde niet terug, dat scheelt al.
Het werd keurig op tijd geleverd, kreeg alleen eerst maar geen mail over de levering dus had even de klantenservice gemaild en meteen reactie terug, en ook van dhl.
Helemaal prima dus allemaal!

25 januari 2024

NIET BESTELLEN BIJ DIDI!!

NIET BESTELLEN BIJ DIDI!!! Ik heb nog nooit zo’n waardeloos bedrijf meegemaakt! Ik heb op 27-12 een bestelling geplaatst. Na een week nog niks ontvangen, heb ik gemaild wanneer ik mijn bestelling kon verwachten. Artikel bleek niet op voorraad. Ik zou het aankoopbedrag teruggestort krijgen. Wel raar dat dat niet meteen door hun werd gemaild, maar goed. We zijn inmiddels 2 weken verder en ik heb nog geen geld ontvangen. Meerdere keren gemaild en gebeld maar wordt voor mijn gevoel alleen maar aan het lijntje gehouden. Als ik de recensies had gelezen had ik hier nooit wat besteld. Ik begrijp niet dat zo’n merk nog bestaat. Zo ga je toch niet met je klanten om! Het zou me niet verbazen als ze vandaag of morgen failliet zijn! Als je zo lang moet doen om een bedrag terug te betalen….

19 januari 2024

(katoenen) blouse en gilet met…

(katoenen) blouse en gilet met applicaties zijn fantastisch! Ik heb eerst de blouse besteld en mijzelf later het bijpassende gilet kado gedaan; het staat mooi. Wel kromp de blouse na 1 x wassen maar gelukkig had ik daar vooraf rekening mee gehouden en 1 maatje groter besteld. Wie katoen bestelt raad ik aan 1 maat groter te bestellen.
Met mijn travelstofjurk van twee jaar geleden (collectie 2021?) ben ik ook nog steeds erg blij, zeker 30 x gewassen en ziet er nog steeds perfect uit. Dit valt beter op maat, naar mijn mening.
Nu nog hopen dat de Didi-winkels nog weer terugkomen in de winkelstraten.
Ik heb kleding teruggestuurd die niet paste, en dit geen probleemloos.

1 november 2023

Wacht al 3 maanden op geld terug.

Had 2 singlets besteld en betaald. Helaas maar eentje geleverd. Tot 3 keer toe de klantenservice gebeld en iedere keer werd mij verzekerd dat het geld binnen een week zou worden teruggestort. Inmiddels zijn we 3 maanden verder, en ik heb nog steeds niets teruggekregen. Ik ga hier echt nooit meer wat kopen.

15 december 2023

Een bestelling retour gezonden

Een bestelling retour gezonden, mail gekregen dat het verwerkt is en ik mijn €123 gestort krijg op mijn rekening. Inmiddels 2 weken verder en heb ik nog steeds mijn geld niet binnen?
Bedrijf is niet bereikbaar, zowel telefonisch als met mail wisseling.
Jammer dit!

29 augustus 2023