DifraxReviews

1. Babywinkel

Difrax is het A-merk in baby- en kinderproducten en al sinds 1967 een echt Nederlands familiebedrijf. Al ruim 50 jaar ontwerpen en maken wij babyproducten voor baby’s en hun ouders. We voeren hierin constant innovaties door om ervoor te zorgen dat we de beste producten op de markt kunnen blijven aanbieden. Onze S-Fles is niet voor niets de meest verkochte babyfles in Nederland! Difrax: helping parents parent since 1967 ✔ Meest verkochte babyfles van Nederland ✔ Meer dan 50 jaar ervaring ✔ Dutch design ✔ Ontwikkeld door experts

Uitstekend

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Maataanduiding

Bij mijn eerste kindje ook difrax gebruikt en echt een super ervaring mee! Bij mijn tweede zoontje natuurlijk ook gekozen voor de difrax flessen! Helaas na 2 weken de flessen te hebben gebruikt ging bij beiden flessen de maataanduiding vervagen en kon je nog weinig zien! Na contact te hebben gehad zijn we super geholpen en krijgen wij nieuwe flesse toegestuurd super mee gedacht en onwijs goede service echt een aanrader!

16 april 2026

Super service!

Wij hadden een fles waar de maataanduiding al na twee weken vervaagde, daarop heb ik een mailtje gestuurd en de volgende dag hebben we een nieuwe fles bezorgd gekregen. Echt super service! Daarnaast drinkt onze dochter het best uit de flessen van Difrax, dus wij zijn fan!

12 maart 2026

Bedankt voor de antilekdoppen

Bedankt voor de antilekdoppen, ben er erg blij mee. Ik was een dop kwijt en via de site waren ze uitverkocht. Via contact met de klantenservice werd mij verteld dat ik tegen betaling van de verzendkosten nog doppen vande oude collectie kon krijgen en vandaag kreeg ik er 4 binnen! Erg fijn!.

Bedankt voor goede service.

27 januari 2025

Hallo Suus,

Wat fijn dat je blij bent met onze service en wat leuk dat je de moeite hebt genomen om een beoordeling achter te laten. Dank je wel!
Warme groet,
Renske
Difrax

Difrax super klantendienst!!

Difrax super klantendienst!!!
Had flesjes gekocht van difrax en deze hadden problemen dat ze lekten onderaan. Eerst nieuwe ventielen gekregen maar het probleem bleef zich voordoen. Dan heb ik nieuwe flesjes toegestuurd gekregen die perfect werken. En nog handvaten voor de flessen gekregen. Vlotte service en reageerden echt snel. Ik en mijn zoontje zijn jullie dankbaar difrax en Elise van de klantenservice. Dankzij deze flesjes heeft mijn zoontje geen krampjes meer!

21 oktober 2024

Klantenservice

Bestelling gedaan alleen 2 verkeerde flessen opgestuurd gekregen. Contact gezocht met de klanten service via het contact formulier op de site. Super snelle reactie nieuwe flessen worden morgen verstuurd en verkeerde flessen mogen wij houden! Super goede service!

19 maart 2024

Geen fijne flessen

De fles zuigt vacuüm en dus klapt de speen dubbel, kind gefrustreerd en van alles geprobeerd. Ook gaatje prikken in het tutje onderin maar lijkt me niet dat dat hoort

29 januari 2024

Antwoord van Difrax

Hi Roos, wat vervelend. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Dit kan een teken zijn dat je kindje toe is aan een grotere maat speen(gat), maar misschien dat er iets anders aan de hand is. Je kunt een mailtje sturen naar support@difrax.com. We komen altijd graag tot een oplossing.

Warme groet,
Renske
Difrax

Zeer ontevreden met Difrax fles

Zeer ontevreden met Difrax fles. Speen maat S is continu verstopt en voedingsmomenten duren daardoor veel te lang, waardoor melk koud wordt te koud en we te dicht op volgende voeding zitten (en dus ook geen slaap hebben). Wij gaan over op een ander merk.

28 augustus 2023

Vanaf kleins af aan difrax flessen in gebruik

Vanaf kleins af aan difrax flessen gebruik,geen extra lucht tijdens het drinken en keus uit verschillende spenen.
Daarna overgestapt op de rietjes beker,lekt niet en eenvoudig het rietje te vervangen als het stuk is want deze is los te koop.
De dop van de rietjes beker is wel een zwerfkei,die ligt overal behalve bij de beker,hier zou ik toch graag een andere oplossing voor zien.

13 juni 2023

Wat een ellendige flessen

Wat een ellendige flessen. Ten eerste, de paarse fles gekocht, tijd lang gebruikt. Wat bl8jkt, dat de maten op de fles gewoon letterlijk niet klopt. 180cc op 3 tale andere flessen, is met difrax 160, dus doe je er nog eens 20 cc water bij, oftewel kindje kreeg al die tijd teveel water binnen. Bedankt he? Toen vervolgens overgestapt naar de geotere fles van Difrax en die blijft maar lekken. Avent, stukken beter, gebruiksvriendelijk, 3 elementen, prima.

13 juni 2022

Bedankt voor je review.
Wat jammer dat je een negatieve ervaring hebt met onze producten.
Je kan eventueel dit als klacht indienen bij de klantenservice via het contactformulier op onze website, we kunnen je dan gerichter helpen.

Vriendelijke groet,
Debbie - Difrax

Difrax laat slechte reviews niet toe…

Difrax laat slechte reviews niet toe op hun website én geven ook geen persoonlijke reactie echt een slechte zaak! Ik had de 123 speen en de de talspeen gekocht omdat ons meisje heel gulzig dronk, echter door deze spenen kwam geen druppel. Ik schrijf niet snel een review maar wat babyspullen betreft vind ik het belangrijk dat er open en transparante informatie (ervaringen) gedeeld wordt. Ik las ook alleenmaar positieve berichten over de spenen... sluwe marketing dus! De plasitc S-flessen waren we wel over te spreken maar de glazen fles is te smal voor het maatschepje waardoor je de poeder er een soort van in gooit, ook geen aanrader dus.

6 juni 2022

Bedankt voor je review.
Wat jammer dat je een negatieve ervaring hebt. We willen altijd open en eerlijk zijn. Ik heb jouw review inmiddels gezien op onze website.

Vriendelijke groet,

Super service!

Super service!! Zowel Hannah als Renske hebben snel en goed geholpen, mijn complimenten!

6 december 2021

Antwoord van Difrax

Lief, bedankt! Fijn om te horen dat je goed bent geholpen.

Blije groet,
Debbie - Difrax

Heel blij met Difrax producten, vriendelijke service.

Heel blij met Difrax producten voor onze kindjes. De jongste is net aan de fles begonnen en de oudste maakt vol op gebruik van de drinkbeker/rietjesbeker. Goede service en als we vragen hebben worden we altijd vriendelijke geholpen.

15 september 2021

Antwoord van Difrax

Super fijn om te horen. Blij dat je kindjes de Difrax producten fijn vinden.

Blije groet,