Leuke stageplek, maar...
Leuke stageplek. Denken aan stagiaires. Zorg wel voor goed schoeisel en kleding in koude periodes. Niet alle honden kunnen in een pension en zijn lief.
Voor konijnen zou ik een beter en waardiger verblijf creëren. Konijnen (permanente bewoner) horen absoluut niet alleen te zitten.
Voor de honden best prima. Ik zou met de dweil de platen afdoen voor gebruiksvriendelijkheid en geen chloor gebruiken vanwege het milieu.
De katten zitten er leuk. Ik miste nog een beetje hart & ziel in het bedrijf wel. Dat mocht van mij meer doorstralen achteraf.
Ik voelde me niet helemaal 100% fijn daar, er werd af en toe over anderen gepraat. Tip: train je honden om door luikjes te gaan, ook wanneer anderen dat van ze vragen. Hier vonden ze dat eng en luisterden niet naar de medewerkers. Dan werden ze aan hun nekvel door de luikjes getrokken achter de schermen. Dat vond ik écht niet oké.
Dus op zich algeheel prima en wel goed, maar kan ook nog echt een stukje beter hoor. Door deze ervaringen ben ik best een beetje afgeknapt op werken in dierenpensions, wat misschien achteraf niet zou hoeven? Is al wel wat langer geleden...